Overleg gebruiker:Kevin 990

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 4 jaar geleden door Kevin 990 in het onderwerp tienjarig jubileum

Welkom op mijn overlegpagina!!
Als je met me wilt overleggen, dan is dit daar de plaats voor.
Ook als je vragen wilt stellen kun je dat hier doen en help ik je graag.

  • Beantwoord mijn vragen/reactie op de plek waar ik ze gesteld heb.
  • Hier gestelde vragen worden hier beantwoord.
  • Voeg nieuwe vragen en opmerkingen onderaan deze pagina toe.
  • Onderteken je bijdragen met: ~~~~


Talen:
Talen die ik spreek en begrijp zijn Nederlands (nl), Engels (en), Duits (de) en Frans(fr). Maar ik beantwoord hier alleen in het Nederlands of Engels.

Op andere wiki gebruik ik ook de gebruikersnaam Kevin 990.

Welcome on my talkpage!!!
If you want to talk with me, this is the place for it.
Also if you have questions, you can ask them here, I gladly help you.

  • Please mention the wiki you are referring to.
  • If possible, please add a link to the page you are referring to.
  • Please sign your message with: ~~~~    (4x ~)
    or add a link to your username on an other wiki and sign with: ~~~~~    (5x ~ to get date and time)


Languages:
Languages I am able to understand are Dutch (nl), English (en), German/Deutsch (de), and French/Français (fr). But I will answer in Dutch or English.

On other wiki projects I use the username Kevin 990 too.

Verwijderingsnominatie Landcomponent[brontekst bewerken]

Beste Kevin 990, één of meerdere pagina's die jij hebt gestart zijn genomineerd voor verwijdering. Het gaat om Landcomponent. De reden hiervoor staat op Wikipedia:Te verwijderen pagina's/Toegevoegd 20071022 en dat is ook de plek waar je kunt reageren op de verwijderingsnominatie. Aangezien dit bericht automatisch is geplaatst, heeft het geen zin hier te reageren. NB Deze pagina is niet door Erwin85Bot genomineerd. Erwin85Bot stelt je slechts op de hoogte van de nominatie. --E85Bot 23 okt 2007 02:10 (CEST)Reageren

Verwijderingsnominatie 1 Bataljon Parachutisten[brontekst bewerken]

Beste Kevin 990, één of meerdere pagina's die jij hebt gestart zijn genomineerd voor verwijdering. Het gaat om 1 Bataljon Parachutisten. De reden hiervoor staat op Wikipedia:Te verwijderen pagina's/Toegevoegd 20071027 en dat is ook de plek waar je kunt reageren op de verwijderingsnominatie. Aangezien dit bericht automatisch is geplaatst, heeft het geen zin hier te reageren. NB Deze pagina is niet door Erwin85Bot genomineerd. Erwin85Bot stelt je slechts op de hoogte van de nominatie. --E85Bot 28 okt 2007 02:12 (CEST)Reageren

Verwijderingsnominatie van o.a. USS Avenger (MCM-1)[brontekst bewerken]

Beste Kevin 990, één of meerdere pagina's die jij hebt gestart zijn genomineerd voor verwijdering. Het gaat om USS Avenger (MCM-1) en USS Defender (MCM-2). De reden hiervoor staat op Wikipedia:Te verwijderen pagina's/Toegevoegd 20071113 en dat is ook de plek waar je kunt reageren op de verwijderingsnominatie. Aangezien dit bericht automatisch is geplaatst, heeft het geen zin hier te reageren. NB Deze pagina is niet door Erwin85Bot genomineerd. Erwin85Bot stelt je slechts op de hoogte van de nominatie. --E85Bot 14 nov 2007 01:17 (CET)Reageren

Notificatie van CommonsTicker[brontekst bewerken]

De onderstaande afbeelding(en), die gebruikt worden op deze pagina (of overlegpagina), zijn verwijderd of genomineerd voor verwijdering op Commons. Als de afbeelding verwijderd is, haal dan de afbeelding van de betreffende pagina. Indien je het niet eens bent met de nominatie of verwijdering kun je op Commons een reactie plaatsen op de verwijderlijst, of op de overlegpagina van de verwijderende admin.

-- CommonsTicker 20 mrt 2008 19:33 (CET)Reageren

wiu2[brontekst bewerken]

Beste Kevin 990,

Meer dan 2 maanden geleden heeft u op het artikel: United States Navy een wiu2-sjabloon geplaatst. Dit sjabloon wil zeggen dat de plaatser binnen korte tijd (een aantal uren of dagen) aan het artikel aan het werk is en daarbij niet gestoord wil worden door bewerkingen van anderen. Het is dus de bedoeling dat de plaatser na enkele dagen het sjabloon eraf haalt. Graag wil ik u vragen of u de komende week naar het artikel wilt kijken en het eventueel afschrijven, of dat u als het goed genoeg is het wiu2-sjabloon eraf haalt. Over één week zal ik alle artikelen welke meer dan 2 maanden lang een wiu2-sjabloon hebben nalopen, mocht het artikel dan niet goed genoeg zijn naar mijn mening dan nomineer ik het ter verwijdering, is het goed genoeg dan haal ik het wiu2-sjabloon eraf.

Mocht u vragen/opmerkingen hebben stel deze dan a.u.b. op mijn overlegpagina, of geef me even een seintje.

Bij voorbaat dank en met vriendelijke groeten, Bas 18 apr 2009 15:30 (CEST)Reageren



Ik heb de sjablonen inmiddels weggehaald. Naar mijn idee is het artikel voldoende om niet ter verwijdering aangeboden te worden. Bedankt voor het opletten.

--Kevin_990 18 apr 2009 20:57 (CEST)Reageren

Bedankt. Bas 19 apr 2009 09:02 (CEST)Reageren

Beoordelingsnominatie Kannoneerboot[brontekst bewerken]

Een Wikipedia-gebruiker heeft één of meer artikelen die u hebt gestart of waar u aan hebt gewerkt genomineerd voor beoordeling. Dit betekent dat deze gebruiker het artikel op dit moment niet geschikt acht voor Wikipedia. Het gaat om Kannoneerboot dat is genomineerd door Maiella. De reden hiervoor staat op Wikipedia:Te beoordelen pagina's/Toegevoegd 20121202 en dat is ook de plek waar u kunt reageren op de nominatie. Wellicht hebt u er iets aan om de conventies door te lezen; daar kunt u zien hoe een artikel er uit hoort te zien. Zie ook Help:Waarom staat mijn artikel op de beoordelingslijst. Mocht het het artikel na 2 weken als niet voldoende worden beoordeeld zal het worden verwijderd.

N.B. dit is een automatisch bericht geplaatst door een bot. Ik heb niets met de nominatie te maken en kan er niets aan doen. Als u vragen hebt, kunt u die het beste stellen aan de gebruiker die het artikel genomineerd heeft. --E85Bot (overleg) 3 dec 2012 01:10 (CET)Reageren

tienjarig jubileum[brontekst bewerken]

Beste collega,

Tijd voor een feestje!
Bovenstaande ster heb je dus dik verdiend. Klaas `Z4␟` V20 aug 2019 10:15 (CEST)Reageren
Bedankt voor deze waardering! Kevin 990 (overleg) 26 aug 2019 14:36 (CEST)Reageren