Naar inhoud springen

Overleg gebruiker:Madyno/Archief/feb 2016

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 8 jaar geleden door Sjoerddebruin in het onderwerp Bayesiaanse statistiek

{{subst:Gebruiker:Madyno/SubstArchief}}

Merk op (Verzameling)[brontekst bewerken]

Hallo Madyno, ik zag dat je mijn bewerking op Verzameling (wiskunde) ongedaan hebt gemaakt. Prima: je had gelijk dat het resultaat helaas geen goede zin was. Maar BTNI was het niet wat mij betreft. "Merk op dat..." kan eigenlijk alleen als de lezer het inderdaad zelf had kunnen opmerken op basis van het voorgaande. Bijvoorbeeld: "De verschiltemperatuur bereken je door de temperatuur buiten af te trekken van de temperatuur binnen. Merk op dat de verschiltemperatuur negatief kan zijn." Maar in dat artikel volgt er na "Merk op" iets wat de lezer onmogelijk zelf had kunnen opmerken. Zou je er zo wel mee instemmen? (En dan maar één keer "worden" in de zin natuurlijk.) YewBowman (overleg) 5 feb 2016 21:54 (CET)Reageren

No problemMadyno (overleg) 5 feb 2016 22:05 (CET)Reageren
Bedankt. YewBowman (overleg) 5 feb 2016 22:14 (CET)Reageren

Categorie:Diophantische vergelijking[brontekst bewerken]

Hallo Madyno,

Je hebt deze categorie onlangs hernoemd. Mogelijk weet je niet dat voor hernoeming van categorieën, anders dan bij artikelen, een speciale procedure bestaat.

Zou je in de toekomst, als je een categorie zou willen hernoemen, deze nominatieprocedure willen gebruiken? De moderator van dienst voert - als de nominatie geaccordeerd wordt - alle benodigde handelingen uit, inclusief het verplaatsen van de subcategorieën en artikelen en het verwijderen van de oude categorie (bij categorieën kennen we geen redirect, anders als bij artikelen). Als het - zoals in dit geval - gaat om een spelfoutcorrectie, kan deze variant op de procedure gevolgd worden.

Ik heb de door jou hernoemde categorie genomineerd voor verwijdering - scroll naar beneden naar de dag van vandaag - en van een sjabloon voorzien.

Met vriendelijke groet, - Skuipers (overleg) 6 feb 2016 00:28 (CET)Reageren

Bayesiaanse statistiek[brontekst bewerken]

Hallo Madyno, ik zag dat je een artikel hebt geschreven over Bayesiaanse statistiek. Dit artikel is naar mijn mening nu (nog) niet geschikt voor Wikipedia. Het is daarom op de beoordelingslijst geplaatst en daar is ook de mogelijkheid op de geuite bezwaren te reageren. De komende twee weken kan iedereen daar zijn of haar mening geven. Bovendien kan iedereen het artikel in die periode nog verbeteren. Daarna beslist een van de moderatoren op grond van de argumenten op de beoordelingslijst en wegingscriteria of het artikel op Wikipedia kan blijven staan. Meer achtergrondinformatie is te vinden op Waarom staat mijn artikel op de beoordelingslijst, Conventies waaraan artikelen na verloop van tijd (zouden moeten) voldoen, Relevantie van het onderwerp voor Wikipedia. Sjoerd de Bruin (overleg) 8 feb 2016 22:47 (CET)Reageren