Overleg gebruiker:IxxieX

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 1 jaar geleden door Nlwikibots in het onderwerp Beoordelingsnominatie Minka


Overleg- en gebruikerspagina's[brontekst bewerken]

Je gebruikersnaam is IxxieX, niet IxxieX.nl. Dus:

Kleuske (overleg) 5 okt 2013 13:59 (CEST)Reageren

Dank je voor de toelichting Kleuske, nu is het me duidelijk. gebruiker:IxxieX

Nu nog ondertekenen met 4 tildes (~~~~), veel makkelijker... Kleuske (overleg) 5 okt 2013 14:06 (CEST)Reageren

Thanx Kleuske
IxxieX (overleg) 5 okt 2013 14:08 (CEST)Reageren

Melding links naar doorverwijspagina's[brontekst bewerken]

Beste IxxieX, bedankt voor uw recente bewerkingen. Een bot heeft geconstateerd dat u hierbij een of meerdere links naar doorverwijspagina's toegevoegd heeft. Meestal gebeurt dit onbedoeld. Het gaat om het volgende artikel:

Het streven is om dergelijke links tot een minimum te beperken: zie Wikipedia:Links naar doorverwijspagina's. Uw hulp is welkom bij het oplossen van deze en andere links. Om links naar doorverwijspagina's een aparte kleur te geven, kunt u de code .mw-disambig { color: #FF0066 } (of een andere html-kleur) toevoegen aan uw common.css. Zie hiervoor ook Wikipedia:Scriptbibliotheek#Zichtbaar maken doorverwijskoppelingen.

Om deze berichten voortaan niet meer te ontvangen, kunt u {{bots|deny=Dpmelderbot}} op uw overlegpagina plaatsen. Dpmelderbot (overleg) 24 nov 2022 21:38 (CET)Reageren

Songtekst[brontekst bewerken]

Beste IxxieX,

Je voegde vandaag bij het artikel Tweede Kamer (lied) de songtekst van het lied toe. Songteksten zijn auteursrechtelijk beschermd dus het is niet de bedoeling om deze toe te voegen. Zou u dit in de toekomst dus niet meer willen doen?

Groet, S9H (overleg) 18 mrt 2023 19:40 (CET)Reageren

Bedankt voor de info, ik zal er rekening mee houden.
De opmerking "Zou u dit in de toekomst dus niet meer willen doen?" komt wel enigszins belerend over, die had achterwege kunnen blijven. IxxieX (overleg) 19 mrt 2023 09:29 (CET)Reageren

Beoordelingsnominatie Minka[brontekst bewerken]

Een Wikipedia-gebruiker heeft een of meer artikelen die u hebt gestart, of waar u aan hebt gewerkt, genomineerd voor beoordeling. Dit betekent dat deze gebruiker het artikel op dit moment niet geschikt acht voor Wikipedia.

Het gaat om Minka.

De reden hiervoor staat op Wikipedia:Te beoordelen pagina's/Toegevoegd 20230401#Minka en dat is ook de plek waar u kunt reageren op de nominatie. Wellicht hebt u er iets aan om de conventies door te lezen; daar kunt u zien hoe een artikel eruit hoort te zien. Zie ook Help:Waarom staat mijn artikel op de beoordelingslijst. Mocht het artikel na 2 weken als niet voldoende worden beoordeeld, dan zal het worden verwijderd.

N.B. dit is een automatisch bericht geplaatst door een bot. Ik heb niets met de nominatie te maken en kan er niets aan doen. Als u vragen hebt, kunt u die het beste stellen aan de gebruiker die het artikel genomineerd heeft. --Nlwikibots (overleg) 2 apr 2023 00:55 (CEST)Reageren