Overleg gebruiker:Jmaadewilde

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 5 jaar geleden door Encycloon in het onderwerp Raphaël Waterschoot
Hallo Jmaadewilde, en welkom op de Nederlandstalige Wikipedia!
Vlag van Verenigd Koninkrijk Welcome message in English

Hartelijk dank voor je belangstelling voor Wikipedia! We werken hier aan het ideaal van een vrij beschikbare, vrij bewerkbare, volledige en neutrale gemeenschapsencyclopedie. We waarderen het enorm als ook jij hieraan wilt bijdragen!

De Nederlandstalige Wikipedia is sinds 19 juni 2001 online en telt inmiddels 2.158.962 artikelen. In de loop van de jaren zijn er voor het schrijven of bewerken van artikelen en voor de onderlinge samenwerking een aantal uitgangspunten en richtlijnen geformuleerd. Neem die als nieuwkomer ter harte. Lees ook eerst even de informatie in dit venster voordat je aan de slag gaat. Geen van de richtlijnen heeft kracht van wet, want Wikipedia is en blijft vóór alles vrij bewerkbaar, maar een beetje houvast voordat je in het diepe springt kan nooit kwaad.

Deze pagina, die nu op je scherm staat, is trouwens je persoonlijke overlegpagina, de plaats waar je berichten van andere Wikipedianen ontvangt en ze kunt beantwoorden. Iedere gebruiker heeft zo'n pagina. Wil je een nieuw overleg met iemand anders beginnen, dan kan dat dus op zijn of haar overlegpagina. Sluit je bijdragen op overlegpagina's altijd af met vier tildes, dus zo: ~~~~. Een druk op de handtekeningknop (zie afbeelding) heeft hetzelfde effect: je bericht wordt automatisch ondertekend met je gebruikersnaam en de datum en tijd waarop je je boodschap voltooide. Versturen doe je met de knop "Wijzigingen publiceren".

Raphaël Waterschoot[brontekst bewerken]

Dag Jmaadewilde, welkom en bedankt voor dit nieuwe artikel (waar overigens nog wel wat aan verbeterd zal gaan worden door anderen, maar dat is een niet te voorkomen eigenschap van Wikipedia).

Ik zie dat de tekst grotendeels is overgenomen vanaf oorlogsdagboek.org, waar in de copyrightvermelding staat 'Niets van deze site mag overgenomen of gekopieerd worden zonder schriftelijke toelating van J-M De Wilde'. Vermoedelijk bent u zelf die auteur, maar dat kunnen we niet zeker weten. Immers, iedereen kan wel een account aanmaken met deze naam. U zult daarom schriftelijke toestemming moeten geven; ofwel op uw website ofwel door een e-mail te sturen. Zie voor verdere informatie WP:OTRS/Mijn eigen tekst.

Bedenk wel: tekst die op Wikipedia staat valt onder de licentie CC-BY-SA, waardoor in principe iedereen het kan overnemen - mits rechthebbende (u) en de licentie vermeld worden.

Als u binnen een dag niet van u hebt laten horen, zal ik de pagina direct laten verwijderen om er zeker van te zijn dat Wikipedia geen rechten schendt. Mocht u dit bericht pas na die verwijdering lezen en wel de eigenaar zijn, kunt u het artikel altijd weer opnieuw aanmaken.

Met vriendelijke groet, Encycloon (overleg) 1 feb 2019 00:18 (CET)Reageren

Hallo

Na het mailtje van uw organisatie heb ik op volgende pagina’s een wijziging aangebracht 1) http://www.oorlogsdagboek.org/ extra vermelding onderaan © alle scans en teksten op deze site zijn auteursrechterlijk beschermd. Niets van deze site mag overgenomen of gekopieerd worden zonder schriftelijke toelating van J-M De Wilde uitgezonderd de pagina's waar op vermeld is: De inhoud van deze pagina is beschikbaar onder CC-BY-SA-3.0/GFDL (WIKIPEDIA) 2) http://www.oorlogsdagboek.org/indextentoonstelling.htm onderaan en bovenaan extra vermelding De inhoud van deze pagina is beschikbaar onder CC-BY-SA-3.0/GFDL 3) http://www.oorlogsdagboek.org/1914%20oorlogsdagboek%201914/Familie%20waterschootsma.htm onderaan en bovenaan De inhoud van deze pagina is beschikbaar onder CC-BY-SA-3.0/GFDL 4) http://www.oorlogsdagboek.org/1914%20oorlogsdagboek%201914/Familie%20waterschoot.htm onderaan en bovenaan De inhoud van deze pagina is beschikbaar onder CC-BY-SA-3.0/GFDL

Groetjes Jean-Marie De wIlde <verdere persoonsgegevens verwijderd>

Dag Jean-Marie De wIlde,
Bedankt voor deze toevoeging, zo is het prima. Ik zal het artikel nog wat verder gaan bekijken en het een en ander aanpassen waar nodig. Interessante website overigens!
Groeten, Encycloon (overleg) 1 feb 2019 10:52 (CET) PS: Reacties mag je gewoon onder dit bericht zetten, dan zie ik het ook wel verschijnen in mijn volglijst.Reageren
Alleen onderaan de pagina vermelden zou ook voldoende zijn trouwens. Encycloon (overleg) 1 feb 2019 23:47 (CET)Reageren