Overleg gebruiker:JamesDeMol

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Stop

Deze gebruiker heeft misbruik gemaakt van sokpoppen en is daarom geblokkeerd conform de richtlijnen en kan niet meer bijdragen.

Sokpop

I.v.m. misbruik van sokpoppen en tevens blokontduiking op 10 en 11 dec 2013 via account en andere IP-adres voor het met een account en twee bijbehorende statische IP-aansluitingen doorgaand ongewenste bewerkingen te doen en hiermee langdurig een betrouwbare opbouw van de encyclopedie schade toebrengen als het weghalen van kloppende informatie, het toevoegen van onjuiste zaken, vandalistische bewerkingen in diverse artikelen doen, anderen herhaald grof uitschelden, het hier plaatsen van auteursrechtenschendende afbeeldingen geüpload op commons en het herplaatsen van verwijderde artikelen afwisselend met de account en de ip-adressen is het account voor onbepaalde tijd buiten gebruik gesteld en is het oningelogd bewerken onmogelijk gemaakt. Dit is vastgesteld via een bewerkingenonderzoek en tevens via een uitgevoerde checkuserprocedure hierna resulterend:

Gebruiker kon indien gewenst eenmalig gebruikmaken van de ontsnappingsclausule, dus enkel werken met het account en beloven af te zien van de vastgestelde ongewenste activiteiten die een goede opbouw van de encyclopedie verstoren en zich beperken tot neutraal inhoudelijk constructief bijdragen aan de encyclopedie. De originele account, Apeldoorn2020 had daartoe een niet meegeblokkeerde email- en overlegpaginafunctie. Bij doorgaan oningelogd of ingelogd met de ongewenste activiteiten kwam deze mogelijkheid te vervallen. Zie hieronder:

Op 6 jan 2014 - doorgaan met eenzelfde soort ongewenste bewerkingen en tevens gevonden ander reeds geblokkeerd account met identieke gebruikerspagina alsmede identiek vandalisme:

Vanaf 23 april 2014 t/m 6 mei 2014 doorgaand met het uitvoeren van soortgelijke bewerkingen, soortelijk vandalisme en typerende bewerkingen op targetlemma's met een fascinatie voor de gemeente Apeldoorn. Mee geblokkeerd als overduidelijke duck:

Tijdens een checkuser doken de volgende twee accounts op:

Ook doorgaand vanaf 25 januari 2014 tot 6 mei 2014 via een ander adres op dezelfde targetartikelen met hetzelfde gedragspatroon vastgesteld door een checkuser:

Doorgegaan van 22 juni tot 10 oktober 2014 met:

Doorgaan op 1 jul 2017 en 3 juli 2017 op Apeldoorn (gemeente) via: