Overleg gebruiker:Waerth

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Ga naar: navigatie, zoeken

Speciaal voor de minderjarige mods en andere minderjarige gebruikers:

met dank aan Abigor voor het goed plaatsen


Nuvola apps error.png Vertrokken Deze gebruiker heeft Wikipedia (voorgoed) verlaten.
laatste bijdragen

De grootste fout die ik ooit heb gemaakt in mijn leven zijn de honderden zo niet duizenden uren die ik aan deze website heb besteed. Het eindresultaat van deze site is nul komma niets.


Uitspraak in zaak "Blokkade Waerth 25-05-2009"[bewerken]

Beste Waerth,

zojuist heeft de arbitragecommissie een uitspraak gepubliceerd in de zaak "Blokkade Waerth 25-05-2009", te vinden op de zakenpagina van de arbitragecommissie, WP:AC/Z. Deze mededeling is je ook per mail toegestuurd.

Met vriendelijke groet,

namens de arbitragecommissie,

paul b 14 okt 2009 23:30 (CEST)


Welkom terug!! theo 14 okt 2009 23:42 (CEST)
Ook namens mij: welkom terug... of ben je gelijk weer weg?.... Hoe is het leven in het Thaise? groet, TjakO 15 okt 2009 00:26 (CEST)
Hij lijkt mij wel vertrokken. -rikipedia 15 okt 2009 00:28 (CEST)
 • Hij is vertrokken Tjako, en na de schoffering door M72 denk ik er hetzelfde over als Waerth: veel te lang geduurd. Hij en Jij nog bedankt voor alle goeds: D.A. Borgdorff - e.i. - 15 okt 2009 00:30 (CEST)

Verwijderingsnominatie Wikipedia:Het recht om de wiki te verlaten[bewerken]

Een Wikipedia-gebruiker heeft één of meerdere artikelen die u hebt gestart of waar u aan hebt gewerkt genomineerd voor verwijdering. Dit betekent dat deze gebruiker het artikel op dit moment niet geschikt acht voor Wikipedia. Het gaat om Wikipedia:Het recht om de wiki te verlaten dat is genomineerd door Tjako. De reden hiervoor staat op Wikipedia:Te verwijderen pagina's/Toegevoegd 20091123 en dat is ook de plek waar u kunt reageren op de verwijderingsnominatie. Wellicht hebt u er iets aan om de conventies door te lezen; daar kunt u zien hoe een artikel er uit hoort te zien.

N.B. dit is een automatisch bericht geplaatst door een bot. Ik heb niets met de nominatie te maken en kan er niets aan doen. Als u vragen hebt, kunt u die het beste stellen aan de gebruiker die het artikel genomineerd heeft. --E85Bot 24 nov 2009 01:01 (CET)

Vreemd[bewerken]

Hallo, er staat boven aan de pagina dat u voorgoed bent vertrokken, maar zie toch een stem voorbij komen en op diverse andere plekken....in mijn ogen een beetje vreemd...Glimlach Peterson Overleg 9 dec 2009 08:10 (CET)

Zie het als ik ben voorgoed trokken met betrekking tot inhoudelijk bijdragen. Ik hoop de wikigemeenschap ooit weer eens terug op het goede spoor te zetten waar we in 2004/2005 op waren, geen overvloed aan richtlijnen en opmaakfetisjisten en alles liep meestal gladjes. Des te meer richtlijnen en eenheidsworstpredikers des te meer conflicten. Wae®thtm©2009 | overleg 9 dec 2009 12:33 (CET)
Tsja daar zit wel wat in.....maar dan begrijp ik nu het hoe en wat. Bedankt voor deze uitleg, met vriendelijke groet Peterson Overleg 9 dec 2009 12:35 (CET)
Graag gedaan "zoon van Peter" ... Waerth is helemaal niet zo vreselijk als de anderen beweren ... hij is gewoon anders en geen schaap zoals de rest van de kudde ;) Wae®thtm©2009 | overleg 9 dec 2009 12:47 (CET)
Ach ik zag u ook niet als vreselijk en ik vind het prima hoor dat iemand zich onderscheid van de rest...is volgens mij alleen maar beter! Peterson Overleg 9 dec 2009 12:52 (CET)
Helaas kunnen de meeste mensen er niet mee omgaan ;) Wae®thtm©2009 | overleg 9 dec 2009 13:10 (CET)
Maar een beetje vreemd blijft het wel: De grootste fout die ik ooit heb gemaakt in mijn leven zijn de honderden zo niet duizenden uren die ik aan deze website heb besteed. Het eindresultaat van deze site is nul komma niets., en dan daar nog - zonder dat iemand je ertoe dwingt - al die minuten aan blijven toevoegen. Men moet wel haast tot de conclusie komen dat je je eigen tijd graag verspilt. Los daarvan: je hebt genoeg - te over - nuttig bijgedragen aan wikipedia om deze, jouw eigen, stelling te ondergraven. Wellicht wordt het tijd voor een ander kopje boven je GP. Het soort cynisme dat eruit spreekt, misstaat je! Met vriendelijke groeten, Berretta cardinalizia.png RJB overleg 9 dec 2009 23:40 (CET)
Zo vreemd is het allemaal niet, ik kan wel een verklaring verzinnen. Waerth is inderdaad voorgoed vertrokken, maar zijn geest waerth voorlopig nog wel even rond ;)
Happy Haloween! Prettige Feestdagen! Groet, Trewal 15 dec 2009 21:45 (CET)

Krant[bewerken]

Je werd geciteerd in de NRC van gisteren. --VanBuren 8 jan 2010 11:49 (CET)

Yes bedankt, ik heb meteen Elske ge-emailed en ze heeft me het artikel toegestuurd en het artikel over de visumbus van 4 januari waarover ik haar getipt had. ze had me eerder al andere artikelen gemailed die ze had geschreven. Maar bedankt dat je me er attent op maakte! Gelukkig nieuwjaar! Wae®thtm©2009 | overleg 9 jan 2010 05:33 (CET)

Dankwoord[bewerken]

Hoi Waerth, ik wil je danken voor je stellingname en je vriendelijke woorden. Succes ermee verder. -- Mdd 11 feb 2010 20:01 (CET)

Verzoek[bewerken]

Doe jij ook nog even een duit in het zakje (zie Wikipedia:De kroeg#Het Wikix-jachtseizoen is weer geopend!). Jij kan dat zo goed. Wikix 8 mrt 2010 19:32 (CET)

hoe is het daar?[bewerken]

Moi Walter, hoe is het daar? Pas je wel op jezelf? Of ben je niet meer in Bangkok tegenwoordig? Take care, theo 16 apr 2010 00:13 (CEST)

Ja ik ben in Bangkok waar we een rode terroristen bende hebben op dit moment. Zojuist probeerde de politie een aantal leiders te arresteren in een hotel op 1 kilometer afstand van hier (SC Park) en ze zijn misselijkmakend gefaald.
Het land lijkt af te stevenen op burgeroorlog a la Somalie ... het leger luisterd niet naar de regering, de politie ook niet. Rode shirts hebben "checkpoints in de stad opgezet en zich het recht toegeeigend mensen te fouilleren en tassen te doorzoeken. Als je tegen hun bent dan meppen ze je in elkaar, maar ze zijn wel voor democratie hoor! Als je zegt dat het niet zo is kan je een vuist verwachten. Ze lijken erg veel op de SA.
Ondertussen mag de despoot Thaksin vrij de wereld rondreizen terwijl hij deze terroristen betaald.
Wae®thtm©2010 | overleg 16 apr 2010 09:08 (CEST)
Het is nu ook weer goed mis! Ik sluit me bij Theo aan; pas je wel op jezelf? Het wordt er niet veiliger op... Huilend - Groeten en sterkte daar, Puck 22 apr 2010 17:48 (CEST)
Ik zit thuis en om mijn woede af te koelen zit ik dit te updaten: [[1]] anders zou ik zelf het huis uit gaan en de eerste de beste met een rode shirt doodslaan. Wae®thtm©2010 | overleg 22 apr 2010 17:52 (CEST)
Hoi Waerth, wellicht is het beter om dat overzicht op deze overlegpagina bij te houden? Zeker als het zo lang wordt, begint het wel een groot aandeel in te nemen van de Kroeg, en al helemaal als dit zo door blijft gaan.--Effeietsanders 8 mei 2010 10:48 (CEST)
Ik heb deze pagina op mijn volglijst en zou het prima vinden als je hier uitgebreid verslag doet (ik volg het met grote belangstelling!) van de ontwikkelingen i.p.v. de kroeg waar je bijdragen wat "verdrinken" in de massa andere informatie en waar ik het soms niet meer kan terugvinden. --VanBuren 8 mei 2010 10:54 (CEST)
Ja ik had al een andere oplossing bedacht en dat doe ik vanavond. als ik klaar ben met werk. Maar ik wordt een beetje moe van het geziek van de heer Landzaat die weer bezig is met zijn treiterijen. Wae®thtm©2010 | overleg 8 mei 2010 11:14 (CEST)

Verwijderingsnominatie Loy Krathong Lied[bewerken]

Een Wikipedia-gebruiker heeft één of meer artikelen die u hebt gestart of waar u aan hebt gewerkt genomineerd voor verwijdering. Dit betekent dat deze gebruiker het artikel op dit moment niet geschikt acht voor Wikipedia. Het gaat om Loy Krathong Lied dat is genomineerd door De Wikischim. De reden hiervoor staat op Wikipedia:Te verwijderen pagina's/Toegevoegd 20100503 en dat is ook de plek waar u kunt reageren op de verwijderingsnominatie. Wellicht hebt u er iets aan om de conventies door te lezen; daar kunt u zien hoe een artikel er uit hoort te zien.

N.B. dit is een automatisch bericht geplaatst door een bot. Ik heb niets met de nominatie te maken en kan er niets aan doen. Als u vragen hebt, kunt u die het beste stellen aan de gebruiker die het artikel genomineerd heeft. --E85Bot 4 mei 2010 02:03 (CEST)

Verbeter het artikel zelf anders eens, is dat nou echt te veel gevraagd? Steinbach 5 mei 2010 17:48 (CEST)
Hoi spuit 11. Er is allang een oplossing. Wae®thtm©2010 | overleg 6 mei 2010 00:19 (CEST)
Spuit elf verbetert tenminste nog wel eens iets in de artikelnaamruimte. Jij geeft echt alleen maar modder. Steinbach 6 mei 2010 10:29 (CEST)
De modder wind je klaarblijkelijk genoeg op dat je me overal in blijft volgen ;) Wae®thtm©2010 | overleg 6 mei 2010 17:07 (CEST)


Zendertest[bewerken]

Alle zenders doen het nog, versta ze alleen nog niet.. Knipoog Mvg, Fontes 15 mei 2010 19:09 (CEST)

Toestand in Thailand[bewerken]

Om mijn eigen beeldvorming een beetje fijn te stellen had ik een paar vraagjes. Je noemt de roodhemden terroristen, ik betwijfel jouw evaluatie niet. Wie zijn die mensen , dat hun leiders een bende corrupte verloren kosten zijn die plots de staatskas niet meer kunnen plunderen dat lijkt mij nogal voor de hand liggend. Ik las dat de massa van roodhemden uit het noorden komen - ik las ook een tekst uit thailand die sprak over "farang" en diverse bevolkingsgroepen. Daaruit meende ik te kunnen afleiden dat de mensen uit het noorden een meer getaande huid hebben (zoals de donkerhuidige hindoes) dan sommige blanke thai en dat zij daardoor in de grote steden worden gediscrimineerd. wat is daarvan waar? kan je hierover iets schrijven over de verschillende bevolkinggroepen in Thailand, en over de doelstellingen van de rode hemden? --DerekvG 19 mei 2010 11:03 (CEST)

Ja dat kan ik voor je doen. Ik ben een farang ! Het gaat me wel even kosten ik heb al her en der wat behandeld in het verleden. De kwestie is ingewikkeld. Geef me een nachtje hiervoor ok? Ik ben nu te veel het nieuws aan het volgen. Wae®thtm©2010 | overleg 19 mei 2010 11:08 (CEST)
tuurlijk, neem gerust je tijd dat jij farang bent was een bekentenis ten overvloedde ...;-) maar zorg maar dat je veilig door dit avontuur komt mijn info komt wel later als je tijd hebt en het rustiger is--DerekvG 19 mei 2010 13:16 (CEST)
Ik hoop dat het leger vannacht wat mensen tegen de muur zet. Geen media dus mooie gelegenheid om mensen duidelijk te maken dat dit niet kan. Een paar executies moet dat besef doordringen hoop ik. Dan is het morgen weer rustig. Wae®thtm©2010 | overleg 19 mei 2010 13:20 (CEST)
De Telegraaf roept mensen op hun verhaal te doen (misschien iets voor jou?) Groeten, doe rustig aan daar. Magalhães 19 mei 2010 13:38 (CEST)
Bedankt, alleen als ze betalen ;) ze verdienen er geld aan immers! Wae®thtm©2010 | overleg 19 mei 2010 13:41 (CEST)
Ja, dat doen ze slim inderdaad. Magalhães 19 mei 2010 13:46 (CEST)

Waar is Waerth?[bewerken]

Waar ben je? Al een aantal dagen geen updates meer.... --VanBuren 22 mei 2010 14:17 (CEST)

Ik mis je berichtjes ook, Waerth. Leven er nog een paar roodhemden, of ben je ze persoonlijk één voor één aan het opruimen? Glimlach Goudsbloem 22 mei 2010 20:34 (CEST)
maar sinds 22 mei is er nog steeds geen nieuws--DerekvG 6 jul 2010 17:28 (CEST)
Gelukkig ontwaerde ik waerth gister op de wikichat - helaas te kort en hij was al weer weg toen ik bij mijn computer kwam en bijlas. Symbole-faune.png MoiraMoira Baseball (crop) transparent.png overleg 6 jul 2010 19:56 (CEST)
Hij leeft inderdaad nog. Schijnt. Wae®thtm©2010 | overleg 6 jul 2010 19:56 (CEST)
YEAH!!!!!!!!!!!!!!!!! Symbole-faune.png MoiraMoira Baseball (crop) transparent.png overleg 6 jul 2010 20:20 (CEST)
Pfff, eindelijk een reactie. Gelukkig. Ik hoop dat je Ok bent. --VanBuren 6 jul 2010 20:40 (CEST)
He he, zelfs ik ben blij. Weather-storm.svgCumulus | Roept u maar!. 6 jul 2010 20:52 (CEST)
Ja ik kampeer nu in mijn appartement zonder water omdat ik de huur niet kan betalen maar verder ben ik ok. Morgen met de huisbazin praten, smeken en bidden al mijn charmes in de strijd werpen en misschien een Oranje sjaal of zo ;) ik heb nog wel wat Oranje prullaria .....
Oh das niet zo best dus. Hopelijk is je hospita gevoelig voor oranje. Die kans is wel vergroot na gisteravond. Weather-storm.svgCumulus | Roept u maar!. 7 jul 2010 08:05 (CEST)
Het bleef bij een telefoontje waarin ik haar sprak en het had over het feit dat ik er al 11 jaar woon en ik heb de rode shirt kaart gespeeld. Die hebben immers al mijn werk om zeep geholpen. Langzaam komt dat weer terug gelukkig. Ik heb weer water. Wae®thtm©2010 | overleg 7 jul 2010 22:44 (CEST)
Ik ben blij dat je terug onder de levenden bent. --DerekvG 15 jul 2010 15:36 (CEST)

Speellijst[bewerken]

Goede speellijst Waerth, alleen die Boyz II Men-liedjes mag je d'r van mij wel uitgooien... Glimlach Goudsbloem 4 aug 2010 11:55 (CEST)

Ik heb een brede smaak. En die lijst is dat in het kort samengevat. Boyz II Men en a capella hebben een betekenis in mijn leven. Zoals alle muziek in die lijst :) Ik moet alleen wel uitkijken dat die lijst niet te lang wordt. Wae®thtm©2010 | overleg 4 aug 2010 11:59 (CEST)

Thai's name[bewerken]

Hi. I'm from Thai Wikipedia and I'm a native Thai person. Thanks for your comment. It is not necessery whether it is English or Nederlands. You MUST know that Thai city names have official spellings in Latin alphabet. [2] (We have official RTGS either.) Especially Sakon Nakhon, ก (/k/) and ค (/kʰ/) cannot substitute each other because their sounds are different. Please do not bluff anyone about your opinion. --Octahedron80 10 aug 2010 01:53 (CEST)

We, Thai people, are aware of using English pronunciation in real life on which is not actually in English because we are influenced by childhood study. (We have learned Thai & English since we were in kindergarten; no other language until high school or university.) However, on Thai Wikipedia, we are in the movement of resembling original pronunciation as much as we can (except if it is stated in Thai dictionary or gazette.) :) --Octahedron80 10 aug 2010 02:34 (CEST)

Verwijderingsnominatie Wikipedia:Surinamecafé[bewerken]

Een Wikipedia-gebruiker heeft één of meer artikelen die u hebt gestart of waar u aan hebt gewerkt genomineerd voor verwijdering. Dit betekent dat deze gebruiker het artikel op dit moment niet geschikt acht voor Wikipedia. Het gaat om Wikipedia:Surinamecafé dat is genomineerd door Romaine. De reden hiervoor staat op Wikipedia:Te verwijderen pagina's/Toegevoegd 20101210 en dat is ook de plek waar u kunt reageren op de verwijderingsnominatie. Wellicht hebt u er iets aan om de conventies door te lezen; daar kunt u zien hoe een artikel er uit hoort te zien. Zie ook Help:Waarom staat mijn artikel op de verwijderlijst.

N.B. dit is een automatisch bericht geplaatst door een bot. Ik heb niets met de nominatie te maken en kan er niets aan doen. Als u vragen hebt, kunt u die het beste stellen aan de gebruiker die het artikel genomineerd heeft. --E85Bot 11 dec 2010 01:18 (CET)

Over 't randje[bewerken]

He Waerth, dit was natuurlijk lekker over het randje. Beetje vragen om een blokkade zeg maar. Heb ik alleen geen zin in op dit prachtige tijdstip... Toch het verzoek om dit soort gepuber voortaan achterwege te laten. Vriendelijke groet, Josq (overleg) 2 feb 2011 03:39 (CET)

Beste Waerth, ik heb je zojuist naar aanleiding van deze actie voor de periode van één etmaal geblokkeerd. Met vriendelijke groet, Mathonius 2 feb 2011 03:44 (CET)
Gaaaaaaaaaaaaap Wae®thtm©2010 | overleg 2 feb 2011 07:52 (CET)
Weltrusten. Tis al laat he, ik ga ook zo maffen. Groetjes, Kwiki overleg 2 feb 2011 07:53 (CET)

Cambodja[bewerken]

Dank je wel voor je oogetuigeverhaal wat je met ons medewikipedianen wilde delen. Symbole-faune.png MoiraMoira Baseball (crop) transparent.png overleg 8 feb 2011 11:28 (CET)

Met een beetje geluk stuurt een Amerikaan me later nog een foto van ons etentje ... hij heeft ook een video maar die is iets te "controversieel" gezien de staat van de dames en de militairen. Hoe hij het voor elkaar heeft gekregen die te maken is mij een raadsel. Ben nu weer terug in Bangkok. Dit is 1 van die dingen die maak je maar 1x in je leven mee. Alhoewel ik best wel veel van dit soort dingen heb inmiddels :p Wae®thtm©2010 | overleg 8 feb 2011 18:22 (CET)

Minderjarige mods?[bewerken]

Wat is dat nu voor onzin, een speeltuin? Je kan mensen niet selecteren op leeftijd. Er zijn misschien wel minderjarigen die zich als echte baby's gedragen, maar er zijn ook serieuze studenten bij. --Windows logo - 2012.svg TuurDS (Overleg) 19 feb 2011 10:08 (CET)

Hoi Tuur! Mag ik dan jouw toegangsbewijs voor de speeltuin? Ik ben weliswaar meerderjarig maar nog jong van geest. Kan ik lekker van de glijbaan en "hoei!" roepen enzo. Met vriendelijke groet, Kwiki overleg 19 feb 2011 10:33 (CET)
Ha nee, ik wil ook nog toegang tot de speeltuin hoor. --Windows logo - 2012.svg TuurDS (Overleg) 19 feb 2011 10:36 (CET)
Je kan mensen welzeke selecteren op leeftijd. Uitzonderingen zijn er altijd. Wae®thtm©2010 | overleg 19 feb 2011 19:43 (CET)
Volgens mij hebben we deze discussie eerder gehad, en kwamen we tot de conclusie dat het kinderachtig gedrag was waar het om moest gaan, en niet zozeer kindzijn? Effeietsanders 20 feb 2011 20:38 (CET)
Ach ja Effe whateffer ... Wae®thtm©2010 | overleg 21 feb 2011 16:30 (CET)

Hoe het gaat?[bewerken]

Hallo Waerth, Ik zag je reageren. Hoe gaat het ondertussen met je? Een tijd geleden zat je in een erg onveilige situatie staat me bij, is dat al wat meer tot rust gekomen? Ik hoop dat alles prima met je gaat? Groetjes - Romaine 17 apr 2011 19:45 (CEST)

Bedankt voor de belangstelling. Het gaat wel redelijk goed alles lijkt wat aan te trekken en er is wat meer werk. In september was ik totaal op dieptepunt. Maar 2 Thaise vrienden hebben me geholpen. Ik heb sinds Augustus een eigen Talent agency, Orange Talent Agency (zie Facebook: http://www.facebook.com/Orange.Talent en de fotosite die ernstig bijgewerkt moet worden: http://orangetalentagency.shutterfly.com/ )

Ben nu bezig met wat internationale contacten om de eerste agency te worden in Bangkok die mensen internationaal stuurt. Ben bezig met contacten in Singapore, India, Hong Kong, Vietnam, Zuid Korea, Manilla, Beijing en Shanghai. Maar dat gaat wel even wat inzet kosten en ik werk nog steeds op klein budget. Mag niet klagen heb mensen geleverd voor Scorpion King 3, The Impossible (Naomi Watts en Ewan McGregor), Hangover 2 die allemaal op hetzelfde moment hier opnamen en nog wat kleine films en vele commercials. De industrie is hier echter moordend. Er zijn zo een 100 agencies die mensen leveren meer dan 100 productiebedrijven (film, tv, commercials) en 300 casting directors waar je mee moet dealen (die net als kleine kinderen zijn). Door de moordende concurrentie moet alles voor niets.

Gelukkig ben ik heel goed in het goed met mensen omgaan (op Wiki denkt men anders ik weet het). Maar je moet sterk in je schoenen staan om met mensen uit alle uithoeken van de wereld te werken (ik heb zelfs een Bhutanese studente in mijn database gehad!!!) die allemaal andere culturen en achtergronden hebben en dan tussen hun en Thais in te staan die ondanks dat ze al 10tallen jaren met buitenlanders werken nooit hebben begrepen of geleerd hoe ze met buitenlanders om moeten gaan. Voor hun zijn buitenlanders slaven. Ik begrijp heel goed dat Cambodjanen, Burmezen, Laotianen, Maleisiers en iedereen in de regio de Thais haten. Maar ja ik moet er constant tussen blijven want anders slachten ze elkaar af.

En als een "talent" 1 keer 1 Thai op de set beledigd heeft dan blacklisten ze hem meteen. Die casting wil die niet zien, een ander een ander niet etc. Een bende kleine kinderen. Dat is waarom ik wil proberen mensen vanuit Bangkok naar elders te sturen. Wonen in Bangkok en elders werken! Het talent komt naar hier namelijk vanwege de grote industrie. Zelfs Hong Kong is jaloers! Anyway dat was het.

Hoi! Wae®thtm©2010 | overleg 17 apr 2011 20:04 (CEST)


ps niet al mijn jobs staan op mijn facebookpage alleen als ik een job heb waarvoor ik wat meer van een bepaalde look nodig heb plaats ik daar.

Goed om te horen dat het weer wat beter gaat. Goed ook om te horen dat je weer lekker bezig bent. :-)
Ik denk persoonlijk overigens niet dat je zo slecht om kan gaan met andere mensen, maar dat het er enkel wat onhandig uit komt en het daardoor eenvoudig verkeerd opgepakt kan worden. Mij overkomt dat ook helaas, en wordt dan negatief weggezet terwijl ik het goed bedoel. En daardoor ontstaan botsingen, vaak genoeg op vlakken waar we het zelfs eens zijn. Ik denk dat dat tussen ons ook gespeeld heeft. Als je mondeling met elkaar spreekt kun je elkaar veel beter aanvoelen en de intonatie opvangen en zo beter begrijpen wat de ander bedoelt. Het is mij op de wiki in het verleden regelmatig erg onhandig afgegaan, iets wat mij ook niet in het dagelijks leven overkomt, maar door een wat andere manier van denken en door het ontbreken van de intonatie komt het soms ergs slecht over hoe ik het bedoel. Ik hoop dat de gebruikers op de wiki in de toekomst beter begrijpen wat de beperkingen zijn aan het schriftelijk communiceren tussen halve onbekenden en daardoor beter onderling om kunnen gaan. Goed in ieder geval om van je te horen! :-) Groetjes - Romaine 17 apr 2011 20:54 (CEST)
Dat is ook de redenen waarom ik al sinds ik op het net ben het beleid heb om internetruzies nooit van invloed te laten zijn op het echte leven. Ik kan met iemand ruzie hebben op het net maar ik zal nooit weigeren hem of haar eens te ontmoeten.
Het grappige is dat overal waar ik gewerkt heb in NL ik altijd snel bevorderd werd tot de trainer van nieuwe mensen vanwege mijn eindelozegeduld, goed aanvoelen van mensen uit alle lagen (culturen/opleidingsachtergronden) en goed om kunnen gaan met hoge druksituaties. Juist die dingen waarin ik op nl.wikipedia nat ga :p IRL ben ik juist erg goed in met mensen omgaan en ze overtuigen en motiveren in stressvolle omgevingen.
Mijn probleem is dat ik eigenlijk alleen goed functioneer onder hoge druk. Als dingen routine zijn en er geen druk achter staat loop ik er de kantjes vanaf en ben ik lui. Als er gewerkt moet worden zoals de film/TV/TVC industrie 12 uur per dag minimaal op set dan mensen regelen voor de volgende dag. Eten, wassen en 3 uur slapen en dat wekenlang functioneer ik uitstekend. Ik kan dan werk van uitstekende kwaliteit op tijd afleveren. Is het stil en gaat het langzaam dan ........ heb ik 1001 smoezen om het werk later es te doen. Dan reageer ik meestal nergens op. Ook niet op wiki of emails LOL. Maar het is bijna 3 uur in de ochtend en ik heb nog 857 emails door te spitten met foto's van nieuwe mensen etc. Al vanaf het begin heb ik mailachterstand en soms vergeet je gewoon dat je iemand hebt. Maar iedere nieuwe aanmelding is 1 uur werk in verwerking en sommigen weet je gewoon dat behalve voor niche jobs ze weinig kans maken en die "stel je uit" want anderen zijn belangrijker en dus bouwt het dan op totdat er een job is voor hun niche en dan spit je al je mails door ....... want ze hebben nog geen kaart in je database :p ik heb naar ik schat nog minimaal 100 mensen te verwerken en iedere dag krijg je zo een 3-4 nieuwe mensen die zich aanmelden! Zowel ervaren als onervaren. Aan mij om ze te presenteren :D Wae®thtm©2010 | overleg 17 apr 2011 21:47 (CEST)
Waar kan ik me aanmelden ;-)? Ik spreek geen letter Thais dus dit zal moeilijk gaan S.I. ’Patio’ Oliantigna 19 apr 2011 15:35 (CEST)
De meesten in mijn database spreken ook geen letter Thais ;p . Maar als je hier in Thailand bent (Bangkok) voor langere tijd kan je altijd mailen naar: talent.orange op gmail punt com

Ho Chi Minhstad.[bewerken]

Als ik ga kijken, hoe langzaam ik vooruitgang boek, om het hele artikel te gaan vertalen, hoeveel edits ik daarvoor gebruik, hoe indrukwekkend is jouw start met het artikel. Maar ja, dat is eigenlijk ook mijn stijl van schrijven. Bekijk Beleg van 's-Hertogenbosch en Junyo Maru. Elke keer een klein stukje. Halandinh (overleg) 14 jun 2011 00:49 (CEST)

Waarom vertalen? Waarom niet zelf iets schrijven? Wae®thtm©2011 | overleg 14 jun 2011 06:05 (CEST)
Omdat ik niet in HCMC woon en dus niet weet hoe het er precies is. Halandinh (overleg) 14 jun 2011 10:35 (CEST)
Je hoeft er niet te wonen. Er bestaat zoiets als bronnen .... boeken, tijdschriften, websites. Natuurlijk moet je er meer dan een gebruiken :p Vertalen is helemaal gevaarlijk als je het onderwerp niet kent want je neemt alle fouten en POV mee over zonder erbij na te denken.
In het verleden als ik artikelen schreef copieerde ik altijd de huidige versie naar mijn computer. Ik vulde ze dan aan met info uit de bronnen die ik had plus ik keek welke delen van het engelse of duitse artikel (als die er waren) overeenkwamen met wat ik had en wat correct leek. Zo kwam ik tot artikelen die gedeeltelijk vertaald waren, aangevuld met andere info en bijna nooit in dezelfde volgorde en opzet als andere artikelen. Wae®thtm©2011 | overleg 14 jun 2011 10:46 (CEST)
Inderdaad, zoals een reclameleus van enkele jaren geleden luidt: Zo kan het ook!
Niet zo kan het ook. Zo hoort het. Mensen die domweg vertalen en dan weer een artikeltje neerknallen op nl. Zonder e.e.a. te controleren en aan eigen inzicht te onderwerpen zouden een blok voor OT moeten krijgen! Wae®thtm©2011 | overleg 30 jun 2011 17:47 (CEST)

Blokkade[bewerken]

Beste Waerth,

Gebruikers uitmaken voor kleuters, nepagentjes, etc., is niet vriendelijk, maar daar hoeft niet per sé voor geblokkeerd te worden. Wanneer je gebruikers gaat vergelijken met bruinhemden, ga je wel duidelijk over de scheef. Voor deze edit heb ik je, met inachtneming van de verhogingsregel, voor 3 dagen geblokkeerd. CaAl (overleg) 7 jul 2011 16:41 (CEST)

Bedankt voor de melding .... jij begrijpt het tenminste! Dat was de enige PA die ik maakte .... Kan je Peter B nog even deblokkeren? Wae®thtm©2011 | overleg 7 jul 2011 16:44 (CEST)
Peter b is momenteel helemaal niet geblokkeerd. Hij was van geblokkeerd van 6 juli 23:24 tot 7 juli 1:24 dus die nogal symbolisch blok van slechts twee uur is al weer verlopen. - Robotje (overleg) 7 jul 2011 16:56 (CEST)
@Waerth, ik ben dan ook al decennia geen kleuter meer ;-), en zoals Robotje zei, is het voor een deblokkade van Peter nu te laat. CaAl (overleg) 7 jul 2011 17:03 (CEST)
Oh ok. En om nog even een ding duidelijk te maken. Als geschiedenisenthousiast met meer dan 50 boeken in mijn boekenkast (in Nederland, niet hier) over de 2e WO. En een supergrote collectie van WO 2 tv series en propagandafilms (van beide partijen) weet ik zeer goed wat bruinhemden zijn(we hebben hier in Thailand de roodhemden die wel degelijk dezelfde taktieken als de SA hanteren, iedere keer als ik ze zie gaan zing ik spontaan de SA hymne ... die fahnen hoch etc). En ik hoop dat men begrijpt dat ik dondersgoed weet dat de vergelijking op weinig slaat.
Maar de snelheid waarmee men naar de blokkeerknop grijpt en de idiote 1-2tjes die er tussen (moderator)vriendjes opgezet worden om mensen een blok aan te smeren beginnen schrikbarend te worden. Er moet iemand zijn die zo af en toe tegen wat schenen trapt en op tenen gaat staan om duidelijk te maken dat men te ver gaat met die grapjes. Mijn blok was verder verdient. Ik was net weer wat gaan bijdragen .... LOL .... maar dat doe ik over een paar dagen wel weer. Wae®thtm©2011 | overleg 7 jul 2011 17:13 (CEST)

Blueknight[bewerken]

Hallo Waerth,

Ik vroeg mij af hoe jij weet welke leeftijd Blueknight heeft. Het zal vast ergens staan neem ik dan maar aan. Mvg, Fontes 12 jul 2011 18:43 (CEST)

Volgens mij is hij ergens in de 30 minimaal .... hij zegt dat hij voormalig motorrijder is. Hoezo? Wae®thtm©2011 | overleg 12 jul 2011 18:45 (CEST)
Och, omdat je het over kleuters voor de klas had dacht ik dat dit misschien een protest tegen een te lage leeftijd van moderators was. Dit heeft echter dus meer te maken met bewerkingsgedrag neem ik aan. In ieder geval dank voor je snelle reactie. ;-) Mvg, Fontes 12 jul 2011 18:53 (CEST)

Persoonlijke aanvallen[bewerken]

In reactie op: "Jaja we moeten vooral lief zijn en geen mening hebben. En als je die wel hebt vooral niet ventileren. Want de ubermods weten wat goed voor je is. En als je toch je waffel open doet en een mening hebt dan is er altijd nog de blokknop. Gaat u vooral lekker slapen zoals een minister president op 9 mei 1940 ooit het volk vertelde. En mensen vroegen zich af waarom ik de opmerking bruinhemden maakte, de taktieken zijn hetzelfde van het moderatorenkorps. Protesteer en je wordt eerst geintimideerd en daarna geblokkeerd Ik heb nieuws voor je Romaine. Mijn mogelijkheid tot bijdragen is me afgenomen in 2004. Omdat ik eeuwig een groepje achtervolgers had die niets weten van de onderwerpen waarover ik schrijf maar toch alles wilden verbeteren en overal discussies over wilden voeren. In die tijd moest ik ook lief zijn en mijn mond houden. Het gevolg is dat het werk wat ik ooit gedaan heb gedeeltelijk aan puin ge-edit is en de nieuwe bewierrookte Thailand kenner is een 14 jarige die hier niet eens woont en alleen artikelen vertaald. Alle fouten klakkeloos meevertalend. Als me ooit nog de lust tot editten aanbreekt dan zou ik niet eens weten waar te beginnen. Wae®thtm©2011 | overleg 13 jul 2011 10:29 (CEST)"

Het spijt me dat je alleen maar weer het beeld van jezelf bevestigt op dit moment: iemand die alleen maar grof kan zijn, blijft zeuren en inhoudelijk niet wil bijdragen. En ik kan andere mensen eigenlijk alleen maar gelijk geven als ze komen klagen dat jij zoveel mag zeggen wat van anderen nooit gepikt zou worden. Moderatoren vergelijken met bruinhemden is eigenlijk gewoon ver over de lijn Waerth, en jij zou dat "vroeger" ook nooit gepikt hebben (three strikes remember?). Wat mij betreft heb je nu in ieder geval voorlopig je laatste beetje krediet verspeeld. Ik hoop van harte je inhoudelijke bijdragen tegemoed te kunnen zien. Effeietsanders 14 jul 2011 09:05 (CEST)
Tja Effe, je bent zelf een typische technocraat dus ik begrijp dat je moeite hebt met het begrijpen van menselijke gevoelens. Het leven draait niet om regeltjes alleen. Wae®thtm©2011 | overleg 14 jul 2011 15:01 (CEST)
ps na weken downloaden keek ik deze film: Joyeux Noël ..... soms moet je regels willens en wetens breken om mens te zijn.
Erg jammer om te lezen dat je mij zo afschrijft, Waerth. Ik ben inderdaad, helaas, niet woonachtig in Thailand en heb hoogstwaarschijnlijk een stuk minder kennis over Thailand dan jij. Toch zou ik door dit, samen met het feit dat ik bijna alles vertaal, mezelf niet omschrijven als iemand die "wel schrijft over Thailand, maar er niets vanaf weet". Ergens begrijp ik je punt wel, en ik weet dat je iets tegen minderjarige gebruikers hebt, maar laat dit soort opmerkingen achterwege en help zelf mee met het verbeteren van de artikelen rondom Thailand en schrijf er meerdere, zoals je rond 2004 zo goed ging. Vriendelijke groet, JurriaanH overleg 14 jul 2011 15:19 (CEST)
Ik weet dat het door mijn uitlatingen zo lijkt. Maar ik heb niets tegen minderjarige schrijvers. Effeietsanders schreef ook goede artikelen in zijn tijd. Ik wil je zeker niet demotiveren Jurriaan. Je bent op de goede weg, en ik hoop zeker dat je doorgaat. Maar probeer niet woord voor woord te vertalen.
Hier is hoe ik het ooit deed: Ik copieerde de artikelen van de en: en de: wikipedia als ze over het onderwerp bestonden naar mijn computer. Pakte mijn eigen bronnen (boeken) erbij plus ik googlede over het onderwerp en copieerde die websites. Ik pakte dan alles samen in word. Ging schrappen, kijken wat overeenkwam met elkaar. Voegde dingen toe en dan copieerde ik het vanuit word op nl: ..... deed bronvermelding daar waar ik dacht dat jet nodig was en klaar (alhoewel ik vaak pas na het plakken schrikbarende taalfouten ontdekte :p maar dat is meer voor anderen die daarvanaf weten)
Laat je niet afschrikken door mij Jurriaan en ga vooral door. Dit is de beste manier om veel dingen te ontdekken die je nog niet wist. Wae®thtm©2011 | overleg 14 jul 2011 15:27 (CEST)
Tsja, en dan vind je het weer nodig om er een "technocraat" van te maken en te zeggen dat ik geen menselijke gevoelens heb? Of ik dat nu wel of niet ben, en of ik wel of geen menselijke gevoelens begrijp - ik denk niet dat dat veel te maken heeft met mijn afkeer van vergelijkingen die jij trekt. Dergelijke vergelijkingen zijn gewoon onnodig, kwetsend en onjuist. Effeietsanders 15 jul 2011 00:48 (CEST)

Trollenvoer.[bewerken]

Wat zie ik nou Wearth op je GP? Een hongerige trol? Wat had je zo in je gedachte? Knipoog Sir Statler (overleg) 18 jul 2011 18:59 (CEST)


                 --------------------------
             /| /| |     SUPER TROL    |
             ||__|| |    Extreem hongerig  |
            /  O O\__   Gaarne slechts    |
                   zuiver trollenvoer van | 
                    de beste kwaliteit! |
            /     \  Voederen dag en nacht |
                      toegestaan.    |
           /  _  \   \ ----------------------
          /  |\____\   \   ||
          /   | | | |\____/   ||
         /    \|_|_|/  |  __||
         / / \      |____| ||
        /  |  | /|    |   --|
        |  |  |//     |____ --|
     * _  | |_|_|_|     |   \-/
   *-- _--\ _ \   //      |
    / _   \\ _ //  |    /
   * /  \_ /- | -   |    |
    *   ___ c_c_c_C/ \C_c_c_c____________

|}

HEhehe ja die staat er alweer een tijdje. Ik vond hem wel mooi gedaan eigenlijk door whomever hem ooit gemaakt heeft! Wae®thtm©2011 | overleg 18 jul 2011 22:45 (CEST)
Ach, al die internet ruzies. Ik laat ze de laaste tijd volkomen aan me voorbijgaan. En ga absoluut geen partij kiezen in een zaak van voor mijn tijd die ik niet ken. Internetruzies zijn van alle (internet) tijden, De hoeveelheden beledigingen, bedreigingen, privacy schendingen, aangiften, afspraken met een advocaat en god mogen weten wat nog meer die ik in mijn sysop tijd voorbij heb zien komen zijn ontelbaar..... Altijd loopt het af met een sisser en een vete. Niemand zal gauw over zijn eigen schaduw heenstappen en nergens is men sneller vergeten dan op het internet. Het zij zo. Ik heb er vrede mee. Vriendelijke groet, Sir Statler (overleg) 19 jul 2011 16:42 (CEST)

Editten andermans commentaar[bewerken]

Beste Waerth, ik heb deze bewerking van jou ongedaan gemaakt. Het editten van andermans commentaar is niet gewenst (zie dit bericht van Capaccio) en jouw bewerking is een schending van WP:GPA. Doe dit soort dingen alsjeblieft niet meer, hiermee snij je enkel jezelf in de vingers... Mathonius 31 jul 2011 14:14 (CEST)

Zowel jij als Cappacio hebben een precedent geschapen. En jullie blijven hem de hand boven het hoofd houden. Shame on you. Wae®thtm©2011 | overleg 31 jul 2011 14:22 (CEST)
Dat is volstrekte onzin (zie hier). Mathonius 31 jul 2011 14:24 (CEST)

Tegenstem[bewerken]

Waerth,
Wat is de reden dat je op beide kandidaat mods hebt tegen gestemd? Als ik raad dan is het omdat je een "hekel" aan wikipedia hebt, klopt dat?. Groeten, JetzzDG (overleg) 8 aug 2011 23:02 (CEST)

Beste Jet, er staat nergens dat er een reden gegeven moet worden waarom iemand op een bepaalde manier stemt. Ik doe al sinds 2003 mee en ik weet wel hoe het werkt :p Maar bedankt voor je bezorgdheid. Wae®thtm©2011 | overleg 8 aug 2011 23:21 (CEST)
Zie je wel Wearth, de wiki is nog niet zo slecht, we zijn allemaal bezorgd om je... eerst toen met dat gezeik in Bangkok en nu weer met dit... Glimlach Goudsbloem (overleg) 8 aug 2011 23:24 (CEST)
Uiteraard bedoelt JetzzDG niet dat je een reden moet geven Waerth, anders kon men net zo goed je tegenstemmen weghalen. Ik denk dat JetzzDG gewoon uit nieuwsgierigheid vroeg of je ook een reden wou geven. Maar dat je een algemene hekel aan Wikipedia zou hebben, zou me ondanks je gebruikerspagina (gelukkig) toch sterk verbazen Glimlach Groet, Gertjan R 8 aug 2011 23:33 (CEST)
@Goudsbloem, de gebruikers achter de wiki zijn zo slecht nog niet. ;-) Trijnsteloverleg 8 aug 2011 23:42 (CEST)
Zoals Gertjan al vermoedde, was het inderdaad uit nieuwsgierigheid. Ik zag je twee tegenstemmen geven zonder enige motivatie, vervolgens zag ik op je OP staan: "De grootste fout die ik ooit heb gemaakt in mijn leven zijn de honderden zo niet duizenden uren die ik aan deze website heb besteed. Het eindresultaat van deze site is nul komma niets.", Dus ik vroeg mij af of dit ook de reden was om tegen te stemmen. Niks meer of minder. JetzzDG (overleg) 9 aug 2011 00:18 (CEST)
Als jullie het echt willen weten ..... ik zag helemaal geen tegenstemmen bij die gebruikers. En dus dacht ik komop niemand kan 100% perfect zijn dus vertegenwoordig ik diegenen die willen tegenstemmen maar het niet doen. Ik heb verder geen flauw idee wie die gebruikers zijn. En mijn tegenstem maakt geen verschil en is onschadelijk. Geloof me, als ik echt tegen iemand ben dan zullen jullie het weten :p Wae®thtm©2011 | overleg 9 aug 2011 00:46 (CEST)
Dit vind ik echt de slechtste reden die ik ooit heb gehoord: Tegenstemmen omdat niemand anders tegen stemt. Naar eigen zeggen weet je hoe het werkt, maar het gaat er niet om of iemand perfect is, maar of er voldoende vertrouwen is voor een functie als moderator. JetzzDG (overleg) 9 aug 2011 01:21 (CEST)

Aanname zaak arbitragecommissie[bewerken]

Geachte Waerth, de arbitragecommissie heeft besloten de door u ingediende zaak in behandeling te nemen. Met vriendelijke groet, Vinvlugt (overleg) 25 aug 2011 22:28 (CEST)

Ok dat is een verrassing daar Wikix geblokkeerd is . Wae®thtm©2011 | overleg 26 aug 2011 07:24 (CEST)

Moderatoraanmelding[bewerken]

Bedankt voor de steun bij mijn moderatoraanmelding!

Vriendelijke groet, VR-Land - (Overleg) 29 aug 2011 18:52 (CEST)

Verwijderingsnominatie Lijsten van studentenverenigingen[bewerken]

Een Wikipedia-gebruiker heeft één of meer artikelen die u hebt gestart of waar u aan hebt gewerkt genomineerd voor verwijdering. Dit betekent dat deze gebruiker het artikel op dit moment niet geschikt acht voor Wikipedia. Het gaat om Lijsten van studentenverenigingen dat is genomineerd door Japiot. De reden hiervoor staat op Wikipedia:Te verwijderen pagina's/Toegevoegd 20110829 en dat is ook de plek waar u kunt reageren op de verwijderingsnominatie. Wellicht hebt u er iets aan om de conventies door te lezen; daar kunt u zien hoe een artikel er uit hoort te zien. Zie ook Help:Waarom staat mijn artikel op de verwijderlijst.

N.B. dit is een automatisch bericht geplaatst door een bot. Ik heb niets met de nominatie te maken en kan er niets aan doen. Als u vragen hebt, kunt u die het beste stellen aan de gebruiker die het artikel genomineerd heeft. --E85Bot (overleg) 30 aug 2011 02:05 (CEST)

Schrijfwedstrijd[bewerken]

Geachte gebruiker,
U heeft u reeds ingeschreven voor de Wikipedia:Schrijfwedstrijd maar nog geen onderwerp gekozen. Aangezien de wedstrijd begonnen is wil ik u vragen dit z.s.m. te doen.
Groeten, JetzzDG (overleg) 1 sep 2011 00:55 (CEST)

Notificatie uitspraak arbcomzaak[bewerken]

Hallo Waerth, de arbitragecommissie heeft zojuist uitspraak gedaan in de zaak Wikipedia:Arbitragecommissie/Zaken/Wikix (IV).

Namens de arbitragecommissie, Chris(CE) (overleg) 1 okt 2011 19:02 (CEST)

Overstromingen[bewerken]

Waerth, er is toch wel wat belangstelling voor de overstromingen in Thailand: hier bijvoorbeeld bij de NOS, alleen is het zeker weinig met betrekking tot het vreselijke drama wat miljoenen daar treft. Goudsbloem (overleg) 8 okt 2011 08:25 (CEST)

Ook hier: http://www.nu.nl/buitenland/2636269/bangkok-bedreigd-overstromingen.html --VanBuren (overleg) 8 okt 2011 16:52 (CEST)

Tweede editie Minischrijfwedstrijd![bewerken]

Hallo collega gebruiker,

Bij deze wil ik aan u vragen mee te doen aan de tweede editie van de minischrijfwedstrijd. Ik stuur u deze uitnodiging omdat u ook aan de eerste editie meedeed. Inschrijven kan vanaf 17 oktober 2011 (00.00 uur). Regels en belangrijke informatie is te vinden op de project-pagina zie: Gebruiker:Bakel123/(Mini)schrijfwedstrijd. Er is één hoofdprijs, een trofee, maar als wikipedia gebruiker doen we dit vooral om Wikipedia NL uit te breiden. Vragen kunt u stellen op de overlegpagina van de projectpagina: Overleg gebruiker:Bakel123/(Mini)schrijfwedstrijd, uw antwoord zal dan ook daar gegeven worden.

Hopelijk tot ziens bij de minischrijfwedstrijd! Mvg Bakel123 (overleg) 10 okt 2011 15:43 (CEST)

U kunt nog 8 dagen inschrijven, deelname is de moeite waard! Mvg Bakel123 (overleg) 31 okt 2011 16:34 (CET)

Nieuwssjabloon[bewerken]

Dag Waerth,

Ik zou je willen vragen in de toekomst dergelijke acties niet meer te ondernemen. Wikipedia is Twitter niet, en het is absoluut onaanvaardbaar, wellicht zelfs blokkeerwaardig, de hoofdpagina te kapen om persoonlijke grieven te uiten. Gertjan R 15 okt 2011 21:04 (CEST)

De incompetentie van de Nederlandse media aankaarten die met paniekberichten duizenden familieleden en vrienden van mensen hier in Bangkok een halve hartverzakking bezorgen is zeker nieuwswaardig. Ik hoop dat jouw huis ook eens bedreigd wordt door een paar meter water. Of misschien dat ik wat straatvechters bij je langs kan sturen. De Nederlandse kranten en nieuwswebsites laten bij berichten over Thailand keer op keer zien dat ze amateurs zijn die niet weten waar ze het over hebben. Ik hou mijn hart vast hoe competent en goed hun nieuwsberichten zijn mbt andere nieuwsverhalen. Ga nu lekker weer terug naief zijn. Wae®thtm©2011 | overleg 16 okt 2011 06:21 (CEST)
Ik zeg niet dat je bericht inhoudelijk ook niet juist was, Waerth. Ik vind het prima om incompetentie bij Nederlandse media aan te klagen, maar zoiets hoort eerder thuis op opiniepagina's, en daarvoor hebben wij nu net geen ruimte op Wikipedia. (Het betreft namelijk geen nieuws an sich, maar wellicht een aanklacht over zaken die je al jaren storen.) En dan nog, als je werkelijk meende dat het bericht een plaats moest hebben in de nieuwssectie, had je toch wel links aangebracht en die NIET niet in hoofdletters geschreven? Met vriendelijke groet, Gertjan R 16 okt 2011 11:20 (CEST)

District en provincie Champassak[bewerken]

Dag Waerth, bij de provincie Champassak staat voor het district Champassak het getal 16-07. Wat betekent deze code en is het iets om bij het district te vermelden? Bij Commons zijn geen plaatjes te vinden met de zoekterm Champassak behalve kaartjes. Heb je zelf misschien een kaartje waar de districten binnen de provincie staan aangegeven? Of misschien het aantal inwoners van het district Champassak en het totale aantal inwoners in de provincie? Groeten, Wouter (overleg) 17 okt 2011 11:25 (CEST)

Dat soort gegevens zijn erg lastig vindbaar voor landen als Laos. De nummers zijn inderdaad de administratieve nummers van de districten. Ik ben bang dat er nog niemand districtskaartjes heeft gemaakt. Wae®thtm©2011 | overleg 17 okt 2011 11:41 (CEST)

Overstromingen[bewerken]

Hallo Waerth, even een korte vraag uit interesse, aangezien ik weet dat je woont in Thailand. Nieuws over de (ernstige) overstromingen is mij uiteraard niet ontgaan, dus ik vroeg me af of jij die ernst ook hebt meegemaakt of het geluk hebt gehad om je in een minder hard getroffen gebied te bevinden. Vriendelijke groet, JurriaanH overleg 19 okt 2011 22:40 (CEST)

Hoi Jurriaan, bedankt voor je interesse. Ik woon vlak bij het metrostation Huai Kwang in een appartement op de 6e verdieping. Het is hier droog, maar vanochtend toen ik opstond en naar beneden ging was het perceel waar de gebouwen staan veranderd in een fort. Niet dat de zandzakken veel helpen maar ja. Vorige eek heb ik een fotograaf begeleid om foto's te nemen in Pathum Thani en Ayutthaya provincies en heb toen met mijn eigen ogen gezien hoe erg het is. Gisteren werd ik gebeld door een Thaise vriend wiens huis aan het onderlopen was of ik kon komen helpen zijn spullen naar de 2e verdieping te brengen en dat heb ik gedaan.
De situatie is zo dat de regering totaal vleugellam is. Het enige wat ze doen is politieke spelletjes spelen terwijl het land verzuipt. Een vriend van me heeft een kennis die werkt in het crisiscentrum en die zegt. Het is niet meer de vraag OF Bangkok overstroomd. De vraag is WANNEER Bangkok overstroomd. Districutiecentra van veel bedrijven zijn in de ondergelopen industrieterreinen. Dus de bevoorrading van winkels en markten begint te stoppen. Al in al 12 miljoen mensen die afhankelijk zijn van een klungelende regering die weigerd zijn eigen leger in te zetten om politieke redenen!!! Wae®thtm©2011 | overleg 20 okt 2011 06:58 (CEST)
Ik zag de foto's van Ayutthaya al, inderdaad... dat ziet er erg slecht uit. Vreemd om terug te zien dat het historische park van Ayutthaya onder water staat en je een paar maanden terug er nog hebt gefietst... zelfde voor de situatie in Bangkok. Ik heb gelezen dat het er slecht uitziet voor Suvarnabhumi (Airport). Dat zou, lijkt me, een grote klap zijn, al besef ik natuurlijk niet hoe groot de impact zal zijn. Zonde is het wel, want ik vond het zeker een verrassend modern vliegveld. Bronnen van nu.nl verwachtten een impact rond deze dagen; ik ben benieuwd.
Ik moet zeggen dat ik niet heel erg veel van de Thaise politiek weet. Wel weet ik dat het een nieuwe premier heeft (een jonge vrouw van rond de 30/40?) en dat ze eind juli verkozen is, maar ik zou verder niets kunnen zeggen over de verdere politieke situatie. Ik geloof je op je woord als je zegt dat het een zooitje is in de Thaise politiek; zou mij niets verbazen als er nergens iets te vinden is over ondernemingen van het leger enz. Ik kan me goed voorstellen (of eigenlijk ook weer niet..!) hoe erg het moet zijn om bijna geïsoleerd te zitten en nauwelijks voedsel meer kan verkrijgen. Ik hoop voor je dat bij jouw appartementen (gelukkig zal jouw verdieping bespaard blijven, tenzij het enorm escaleert maar dat lijkt me zelfs overbodig om als mogelijkheid op te noemen) de schade - enigszins - beperkt zal blijven en de voedseldistributie z.s.m. weer goed hervat wordt. Succes! Vriendelijke groet, JurriaanH overleg 20 okt 2011 16:27 (CEST)
De minister-president is Yingluck Shinawatra de jongere zus van de egens corruptie veroordeelde Thaksin Shinawatra die in Dubai woont en opstanden in Thailand financieerd. Zie ook mijn overstromingsupdates in de kroeg: De_kroeg#Als_de_situatie_niet_zo_slecht_was_zou_je_erom_kunnen_lachen Wae®thtm©2011 | overleg 20 okt 2011 22:21 (CEST)

Hoi Waerth, ik ben erg blij dat je ons via de Kroeg op de hoogte houdt. Weinig reacties, maar je updates worden veel gelezen meen ik! Ik lees ze in ieder geval graag en veel wat je schrijft verschijnt ook nergens op nieuwssites... ook het aantal overledenen is nooit echt duidelijk te vinden - tot mijn verbazing. Gelukkig had de Volkskrant vandaag een uitgebreider artikel geplaatst met een grote foto over de toestand (voornamelijk over Bangkok uiteraard), heb dat maar eens doorgelezen. Je hebt het wel gemerkt (had er nog iets over geschreven in de Kroeg, maar die is zo groot van omvang dat je over een zinnetje al snel heen leest) waarschijnlijk dat ik bezig ben met een artikel over de overstromingen. Ik houd het dagelijks bij en gebruik voornamelijk The Bangkok Post als informatiebron, en dat gaat prima op zich. Van nu.nl haal ik soms het aantal overledenen, maar dat wordt niet verder gerefereerd dus zou ik het liefst het ergens anders vandaan halen - maar gebrek aan beter, in feite. Hoe dan ook: jij bént in Thailand, jij hoort ook waarschijnlijk veel meer over de situatie en je zit er zelf ook middenin (maar gelukkig wel in het droge stukje Thailand). Ik zou je dus willen vragen om, als je er de tijd voor hebt, een kritische blik te werpen op het artikel en kunt kijken of alles wel klopt wat er staat. Misschien heb je zelfs nog een foto gemaakt van buiten Bangkok hoe het er daar aan toe gaat, en is het mogelijk die te uploaden via Commons als verrijking voor het artikel. Kijk maar wat je er mee doet: ik zou het erg op prijs stellen als je er even naar zou kijken! Veel succes daar (thuis of in Kanchanaburi). Vriendelijke groet, JurriaanH overleg 26 okt 2011 21:25 (CEST)

Ik sluit me van harte bij het verzoek aan en denk regelmatig aan jou en je dierbaren daar. Symbole-faune.png MoiraMoira Baseball (crop) transparent.png overleg 26 okt 2011 21:27 (CEST)
Bedankt, ik ben de laatste tijd ook op BNR te horen. Na deze job die vandaag eindigt ga ik terug naar Bangkok. Ik heb helaas geen fototoestel. Maar ik heb wel veel tijd na vandaag. Dus ik zal je wel helpen. Ik ga wel zeer waarschijnlijk de stad meteen weer uit. Maar ik moet eerst al mijn extra's en main characters naar Bangkok terug brengen en dan houd mijn verantwoordelijkheid voor hun op. Gelukkig is iedereen slimmer geworden. We zijn gisteren op water en noodlesjacht geweest na het werk en er komen enkele tientallen zo niet honderden liters mee terug naar Bangkok :) Wae®thtm©2011 | overleg 27 okt 2011 06:11 (CEST)

Vandaag zag ik weer de gebruikelijke nieuwsberichten over de overstromingen in Thailand en daarmee moest ik meteen aan jou denken (en gezien jouw overlegpagina ben ik niet de enige ;-)). Fijn dat je ons op de hoogte houdt via de kroeg. Het water stijgt nu zo rap dat de hele stad omringd is door water en de evacuaties beginnen nu een beetje op gang te komen.[3] Moet jij ook weg uit Bangkok of blijf je daar (voorlopig) nog even? Sterkte in ieder geval. Met vriendelijke groet, Trijnsteloverleg 27 okt 2011 19:51 (CEST)

Hoi Trijnstel bedankt voor je bezorgdheid en ook bedankt MoiraMoira en Juriaan en iedereen die dit leest. Tja, een verstandig iemand gaat weg in mijn opinie. De Waerth is echter altijd al wat avontuurlijker aangelegd en gaat niet zo snel weg. Het geluk is dat mijn "job" afgelopen is voor nu. En ik niet meer de verantwoordelijkheid heb voor 20+ mensen. En dat maakt het geheel wat makkelijker. Als ik alleen voor mezelf verantwoordelijk ben is het leven makkelijk :) Dan blijf ik nog wel even. Heb nu eindelijk een fototoestel van een vriend te pakken en ga morgen eens fotograferen! Wae®thtm©2011 | overleg 28 okt 2011 15:13 (CEST)
Fijn van je te blijven horen en ik ben benieuwd wat er nog komt te lezen onwiki. We volgen je allemaal! Symbole-faune.png MoiraMoira Baseball (crop) transparent.png overleg 1 nov 2011 10:43 (CET)

Hospital complexes[bewerken]

Yes, according to the description provided in the image itself a part of which reads: "In this pic, the Thammasat University Hospital complexes are shown being under water." --Aristitleism (overleg) 1 nov 2011 05:47 (CET)

Oooppsss how stupid of me! Water coming close to me now. I life at Huai Kwang intersection. Water now at Ratchada soi 36 :( Wae®thtm©2011 | overleg 1 nov 2011 11:35 (CET)

Waarom...[bewerken]

Wat ik niet begrijp is waarom al dat water in en rond Bangkok niet wegstroomt naar de zee. Kun je dat aub uitleggen? --VanBuren (overleg) 6 nov 2011 17:44 (CET)

Nog een vraag: in deze uitgave staat een verhaal met titel "Mudding the waters". Het gaat over mud balls. Citaat:
Developed by University of Ryukyus professor Dr Teruo Higa, EM (EM mud balls) has a wide range of applications such as water and sewage purification, improving recycled water and solving sanitary problems. It is also widely used in agriculture, animal husbandry, fisheries and food production.
Microorganisms are crucial for maintaining the ecological balance. They carry out chemical processes that make it possible for all other organisms including humans to live. The fermentation emitted from the mud balls alleviates or destroys the ammonia nitrogen found in human effluents and sewerage leakages into the water system.
Each day, Baan Aree spends about Bt5,000 to buy the ingredients. The EM ball is made from fine and rough rice bran and sandy soil in a ratio of 3:2:2 before pouring in the liquid mixture containing EM activated solution and water to ensure it's not too wet or too dry.
Moet ik geloven dat dat spul vervuild water schoon maakt, geschikt voor consumptie??? (Dat is dus niet het wikiartikel en:Mud ball.) --VanBuren (overleg) 6 nov 2011 18:37 (CET)
Hoi van Buren het antwoord op je eerste vraag kan ik kort beantwoorden. Bangkok en de omliggende provincies zijn totaal volgebouwd en fungeren als een soort dam waar het water slechts langzaam doorheen komt. Vandaar dat het zo tergend langzaam gaat!
Tweede vraag, de Wall Street Journal geeft daar antwoord op: Thai Flood Decontamination Balls are Great – If They Work Wae®thtm©2011 | overleg 7 nov 2011 13:42 (CET)

hoe staat het ermee?[bewerken]

Waerth, al een paar dagen geen update meer in de kroeg, staat het water al tot aan je lippen, heb je nog internet, ben je al opgegeten door een krokodil of gebeten door een slang? Kortom, hoe staat het ermee? Goudsbloem (overleg) 11 nov 2011 13:23 (CET)

check?[bewerken]

Hoi Waerth,

Ik kwam deze bewerking van je tegen. Voor zover mij bekend ben jij nooit apart 'checkuser' geweest op de Nederlandstalige Wikipedia - verwar je het niet met het als steward uitvoeren van checkuserwerkzaamheden? Merk op dat de functie Checkuser hier pas is ingevoerd na verkiezing van de eerste arbcom (maart 2007) In deze context worden mensen bedoelt die specifiek als checkuser zijn aangesteld. Ikzelf ben bijvoorbeeld (als toenmalig steward) ook technisch in staat geweest checkusers hier uit te voeren, maar dat maakt niet dat ik in dat rijtje thuishoor :) Maar misschien zie ik iets over het hoofd? Effeië T.Sanders 18 nov 2011 11:41 (CET)

Dan ben ik waarschijnlijk in de war ja. Ik weet namelijk zeker dat ik checkusers op mensen op deze wiki heb verricht. Maar misschien was dat als steward. Haal maar weg :p Wae®thtm©2011 | overleg 18 nov 2011 12:08 (CET)
Zoiets vermoedde ik al. Aangepast. Effeië T.Sanders 18 nov 2011 13:07 (CET)

teken van[bewerken]

Goed zo, je bent er nog. Is het water wat gezakt zolangzamerhand? En wat zijn over het algemeen de gevolgen, economisch en politiek? --VanBuren (overleg) 13 dec 2011 22:28 (CET)

Project[bewerken]

Beste, Ik zag op deze pagina dat je interesse hebt in voetbal en ik heb sinds kort een project dat over Buitenlandse voetbalclubs handelt. Klik hier voor meer informatie!

Met vriendelijke groeten, Pauleken97 (overleg) 27 dec 2011 20:57 (CET)

Voor jou[bewerken]

Leuk en Thais: http://www.zie.nl/video/opmerkelijk/Huis-zet-zichzelf-in-elkaar-na-tornado/m1fz9srf2ryp 83.87.140.201 4 apr 2012 00:40 (CEST)

Verwijderingsnominatie O'Russeimarkt[bewerken]

Een Wikipedia-gebruiker heeft één of meer artikelen die u hebt gestart of waar u aan hebt gewerkt genomineerd voor verwijdering. Dit betekent dat deze gebruiker het artikel op dit moment niet geschikt acht voor Wikipedia. Het gaat om O'Russeimarkt dat is genomineerd door Grashoofd. De reden hiervoor staat op Wikipedia:Te verwijderen pagina's/Toegevoegd 20120414 en dat is ook de plek waar u kunt reageren op de verwijderingsnominatie. Wellicht hebt u er iets aan om de conventies door te lezen; daar kunt u zien hoe een artikel er uit hoort te zien. Zie ook Help:Waarom staat mijn artikel op de verwijderlijst.

N.B. dit is een automatisch bericht geplaatst door een bot. Ik heb niets met de nominatie te maken en kan er niets aan doen. Als u vragen hebt, kunt u die het beste stellen aan de gebruiker die het artikel genomineerd heeft. --E85Bot (overleg) 15 apr 2012 06:58 (CEST)

Blokkade[bewerken]

Vanwege deze uitspraak zal ik je 1 dag blokkeren. Mvg, Bas (o) 30 apr 2012 17:38 (CEST)

Ach guttegut het kindje heeft wat knopjes gekregen van z'n moeke en misbruikt ze maar. Wae®thtm©2011 | overleg 4 mei 2012 12:49 (CEST)
Waerth, hou je toch een beetje in joh... Als je kritisch wilt zijn is dat prima en accepteren mensen dat ook wel - maar probeer het gewoon op een acceptabele en minder aanvallerige manier te brengen. Dan is de kans dat mensen er ook wat mee doen veel groter. Effeië T.Sanders 4 mei 2012 14:11 (CEST)
Ik zie eigenlijk ook niets blokwaardigs in de bijdrage van Waerth. Zijn reactie kan ik mij dan ook goed voorstellen. Jacob overleg 4 mei 2012 16:03 (CEST)
Geeft verder niets. Geen drama ik ben toch al jaren weg van de nl wiki. Ik deed gewoon een beetje aan E.L pesten. Die naam die hij heeft gekozen is zo pompeus en zo vatbaar voor grappen en verdraaiingen. Ik hoop dat verder alles goed is met iedereen :) Wae®thtm©2011 | overleg 4 mei 2012 16:40 (CEST)
Ik denk dat dat ook een beetje het probleem is: "gewoon een beetje E.L. pesten"... En de uitspraak hierboven is ook bepaald onnodig - dat was vooral de aanleiding voor mijn opmerking. Verder gewoon alles goed, en hopelijk ook met jou. Effeië T.Sanders 4 mei 2012 17:06 (CEST)

Cambodja[bewerken]

Beste Waerth,

Zie je kans een artikel (of een stukje in het artikel over haar zoon) te schrijven over Norodom Monineath Sihanouk?  |Collegiale groeten, Klaas ‌ V (ZeaForUs|Patio)| 14 nov 2012 10:39 (CET)

Beoordelingsnominatie Angkor (woord)[bewerken]

Een Wikipedia-gebruiker heeft één of meer artikelen die u hebt gestart of waar u aan hebt gewerkt genomineerd voor beoordeling. Dit betekent dat deze gebruiker het artikel op dit moment niet geschikt acht voor Wikipedia. Het gaat om Angkor (woord) dat is genomineerd door Woudloper. De reden hiervoor staat op Wikipedia:Te beoordelen pagina's/Toegevoegd 20130107 en dat is ook de plek waar u kunt reageren op de nominatie. Wellicht hebt u er iets aan om de conventies door te lezen; daar kunt u zien hoe een artikel er uit hoort te zien. Zie ook Help:Waarom staat mijn artikel op de beoordelingslijst. Mocht het het artikel na 2 weken als niet voldoende worden beoordeeld zal het worden verwijderd.

N.B. dit is een automatisch bericht geplaatst door een bot. Ik heb niets met de nominatie te maken en kan er niets aan doen. Als u vragen hebt, kunt u die het beste stellen aan de gebruiker die het artikel genomineerd heeft. --E85Bot (overleg) 8 jan 2013 01:09 (CET)

Lao Wikipedia[bewerken]

Dear Walter
My name is Alif. I've been creating and improving a lot of articles on Lao Wikipedia. It seems to me that the wiki is in need of active sysops. So, I was wonder whether you could tell me how I can sign up to become one? :) I have some experience. In particular, I'm a sysop in Thai Wiktionary.
Looking forward to your reply.

Please respond via my Lao page:http://lo.wikipedia.org/wiki/User:Alifshinobi


Thank you,
Alifshinobi (overleg) 22 aug 2013 06:25 (CEST)

Beoordelingsnominatie Prostitutie in Thailand[bewerken]

Een Wikipedia-gebruiker heeft één of meer artikelen die u hebt gestart of waar u aan hebt gewerkt genomineerd voor beoordeling. Dit betekent dat deze gebruiker het artikel op dit moment niet geschikt acht voor Wikipedia. Het gaat om Prostitutie in Thailand dat is genomineerd door .marc.. De reden hiervoor staat op Wikipedia:Te beoordelen pagina's/Toegevoegd 20130823 en dat is ook de plek waar u kunt reageren op de nominatie. Wellicht hebt u er iets aan om de conventies door te lezen; daar kunt u zien hoe een artikel er uit hoort te zien. Zie ook Help:Waarom staat mijn artikel op de beoordelingslijst. Mocht het het artikel na 2 weken als niet voldoende worden beoordeeld zal het worden verwijderd.

N.B. dit is een automatisch bericht geplaatst door een bot. Ik heb niets met de nominatie te maken en kan er niets aan doen. Als u vragen hebt, kunt u die het beste stellen aan de gebruiker die het artikel genomineerd heeft. --E85Bot (overleg) 24 aug 2013 02:00 (CEST)

Aanwezigheid[bewerken]

Tijd terug, man. Blijf je dit keer of laat je nog steeds af en toe van je horen? Hoe is het met je trouwens? Groetjes, Trijnsteloverleg 1 sep 2013 00:25 (CEST)

Nog bedankt voor je poging te helpen met WLM in Thailand :) Hopelijk zien we nog wat leuke foto's van je! Effeië T.Sanders 1 sep 2013 01:42 (CEST)

mosque in Phnom Penh[bewerken]

Hello. I have seen you have created pages on mosques in Pnom Penh. However the main one has no page yet. Perhaps it would be an idea to create it. Sorry for not speaking Dutch.Io Herodotus (overleg) 3 okt 2013 08:21 (CEST)

FFZoeken[bewerken]

Maar daar istie dan!

Symbole-faune.png MoiraMoira Baseball (crop) transparent.png overleg 17 okt 2013 17:33 (CEST)

Daar sluit ik me graag bij aan. Glimlach JurriaanH overleg 17 okt 2013 17:40 (CEST)
Waerth, gefeliciteerd met alweer 10 jaar aanwezigheid (nou ja, met tussenstopjes dan... Knipogende smiley) op de nl-wiki, ik dacht een paar dagen geleden nog, ik moet Waerth zijn ster uitreiken (ik had al een tijdje die 10 gezien op je gebruikerspagina), maar dat is er een beetje tussendoor geschoten met dat gezeik van die herbevestigingen. Op naar de 20 jaar? Vriendelijke groet, Goudsbloem (overleg) 17 okt 2013 19:12 (CEST)
De tijd vliegt. Kom ik aan met acht jaar en bijna negen maanden, gebruik gemaakt hebbend van drie aanmeldnamen. Eentje is inmiddels op mijn verzoek verwijderd. Had feitelijk nooit aangemaakt moeten worden. Proficiat met tien jaar uitstekende en veelvuldige bijdragen, ook op organisatorisch vlak. Ga zo door, Waerth, je bent veel waard!  Klaas|Z4␟V:  24 okt 2013 19:16 (CEST)

Wiki Loves Monuments in Thailand[bewerken]

Hallo Waerth, Ik zie dat er in de Kroeg de 20 winnende foto's van Wiki Loves Monuments in Thailand zijn geplaatst. Mijn Thai is erg slecht, zou jij Engelstalige en Nederlandstalige onderschriften erbij willen zetten? Dan kan er eventueel gelinkt worden en de artikelen die nog ontbreken geschreven worden. Romaine 22 okt 2013 16:30 (CEST)

Starsucks Toffee[bewerken]

Goede actie, boycotten van die Amerikaanse koffietycoon. Starbungs logo heeft wel wat weg van dat van Starbucks, maar is toch essentieel anders, zeg ik als niet-jurist. Benieuwd wat een eventuele rechter gaat zeggen. Succes met actievoeren in sociale media.  Klaas|Z4␟V:  24 okt 2013 19:11 (CEST)

Vergeet je niet te liken en met de wereld te sharen :p Wae®thtm©2013 | overleg 24 okt 2013 20:24 (CEST)

Ik heb geen FB-account (meer), zelfs geen LI,  Klaas|Z4␟V:  24 okt 2013 23:50 (CEST)

Stem te koop[bewerken]

Goed: voor 500 euro verander je die onmiddellijk naar "tegen behoud van zijn moderatorschap"? Bart Versieck (overleg) 24 okt 2013 21:15 (CEST)

Mag niet, je moet het aanbod privé aanbieden. Trouwens, ik heb z'n stem al gekocht Gezicht met tong uit de mond Diamond blue.svgDiamant | ? 24 okt 2013 21:18 (CEST)
Even naar Thailand vertrekken: tot straks. Bart Versieck (overleg) 24 okt 2013 21:38 (CEST)
Zit jij nu je "eigen" stemming te beïnvloeden Bart? Ik denk dat ik dit maar eens even aan de grote klok moet gaan hangen... Magalhães (overleg) 24 okt 2013 21:22 (CEST)
Zeg, man, dit is natuurlijk verre van serieus! Bart Versieck (overleg) 24 okt 2013 21:38 (CEST)
O jammer, ik had mijn stem al per opbod willen verkopen. Dan kon ik met kerst naar NL toe om mijn ouders weer eens te zien! Wae®thtm©2013 | overleg 24 okt 2013 21:43 (CEST)
Toch doen dan. Bart Versieck (overleg) 24 okt 2013 21:46 (CEST)
Hoe kan ik betalen? Southparkfan 24 okt 2013 21:48 (CEST)
In natura liefst, maar het vreemde is dat volgens zijn OP deze gebruiker de WP voorgoed verlaten zou hebben: verwijder dat dus maar kortom, hé. Bart Versieck (overleg) 24 okt 2013 21:50 (CEST)
Western Union. Wae®thtm©2013 | overleg 24 okt 2013 21:56 (CEST)
Dat ken ik. Bart Versieck (overleg) 24 okt 2013 21:58 (CEST)
Ooh moet ik niet daarvoor je bankrekeningnummer hebben? Southparkfan 24 okt 2013 22:03 (CEST)
Mijn NL Bankrekening kan ik niet bij op het moment, daarvoor moet ik eerst eens naar Nederland vliegen. Mijn Thaise rekeningnr duurt drie werkdagen en dan houden ze 50 us dollar in aan deze kant. Da's meer dan Western Union :( Die les heb ik geleerd :p Wae®thtm©2013 | overleg 24 okt 2013 22:07 (CEST)
Ik wéét het. Bart Versieck (overleg) 24 okt 2013 22:15 (CEST)
WU kost iets van 6 pleuro of zo (hier in Italië)  Klaas|Z4␟V:  24 okt 2013 23:54 (CEST)

Zeg Waerth, ik vind jouw stem wel erg goedkoop als je die afzet tegen 2½ miljoen euro voor een artikeltje. Corruptie is een schone zaak, maar je moet er natuurlijk wel iets aan overhouden. Hoe krijg ik bij zulke tarieven nou nog de geplande 50.000 voor mijn stem? ;) Flag Slovjanskogo Jazika.svg IJzeren Jan 25 okt 2013 00:07 (CEST)

Sorry Jan, competitie .... kosten zijn wat lager hier in Thailand. Maar wees niet gerust. Nog niemand heeft me persoonlijk benaderd per email om het te doen ..... Wae®thtm©2013 | overleg 25 okt 2013 11:08 (CEST)
Je bedoelt zeker "wees gerust" of "wees niet ongerust", doch als niemand je betaald zou hebben, waarom heb je dan toch je stem veranderd? Bart Versieck (overleg) 29 okt 2013 15:32 (CET)
Omdat ik tegen afzetting van Made ben. Wae®thtm©2013 | overleg 29 okt 2013 15:58 (CET)
Ah: okay, maar dan ben je toch wel van menig veranderd, want eerst stemde je "neutraal", en beweerde je zelfs dat je stem te koop was?!? Bart Versieck (overleg) 29 okt 2013 16:05 (CET)
Mijn stem is ook te koop :p Maar ik had hem even bij neutraal geparkeerd :p Wae®thtm©2013 | overleg 29 okt 2013 19:28 (CET)
De corruptie ten top gedreven. Bart Versieck (overleg) 29 okt 2013 22:58 (CET)
Corruptie is fantastisch Bart en uiteindelijk is iedereen corrupt. :) Wae®thtm©2013 | overleg 30 okt 2013 09:08 (CET)
Als het bedrag maar hoog genoeg is... Knipogende smiley Goudsbloem (overleg) 30 okt 2013 09:11 (CET)
Tuurlijk. Elke vorm van betaald werk is uiteindelijk een mix van corruptie en prostitutie, toch? ;) Flag Slovjanskogo Jazika.svg IJzeren Jan 30 okt 2013 12:10 (CET)
Zo modern hybride taalgebruik. Zelfs professionelen maken zich er "schuldig" aan. Dit was pertinent niet bedoeld als PA al zou het wel als zodanig opgepakt kunnen worden en aangekaart bij ArbCom of (leden van) het modcorps dek ik me bij voorbaat een heel klein beetje in Collegiale groeten uit een nazomerend Toscane dat zich en masse voorbereid op Allerzielen,  Klaas|Z4␟V:  30 okt 2013 13:30 (CET)
Jawadde: wat lees ik hier allemaal, zeg? Glimlachende smiley Bart Versieck (overleg) 30 okt 2013 15:04 (CET)
Wadde ge ier lees is dat de mannen/vrouwen hierboven een gezonde portie levenservaring hebben en begrijpen hoe het leven in elkaar steekt. Niets is zwart/wit, iedereen heeft zijn/haar prijs (en dat hoeft geen geld te zijn!) en we prostitueren onszelf allemaal. Als de meerderheid van de mensen deze punten zou begrijpen en niet zou proberen dit te veranderen (zinloos namelijk) ou het leven op aarde zoveel makkelijker zijn :) Wae®thtm©2013 | overleg 30 okt 2013 21:47 (CET)
Waerth for mod. Bart Versieck (overleg) 30 okt 2013 22:08 (CET)
Bart zet de stemming op :p ...... werp wel nog even een blik op uw blokkeringslogboek zo de jaren 2004-2006 en denk dan nog eens na :p Wae®thtm©2013 | overleg 30 okt 2013 22:29 (CET)
Maar in 2004 kende ik "Wikipedia" wel nog niet eens, beste collega. Bart Versieck (overleg) 30 okt 2013 23:54 (CET)

ZoukMachine vs. Zouk Machine[bewerken]

Beste collega Waerth,

Met je welnemen heb ik deze fancruftachtige link maar helemaal wegepoetst. Piepsysteem, kijken wie er reageert. Natuurlijk mag je het terugdraaien onder 1 voorwaarde: geef ff een gil(letje) op mijn OP. Ok?

Ciao,  Klaas|Z4␟V:  16 apr 2014 00:57 (CEST)

Nota bene[bewerken]

Dit wist je vast al wel: [4]. VanBuren (overleg) 31 mei 2014 13:03 (CEST)

Bedankt, maar ik zal je een geheimpje vertellen. De Westerse pers overdrijft alles zeer en zit in de zak van Thaksin, dankzij wie Thailand al jaren in de problemen zit.
De militairen hier hebben de middelen amper om berichten in Thai te volgen. Laat staan in het Engels of het Nederlands. Maar bedankt voor je bezorgdheid :)
ps: Hier hou ik het bij:
Wae®thtm©2013 | overleg 31 mei 2014 15:44 (CEST)
Aha... dus als ik over een maand in het vliegtuig naar Bangkok zit hoef ik mij geen zorgen te maken? Knipoog JurriaanH overleg 31 mei 2014 16:14 (CEST)
Zolang als de militairen erin slagen de radicalen uit de pro en anti shinawatra kampen uit elkaar te houden is er niets aan de hand voor buitenlanders hier. De westerse pers jut dingen alleen maar op en lijken er soms op uit een burgeroorlog aan te wakkeren hier :(. Over de jaren dat ik hier woon, nu al 15, ben ik mijn vertrouwen in de verslaggeving heel erg verloren. Zoveel dingen worden verdraaid en gelogen, het is ongelofelijk. zelfs de BBC doet er aan mee.
Thaksin wordt gesteund door westerse financiers. Getuige de 10 tallen miljoenen dollars in nieuwe biljetten in tassen die in een handel van Thaksins familie gevonden zijn is men nog steeds bezig mensen te betalen om een gewapende guerilla op te zetten. Ook worden er iedere dag wapens gevonden.
Beide kanten zijn fout. En beide kanten hebben gevaarlijke fanatiekelingen die elkaar blindelings haten en openlijk hebben gezegd een burgeroorlog te beginnen als ze hun zin niet krijgen! De hate speech op (il)legale radiostations en tv stations gelieerd aan beide partijen was ongelofelijk en ze juichten het doden van hun tegenstanders toe!!! Maar dat bericht de westerse pers niet. Die babbelen alleen over verkiezingen. Met zo een grote haat waren verkiezingen onmogelijk. We stevenden hier op een burgeroorlog af. Het legeringrijpen was de laatste mogelijkheid om er nog uit te komen.
Nu zijn alle opruiende tv en radio stations gesloten en worden opruiende internetsites afgesloten. Ook onschuldige media worden hier het slachtoffer van. Maar Thailand stond op de rand. En 1 of 2 jaar verlies van wat vrijheden in ruil voor een terugkeer naar sanity is geen grote opoffering!
We hebben sinds de coup geen bommen en schietpartijen meer en geen demonstraties (behalve dan de moslimterreur in het zuiden). We hadden bijna elke dag bommen en/of schietpartijen sinds oktober vorig jaar. Veel doden en heel veel gewonden. Nu is het rustig. Ja demonstranten worden opgepakt. Maar ze worden binnen een paar dagen weer vrijgelaten. Zonder marteling of wat dan ook. Het enige wat men wil is de rust terugbrengen en dan weer aan een consensus gaan werken en dan kan iedereen weer vrij spreken. Soms is een opoffering van vrijheden noodzakelijk. Zolang als er geen doden, gewonden vallen en niemand gemarteld wordt heb ik er vrede mee dat mensen elkaar tijdelijk niet via de media mogen uitschelden, beledigen en met de dood bedreigen onder het mom van vrijheid van meningsuiting.
Kom gezellig naar Thailand. Zolang als de radicalen afkoelen is alles hier mooi. Morgen zijn er demonstraties aangekondigd. Ik hoop dat die vredelievend zijn. O ja als je hier komt bel me: 085 1222025.
Wae®thtm©2013 | overleg 31 mei 2014 17:20 (CEST)
Bedankt voor je bericht en uitnodiging! Waar ik ook heen reis, of het nu Thailand is of elsers, er is altijd wel iets gaande. Ik laat me er niet door afschrikken. JurriaanH overleg 7 jun 2014 01:03 (CEST)

Beoordelingsnominatie van o.a. Nguyen Phuc Thuan[bewerken]

Een Wikipedia-gebruiker heeft één of meer artikelen die u hebt gestart of waar u aan hebt gewerkt genomineerd voor beoordeling. Dit betekent dat deze gebruiker het artikel op dit moment niet geschikt acht voor Wikipedia. De genomineerde artikelen zijn: Nguyen Phuc Thuan door Grashoofd, Nguyen Phuc Chu door Grashoofd, Nguyen Phuc Thu door Grashoofd. De reden hiervoor staat op Wikipedia:Te beoordelen pagina's/Toegevoegd 20140816 en dat is ook de plek waar u kunt reageren op de nominatie. Wellicht hebt u er iets aan om de conventies door te lezen; daar kunt u zien hoe een artikel er uit hoort te zien. Zie ook Help:Waarom staat mijn artikel op de beoordelingslijst. Mocht het het artikel na 2 weken als niet voldoende worden beoordeeld zal het worden verwijderd.

N.B. dit is een automatisch bericht geplaatst door een bot. Ik heb niets met de nominatie te maken en kan er niets aan doen. Als u vragen hebt, kunt u die het beste stellen aan de gebruiker die het artikel genomineerd heeft. --E85Bot (overleg) 17 aug 2014 02:01 (CEST)

Your admin status[bewerken]

Hello. I'm a steward. A new policy regarding the removal of "advanced rights" (administrator, bureaucrat, etc.) was adopted by community consensus recently. According to this policy, the stewards are reviewing administrators' activity on wikis with no inactivity policy.   You meet the inactivity criteria (no edits and no log actions for 2 years) on lowiki, where you are an administrator. Since that wiki does not have its own administrators' rights review process, the global one applies.   If you want to keep your rights, you should inform the community of the wiki about the fact that the stewards have sent you this information about your inactivity. If the community has a discussion about it and then wants you to keep your rights, please contact the stewards at m:Stewards' noticeboard, and link to the discussion of the local community, where they express their wish to continue to maintain the rights, and demonstrate a continued requirement to maintain these rights.   We stewards will evaluate the responses. If there is no response at all after approximately one month, we will proceed to remove your administrative rights. In cases of doubt, we will evaluate the responses and will refer a decision back to the local community for their comment and review. If you have any questions, please contact us on m:Stewards' noticeboard.   Best regards, Rschen7754 18 aug 2014 00:46 (CEST)