Overleg gebruiker:Lstorm

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
   Welkom op Wikipedia, Lstorm!


Leuk dat je meedoet met dit gemeenschapsproject. We willen je zo veel mogelijk het voel-je-vrij-en-ga-je-gang-gevoel geven. Hier volgt een aantal aanwijzingen die van pas kunnen komen:


  • Een verzameling nuttige links is te vinden op het Gebruikersportaal, dat ook in het menu aan de linkerkant te vinden is.
  • Experimenteren kan in de Zandbak.
  • Je kunt naar wens Wikipedianen naar expertise aanvullen met je eigen gegevens.
  • Wikipedia is al een paar jaar oud. Over veel zaken is in het verleden al overleg gevoerd op de overlegpagina's die bij artikelen horen. Als je denkt dat iets niet juist is, bekijk dan eerst de overlegpagina om te zien of er in het verleden al overleg over is geweest. De overlegpagina kun je bovenaan elk artikel als apart tabblad vinden.
  • Wie voorzichtig wil beginnen met bewerken, kan eens kijken bij de Beginnetjes. Wellicht kun je een artikel daar met je expertise uitbreiden.
  • Wees zorgvuldig met het werk van anderen. Als je de titel van een artikel wilt wijzigen, doe je dat via "wijzig titel". (Dat kan alleen na registratie.) Op die manier blijft de voorgeschiedenis (welke auteurs hebben bijgedragen) bewaard. Die kun je ook bekijken door op "geschiedenis" te klikken.
  • Je kunt berichten ondertekenen met vier tildes, dus ~~~~.
  • Lees de conventies en de wikiquette van Wikipedia.


Veel plezier en succes namens alle Wikipedianen!

En meteen een vraag: waarom meen je dat die foto van Ceauşescu publiek domein is? Groet, Sixtus 4 okt 2005 20:23 (CEST)Reageren

Dank voor je reactie. Ik had de afbeelding voor de zekerheid verwijderd uit het artikel over Ceauşescu, omdat het afbeeldingenbeleid onlangs nogal aangescherpt is. Ik vraag me af of die afbeelding inderdaad Publiek Domein is, maar laat dat verder maar zitten. Leuk, dat je geïnteresseerd bent in Roemenië! Groet, Sixtus 8 okt 2005 15:43 (CEST)Reageren

Extrodan[brontekst bewerken]

Beste Lstorm, Ik heb met verwondering het artikel Extrodan gelezen. Waar gaat het in hemelsnaam over? Over het algemeen zou je dat in de eerste alinea uit moeten leggen, maar je schrijft alleen dat het een fictief land is. Waar komt het vandaan? Is het uit een boek, een game, een hersenspinsel van een groep fantasy liefhebbers...? Ik kan er met Google niets over vinden... Licht me in, ik ben erg benieuwd. Vriendelijke groet, --ArjenW 25 apr 2006 01:57 (CEST)Reageren

Verwijderingsnominatie Afbeelding:Babbersmolen07.jpg[brontekst bewerken]

Beste Lstorm, je hebt één of meerdere afbeeldingen, Afbeelding:Babbersmolen07.jpg, geüpload welke zijn genomineerd voor verwijdering. De reden hiervoor staat op Wikipedia:Te verwijderen afbeeldingen en dat is ook de plek waar je kunt reageren op de verwijderingsnominatie. Uitleg over de procedure en een lijst met veelgestelde vragen staat op Help:Waarom staat mijn afbeelding op de verwijderlijst. Aangezien dit bericht automatisch is geplaatst, heeft het geen zin hier te reageren. --Erwin85Bot 18 jan 2007 17:20 (CET)Reageren

Foto's Babbersmolen[brontekst bewerken]

Hoi Lstorm,

Je hebt een aantal foto's geüpload van de Babbersmolen. Mooie foto moet ik allereerst zeggen, maar nog wel wat opmerkingen over de licentie e.d.

Als je een foto zelf hebt gemaakt, zet dit dan duidelijk bij de afbeelding. Het makkelijkst is om bij het uploaden dat daarvoor gemaakte sjabloon te kopiëren (staat dan in je beeld) en in het bewerkingsveld te plakken. Daarin kun je dan alle benodigde informatie invullen. Bij Afbeelding:Babbersmolen07.jpg heb ik dat al voor je gedaan, maar ik wil je nog wel vragen om mijn sjabloon {PD-reden} zelf te vervangen door {PD-eigen} of {ewmulti}. Dat kun je namelijk alleen zelf doen. Kijk vooral eens naar wat ik al met de afbeelding gedaan heb, zodat je voor een volgende keer vast weet hoe je dat moet aanpakken.

Verder heb je driemaal dezelfde afbelding geüpload. Aangezien er toch maar eentje gebruikt kan worden, kost dit onnodig veel extra serverruimte. Vind je het goed als ik de andere twee afbeeldingen, namelijk Afbeelding:Babbersmolen07.JPG en Afbeelding:22092006.jpg, laat verwijderen? Normaalgesproken doen we dat al meteen, maar nu ik toch hier in je overleg sta kan ik het net zo goed even vragen ;)

Voor het antwoord daarop en voor eventuele andere vragen, stel ze gerust hier! Ik kom de komende dagen wel af en toe langs om te kijken hoe het ermee is.

Vriendelijke groeten, Erik'80 · 20 jan 2007 14:28 (CET)Reageren

P.S. Als iemand een sjabloon zoals {geeninfo} aan je afbeelding toevoegd, kun je die niet zomaar verwijderen. Dat kan pas als duidelijk is aangegeven wie de rechten van de afbeelding heeft (dus bijvoorbeeld als je zegt dat je de foto zelf hebt gemaakt) en als je de goede licentie hebt aangegeven. De nominatie moet dan ook worden doorgestreept op de verwijderlijst. Lees vooral ook eens het beleid voor gebruik van media!

Verwijderingsnominatie Afbeelding:RepublkeinseModernePartij.gif[brontekst bewerken]

Beste Lstorm, u hebt een versie van één of meerdere afbeeldingen geüpload die zijn genomineerd voor verwijdering. Het gaat om Afbeelding:RepublkeinseModernePartij.gif. De reden hiervoor staat op Wikipedia:Te verwijderen afbeeldingen/Toegevoegd 20090305 en dat is ook de plek waar u kunt reageren op de verwijderingsnominatie. Uitleg over de procedure en een lijst met veelgestelde vragen staat op Help:Waarom staat mijn afbeelding op de verwijderlijst. Aangezien dit bericht automatisch is geplaatst, heeft het geen zin hier te reageren. Als u vragen hebt, kun u die stellen op Help:Helpdesk. --E85Bot 6 mrt 2009 02:10 (CET)Reageren

Verwijderingsnominatie Afbeelding:Ceausescu.jpg[brontekst bewerken]

Beste Lstorm, u hebt een versie van één of meerdere afbeeldingen geüpload die zijn genomineerd voor verwijdering. Het gaat om Afbeelding:Ceausescu.jpg. De reden hiervoor staat op Wikipedia:Te verwijderen afbeeldingen/Toegevoegd 20090312 en dat is ook de plek waar u kunt reageren op de verwijderingsnominatie. Uitleg over de procedure en een lijst met veelgestelde vragen staat op Help:Waarom staat mijn afbeelding op de verwijderlijst. Aangezien dit bericht automatisch is geplaatst, heeft het geen zin hier te reageren. Als u vragen hebt, kun u die stellen op Help:Helpdesk. --E85Bot 13 mrt 2009 02:03 (CET)Reageren

Verwijderingsnominatie Bonapartistische Partij Nederland[brontekst bewerken]

Een Wikipedia-gebruiker heeft één of meer artikelen die u hebt gestart of waar u aan hebt gewerkt genomineerd voor verwijdering. Dit betekent dat deze gebruiker het artikel op dit moment niet geschikt acht voor Wikipedia. Het gaat om Bonapartistische Partij Nederland dat is genomineerd door Paul K.. De reden hiervoor staat op Wikipedia:Te beoordelen pagina's/Toegevoegd 20120716 en dat is ook de plek waar u kunt reageren op de verwijderingsnominatie. Wellicht hebt u er iets aan om de conventies door te lezen; daar kunt u zien hoe een artikel er uit hoort te zien. Zie ook Help:Waarom staat mijn artikel op de verwijderlijst.

N.B. dit is een automatisch bericht geplaatst door een bot. Ik heb niets met de nominatie te maken en kan er niets aan doen. Als u vragen hebt, kunt u die het beste stellen aan de gebruiker die het artikel genomineerd heeft. --E85Bot (overleg) 17 jul 2012 02:08 (CEST)Reageren