Overleg gebruiker:Jerous

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 15 jaar geleden door Erwin85TBot in het onderwerp NuCommons: Bestand:JCW-Map-Natal-Baba.png

Van harte welkom op de nl talige wikipedia. Waerth 22 jul 2004 14:59 (CEST)Reageren

Bedankt man :-)

Ik zie dat je lekker bezig bent onderwerpen geralateerd aan Zuid Afrika. Dat is mooi, we hadden nog niet echt zoveel bijdragen/bijdragers aan Afrikaanse onderwerpen zie ook: Gebruiker:Waerth/Afrikadagen voor mijn eigen conclusie daaromtrent. Door ~~~~ te plaatsen kan je een bericht op een overlegpagina ondertekenen. Waerth 10 aug 2004 19:09 (CEST)Reageren

Jerous, ik zie dat je er al een tijdje bent, maar toch nog van harte welkom bij Wikipedia. Veel plezier hier!!!! ChrisE 20 aug 2004 23:47 (CEST)Reageren

Dank je! Jerous 31 aug 2004 22:32 (CEST)Reageren

Ter informatie[brontekst bewerken]

Beste Jerous,

Bedankt voor het uploaden van afbeeldingen naar Wikipedia. Een medegebruiker heeft echter één of meer door u geuploade afbeeldingen genomineerd voor verwijdering.

Op de lijst met te verwijderen afbeeldingen staan alle afbeeldingen met de reden voor het verwijderverzoek. Over twee weken wordt de afbeelding verwijderd, tenzij nieuwe informatie wordt toegevoegd die wijst op een toegestane licentie. Voeg nieuwe informatie alstublieft toe bij de afbeelding zelf, en schrijf een korte toelichting op de genoemde lijst.

Voor verdere informatie en een antwoord op de meestgestelde vragen, zie "Waarom staat mijn afbeelding op de verwijderlijst?".

Voor alle duidelijkheid, bij iedere afbeelding moet:

  • De bron en maker vermeld worden (bijvoorbeeld een webadres, naam of boek).
  • Een geldige licentie aangegeven worden of de voorwaarden waaronder de maker de afbeelding heeft vrijgegeven. 20 okt 2005 12:42 (CEST)

Afbeelding genomineerd voor verwijdering[brontekst bewerken]

Beste Jerous,

U heeft een of meer afbeeldingen geupload op Wikipedia. Er is onduidelijkheid over de licentie of herkomst van deze afbeelding(en). Het kan bijvoorbeeld zijn dat auteursrechten worden geschonden, of dat er andere licenties worden gebruikt dan toegestaan volgens het beleid voor gebruik van media.

Op Wikipedia:Te verwijderen afbeeldingen/Geeninfo kunt u vinden over welke afbeeldingen het gaat. U vindt daar ook een toelichting. Over enkele weken zal de afbeelding verwijderd worden, tenzij u intussen meer informatie heeft kunnen toevoegen. Wellicht kan de afbeelding dan toch behouden blijven.

Voegt u deze informatie svp. toe op de afbeelding zelf, en schrijft u svp. een korte toelichting op de genoemde lijst.

WebBot 22 okt 2005 17:24 (CEST)Reageren

Verwijderingsnominatie Bestand:Wormgat-demo.png[brontekst bewerken]

Beste Jerous, je hebt één of meerdere afbeeldingen, Bestand:Wormgat-demo.png, geüpload welke zijn genomineerd voor verwijdering. De reden hiervoor staat op Wikipedia:Te verwijderen afbeeldingen en dat is ook de plek waar je kunt reageren op de verwijderingsnominatie. Uitleg over de procedure en een lijst met veelgestelde vragen staat op Help:Waarom staat mijn afbeelding op de verwijderlijst. Aangezien dit bericht automatisch is geplaatst, heeft het geen zin hier te reageren. NB Deze afbeelding is niet door Erwin85Bot genomineerd. Erwin85Bot stelt je slechts op de hoogte van de nominatie. --Erwin85Bot 30 jan 2007 12:51 (CET)Reageren

NuCommons: Bestand:JCW-Map-Natal-Baba.png[brontekst bewerken]

Bestand:JCW-Map-Natal-Baba.png is nu beschikbaar op Wikimedia Commons als Commons:File:JCW-Map-Natal-Baba.png. Commons is een centraal archief van vrije media die gebruikt kunnen worden op alle Wikimedia wikis. De afbeelding zal verwijderd worden van Wikipedia, maar dit heeft geen gevolg voor het gebruik in artikelen. Je kunt een afbeelding die is geüpload naar Commons op dezelfde manier gebruiken als een afbeelding geüpload naar Wikipedia, in dit geval: [[Bestand:JCW-Map-Natal-Baba.png]]. NB dit is een automatisch bericht. --Erwin85TBot 19 mrt 2009 21:29 (CET)Reageren