Overleg gebruiker:Limoenwraak

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 17 jaar geleden door CommonsTicker in het onderwerp Afbeeldingswaarschuwing
Stop

Deze gebruiker heeft misbruik gemaakt van sokpoppen en is daarom geblokkeerd conform de richtlijnen en kan niet meer bijdragen.

Sokpop
Waarschuwing
Beste gebruiker, hierbij krijgt u een waarschuwing. Nadere uitleg kunt u onderaan deze waarschuwing vinden.

Wanneer blijkt dat u na deze waarschuwing toch doorgaat met de geconstateerde ongewenste bewerkingen, dan wordt uw account geblokkeerd. Als u dit account enkel gebruikt voor vandalisme, dan zal de blokkade snel en voor onbepaalde tijd zijn. In minder ernstige gevallen kan een blokkade voor korte tijd volgen. Gaat u hierna weer door met de ongewenste bewerkingen, dan volgt, mogelijk zonder nieuwe waarschuwing, een lange blokkade. Als u constructief bij wil gaan dragen aan de encyclopedie, lees dan onze welkomstpagina.

Stop

Dekmantel / Impersonatie: Deze gebruiker (Limoenwraak) is voor onbepaalde tijd geblokkeerd, omdat deze zich valselijk uitgeeft voor LimoWreck.
blokkeerlogboekbijdragenverwijderde bijdragen

    • sokpop Braekmans

Toeval?[brontekst bewerken]

Is het toeval dat uw naam zo sterk overeenkomt met die van Gebruiker:LimoWreck? Ucucha 7 okt 2006 19:02 (CEST)Reageren

Bedoel je die onbekwame wikipediaan die Luitenant is in de nederlandse afdeling van het antihoogijslandse leger aangevoerd door Maarschalk 'bijgenaamd de 'hoofdbelediger van de ijslandse cutuur' Bessel Dekker en bovendien een JEROBOAM-champagne fles in zijn kakspier verdient?
Nee, ik bedoel die vriendelijke Wikipediaan die om onverklaarbare redenen wordt achternagezeten door ene Braekmans, ondanks zijn vele constructieve bijdragen aan de Nederlandstalige en West-Vlaamse Wikipedia. Ucucha 7 okt 2006 19:09 (CEST)Reageren
@Limoenwraak Opgelet met wat je zegt over andere wikipedianen, dit kan aanzien worden als een persoonlijk aanval. Kameraad Pjotr 7 okt 2006 19:10 (CEST)Reageren
Braekmans is de vriend van alle nordicisten en mijn persoonlijke vriend. Hem raken is mij raken!
Wees je er dan van bewust dat Braekmans hier vanwege enkele stuitende gedragingen uit het verleden met enige argwaan wordt bekeken. Ucucha 7 okt 2006 19:12 (CEST)Reageren
Braekmans houdt zich buiten wikipedia maar ik niet. Limowreck heeft de spaanse en Italiaanse wikipedia aangevallen en daar de pgaina anoniem voorgedragen tot verwijdering. Met dat italiaanse artikel had Braekmans niets te maken. en de spaanse vanity page was daar blijven staan sinds maart. Gebruiker Ijzeren Jan heeft me verteld dat het anonieme Ip adres een westvlaams adres is. Wie is er grote man op de westvlaamse wiki en heeft een voorgeschiedenis van rancune tegenover Braekmans. Ik ben geen idioot! Limowreck is de oorlog opnieuw begonnen oip andere wwiki's.
Ik heb je al gezegd op te letten met wat je zegt, geen persoonlijk aanvallen. Kameraad Pjotr 7 okt 2006 19:17 (CEST)Reageren
Wat betekent dat Limowreck zich vanwege zijn barnstar zich alles mag veroorloven. Torero, die geen sympathisant is van het Hoogijslands heeft ooit in de kroeg gezegd dat de ene wat meer mag dan de andere. er is duidelijk een elite. Al dat neerbuigend gedrag van de GROTE wikipedianen zou wel eens mensen tot vandalisme kunnen bewegen. Waarom tiert het vandalisme momenteel zo welig op de nederwiki? Zijn dat allemaal low-livers die een lukraak doel hebben gekozen. Kom nu. Dat zijn gewoon gefrustreerde wikipedianen naar wier mening niet werd geluisterd omdat ze niet tot de kliek behoorden!
Ik stel er prijs op dat mijn naam niet wordt genoemd en zeker niet in combinatie met mogelijke vuile zaken waar ik niets mee te maken heb. Dank u wel. En voor de inmiddels vele persoonlijke aanvallen (onder anderen aan onze waarde collega BesselDekker "kakspier" ontvangt u een waarschuwing. Torero 7 okt 2006 19:24 (CEST)Reageren

Waarschuwing[brontekst bewerken]

Waarschuwing
Beste gebruiker, hierbij krijgt u een waarschuwing. Nadere uitleg kunt u onderaan deze waarschuwing vinden.

Wanneer blijkt dat u na deze waarschuwing toch doorgaat met de geconstateerde ongewenste bewerkingen, dan wordt uw account geblokkeerd. Als u dit account enkel gebruikt voor vandalisme, dan zal de blokkade snel en voor onbepaalde tijd zijn. In minder ernstige gevallen kan een blokkade voor korte tijd volgen. Gaat u hierna weer door met de ongewenste bewerkingen, dan volgt, mogelijk zonder nieuwe waarschuwing, een lange blokkade. Als u constructief bij wil gaan dragen aan de encyclopedie, lees dan onze welkomstpagina.

  1. 7 okt 2006 19:32 (CEST) Het refereren aan BesselDekker met de term "kakspier"
  2. 7 okt 2006 19:32 (CEST) Persoonlijke aanvallen op wikipedianen
  3. 7 okt 2006 19:42 (CEST) Opnieuw
    • Uur geblokkeerd. Als je niets anders te doen hebt dan een vete uitvechten blijf je maar weg. Zinvol bijdragen in de encyclopedie? Prima.

Als de anonieme westvlaamse wikipiaan bekent dat hij het artikel op spaanse en italiaanse wiki heeft aagevallen met verwijderingstags ben ik al heel tevreden. Het veronbenulligen van een edel project als het hoogijslands is beneden alle peil. Braekmans is een neogist van de brilliantste soort en niemand op de nederwiki heeft enig idee over het talent van die man.

Ik wil de man met IP adres 84.193.159.25 tenminste eerlijk zijn naam zegt. Anonoiem iets ter verwijdering zetten op 2 anderstalige wikis tegelijk is NOT DONE! IJzeren Jan heeft me verteld dat het een IP adres is op de westvlaamse wikipedia en dat hij deze praktijk schandalig vindt.

Sorry, die champagnefles was voor Limowreck bedoeld!

Ik kan beter tegen de muur praten. Naar mijn argumenten wordt toch niet geluisterd. Als er iets wordt ondernomen tegen het artikel over het hoogijslands, hoezeer ook tegen de regels, wordt het op de nederlandse wiki toegejuicht. Als ik als verdediger van het artikel een poot scheef zetr wordt ik onmiddellijk geblokkeerd. Weet 1 ding: Elke MOVE van 1 van jullie tegen het artikel op anderstalige wiki's zal ik zien. Ik speur het artikel af van s'morgens tot s'avonds. En ik zal het artikel verbaal verdedigen tot mijn laatste snik overal in Europa!!! Kom maar af, ik ben onvermoeibaar!

Afbeeldingswaarschuwing[brontekst bewerken]

De onderstaande afbeelding(en), die gebruikt worden op deze pagina (of overlegpagina), zijn verwijderd of genomineerd voor verwijdering op Commons. Verwijder alstublieft de afbeelding van de desbetreffende pagina. Indien je het niet eens bent met de nominatie of verwijdering kun je op Commons een reactie plaatsen op de verwijderlijst, of op de overlegpagina van de verwijderende admin. Dit bericht is automatisch gegenereerd door CommonsTicker.

-- CommonsTicker 28 okt 2006 00:28 (CEST)Reageren