Overleg gebruiker:Kh7

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 17 jaar geleden door Sietske in het onderwerp Dekoopman.net
Hallo Kh7, en welkom op de Nederlandstalige Wikipedia!
Vlag van Verenigd Koninkrijk Welcome message in English

Hartelijk dank voor je belangstelling voor Wikipedia! We werken hier aan het ideaal van een vrij beschikbare, vrij bewerkbare, volledige en neutrale gemeenschapsencyclopedie. We waarderen het enorm als ook jij hieraan wilt bijdragen!

De Nederlandstalige Wikipedia is sinds 19 juni 2001 online en telt inmiddels 2.157.428 artikelen. In de loop van de jaren zijn er voor het schrijven of bewerken van artikelen en voor de onderlinge samenwerking een aantal uitgangspunten en richtlijnen geformuleerd. Neem die als nieuwkomer ter harte. Lees ook eerst even de informatie in dit venster voordat je aan de slag gaat. Geen van de richtlijnen heeft kracht van wet, want Wikipedia is en blijft vóór alles vrij bewerkbaar, maar een beetje houvast voordat je in het diepe springt kan nooit kwaad.

Deze pagina, die nu op je scherm staat, is trouwens je persoonlijke overlegpagina, de plaats waar je berichten van andere Wikipedianen ontvangt en ze kunt beantwoorden. Iedere gebruiker heeft zo'n pagina. Wil je een nieuw overleg met iemand anders beginnen, dan kan dat dus op zijn of haar overlegpagina. Sluit je bijdragen op overlegpagina's altijd af met vier tildes, dus zo: ~~~~. Een druk op de handtekeningknop (zie afbeelding) heeft hetzelfde effect: je bericht wordt automatisch ondertekend met je gebruikersnaam en de datum en tijd waarop je je boodschap voltooide. Versturen doe je met de knop "Wijzigingen publiceren".

Hoi, ik ben erg benieuwd naar de verdere invulling van de Krishnamurti's :). Het is de gewoonte de titel van een artikel als het over een persoon gaat de volledige naam te geven, redirect kunnen gemaakt worden als nodig is. Het is raadzaam om het een en ander te lezen over de convensies uiteraard niet verplicht of zo maar het maakt het makkelijker voor andere ;). Veel plezier en succes-xndr 1 okt 2004 21:08 (CEST)Reageren

Kh7, hartelijk welkom bij Wikipedia. Ik zie dat je met veel frisse moed bent gestart. Ook ik wil je wijzen op de informatie op Wikipedia:Conventies. Je loopt anders het risico dat je bijdragen worden genomineerd om te worden verwijderd. Dat zou natuurlijk zonde zijn. Veel succes verder!! Ch®isE 2 okt 2004 00:53 (CEST)Reageren

Dekoopman.net[brontekst bewerken]

Hoi kh7,

Ik heb het artikel voor verwijdering genomineerd, de gemeenschap beslist over twee weken of het artikel mag blijven of niet. Tot die tijd heb je de tijd om het artikel aan te vullen, zodat blijkt dat het encyclopedisch is. Dat een site naar jouw mening één van de weinige echt goede Nederlandstalige nieuwssites is over e-commerce doet - hoe hard het ook klinkt - niet terzake. Wat je wél kunt doen, is een deskundige citeren (bijvoorbeeld Maurice de Hond, Adam Curry of nog iemand anders), met een citaat waarin zij aangeven hoe belangrijk ze deze site vinden.

Zoals het artikel er nu bij ligt, blijkt er namelijk nergens uit of dit werkelijk een relevante website is. Ik zou je dus aanraden om in andere media eens te gaan kijken of je daarin wat verwijzingen kunt vinden die aangeven dat deze website belangrijk is. Kijk voor een voorbeeldje van websites die wikipedia wél gehaald hebben (om watvoor reden dan ook) eens op funda, stormfront of lycos.

Groetjes, Sietske Reageren? 27 okt 2006 09:24 (CEST)Reageren

Ik zal op de verwijderlijst erbij zetten dat je tegen verwijderen bent. Wil jij op je beurt proberen om het artikel aan te vullen met de nodige informatie? Groetjes, Sietske Reageren? 27 okt 2006 15:34 (CEST)Reageren

Uw gebruikersnaam wordt gewijzigd[brontekst bewerken]

18 mrt 2015 05:23 (CET)