Naar inhoud springen

Overleg gebruiker:L.Schuur

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 15 jaar geleden door Waerth
Hallo L.Schuur, en welkom op de Nederlandstalige Wikipedia!
Vlag van Verenigd Koninkrijk Welcome message in English

Hartelijk dank voor je belangstelling voor Wikipedia! We werken hier aan het ideaal van een vrij beschikbare, vrij bewerkbare, volledige en neutrale gemeenschapsencyclopedie. We waarderen het enorm als ook jij hieraan wilt bijdragen!

De Nederlandstalige Wikipedia is sinds 19 juni 2001 online en telt inmiddels 2.160.296 artikelen. In de loop van de jaren zijn er voor het schrijven of bewerken van artikelen en voor de onderlinge samenwerking een aantal uitgangspunten en richtlijnen geformuleerd. Neem die als nieuwkomer ter harte. Lees ook eerst even de informatie in dit venster voordat je aan de slag gaat. Geen van de richtlijnen heeft kracht van wet, want Wikipedia is en blijft vóór alles vrij bewerkbaar, maar een beetje houvast voordat je in het diepe springt kan nooit kwaad.

Deze pagina, die nu op je scherm staat, is trouwens je persoonlijke overlegpagina, de plaats waar je berichten van andere Wikipedianen ontvangt en ze kunt beantwoorden. Iedere gebruiker heeft zo'n pagina. Wil je een nieuw overleg met iemand anders beginnen, dan kan dat dus op zijn of haar overlegpagina. Sluit je bijdragen op overlegpagina's altijd af met vier tildes, dus zo: ~~~~. Een druk op de handtekeningknop (zie afbeelding) heeft hetzelfde effect: je bericht wordt automatisch ondertekend met je gebruikersnaam en de datum en tijd waarop je je boodschap voltooide. Versturen doe je met de knop "Wijzigingen publiceren".

Dit bericht is automatisch geplaatst. Je kunt hier je opmerkingen over dit bericht achterlaten. --SieBot 10 aug 2008 18:04 (CEST)Reageren


Waarschuwing
Beste gebruiker, hierbij krijgt u een waarschuwing. Nadere uitleg kunt u onderaan deze waarschuwing vinden.

Wanneer blijkt dat u na deze waarschuwing toch doorgaat met de geconstateerde ongewenste bewerkingen, dan wordt uw account geblokkeerd. Als u dit account enkel gebruikt voor vandalisme, dan zal de blokkade snel en voor onbepaalde tijd zijn. In minder ernstige gevallen kan een blokkade voor korte tijd volgen. Gaat u hierna weer door met de ongewenste bewerkingen, dan volgt, mogelijk zonder nieuwe waarschuwing, een lange blokkade. Als u constructief bij wil gaan dragen aan de encyclopedie, lees dan onze welkomstpagina.

  1. Het blijven toevoegen van links naar een commerciele site. Eerst als Pheon en nu onder deze naam. Wae®thtm©2008 | overleg 16 aug 2008 14:01 (CEST)Reageren


Misschien moet je eens beter (leren) kijken naar die website. Het is geen commerciele site maar een informatieve website die inmiddels door een groot aantal internationale reisorganisaties is geadopteerd. Niet voor niets is de naam van de site veranderd in www.chiangraitouristinformation.com. Dus....eerst eens de tijd nemen om te kijken en dan pas beginnen te bekritiseren.

Bij de way...de site waar je zelf naar linkt, dat is pas commercieel.

Mail me anders rechtstreeks, dat is overleg. Dit is alleen 1 richting verkeer.

Zucht herhaling van zetten, onder een andere gebruikersnaam. Wae®thtm©2008 | overleg 16 aug 2008 21:19 (CEST)Reageren
Daarnaast is er ook nog een klein verschilletje tussen uw bewerkingen en die van mij. U komt wikipedia slechts verrijken met een link naar uw site .... Ik heb een slordige 25.000++ bewerkingen gedaan in de afgelopen 5 jaar. Wae®thtm©2008 | overleg 16 aug 2008 21:24 (CEST)Reageren
Zucht? Ach ja, klop jezelf maar op de borst. Je vindt jezelf geweldig dat je 25,000 bewerkngen hebt gedaan in de afgelopen 5 jaar, nou, mijn complimenten hoor. Dacht dat wikipedia een informatie bron was voor derden. Nogmaals: chiangraitouristinformation.com is geen commerciele website. Maar goed, blijkbaar dringt dat niet tot je door. Ik stel bij deze mijn vraagtekens bij of wikipedia of bij jou als zg. onafhankelijke moderator. Nee, het is beter om jezelf op de borst te kloppen, of niet Waerth?