Overleg gebruiker:ManOfLetters

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 12 jaar geleden door BakkertjeWouter in het onderwerp Antwoord op uw terugkoppeling 2
Hallo ManOfLetters, en welkom op de Nederlandstalige Wikipedia!
Vlag van Verenigd Koninkrijk Welcome message in English

Hartelijk dank voor je belangstelling voor Wikipedia! We werken hier aan het ideaal van een vrij beschikbare, vrij bewerkbare, volledige en neutrale gemeenschapsencyclopedie. We waarderen het enorm als ook jij hieraan wilt bijdragen!

De Nederlandstalige Wikipedia is sinds 19 juni 2001 online en telt inmiddels 2.158.806 artikelen. In de loop van de jaren zijn er voor het schrijven of bewerken van artikelen en voor de onderlinge samenwerking een aantal uitgangspunten en richtlijnen geformuleerd. Neem die als nieuwkomer ter harte. Lees ook eerst even de informatie in dit venster voordat je aan de slag gaat. Geen van de richtlijnen heeft kracht van wet, want Wikipedia is en blijft vóór alles vrij bewerkbaar, maar een beetje houvast voordat je in het diepe springt kan nooit kwaad.

Deze pagina, die nu op je scherm staat, is trouwens je persoonlijke overlegpagina, de plaats waar je berichten van andere Wikipedianen ontvangt en ze kunt beantwoorden. Iedere gebruiker heeft zo'n pagina. Wil je een nieuw overleg met iemand anders beginnen, dan kan dat dus op zijn of haar overlegpagina. Sluit je bijdragen op overlegpagina's altijd af met vier tildes, dus zo: ~~~~. Een druk op de handtekeningknop (zie afbeelding) heeft hetzelfde effect: je bericht wordt automatisch ondertekend met je gebruikersnaam en de datum en tijd waarop je je boodschap voltooide. Versturen doe je met de knop "Wijzigingen publiceren".

Dit bericht is automatisch geplaatst. Je kunt hier je opmerkingen over dit bericht achterlaten. --SieBot (overleg) 23 feb 2012 16:18 (CET)Reageren

Antwoord op uw terugkoppeling[brontekst bewerken]

Beste gebruiker, het is vervelend dat dit gebeurd! Misschien kunt u contact opnemen met de persoon die uw bewerkingen steeds terugdraait om extra uitleg te vragen en zo eventueel uw beweegredenen voor de aanpassing uit te leggen. Met overleggen komt men meestal een heel eind en hopelijk wordt het dan voor u duidelijk waarom uw bewerkingen zijn teruggedraaid of kunt u de terugdraaier uitleggen waarom uw aanpassingen wel juist zijn. Met vriendelijke groeten,

apoo (overleg) 1 mrt 2012 14:55 (CET)Reageren

 

David Pefko[brontekst bewerken]

Hallo,

Zou u mij kunnen vertellen waarom u dit heeft gedaan? Ik zag dat een andere gebruiker uw bewerking ookal een keer had teruggedraaid en dat zal vast niet zonder reden zijn geweest.

Groeten,

BakkertjeWouter. 1 mrt 2012 21:05 (CET)Reageren

In eerder overleg werd gevraagd naar externe referenties, die nu zijn toegevoegd. Daarmede is (m.i. trouwens misplaatste) reden voor het terugdraaien vervallen en aan het verzoek voldaan.

m vr gr ManOfLetters (overleg) 1 mrt 2012 22:56 (CET)Reageren

Dag,

De referenties zijn gecontroleerd en onjuist, u heeft al meerdere malen getracht deze informatie toe te voegen en deze is al meerdere malen wee ongedaan gemaakt. Gelieve deze pagina verder met rust te laten.

Loes

Beste Loes, of is het David?

Het is interessant te zien hoeveel mensen zich inspannen om de waarheid over David Pefko te blijven verdoezelen. De referenties zijn controleerbaar openbaar en correct, zowel inhoudelijk als technisch. Als je tegenbewijs kunt leveren of iets bespreken wilt dan hoor ik het graag.

ManOfLetters (overleg) 2 mrt 2012 21:11 (CET)Reageren

ManOfLetters,

Als ik uw profiel bestudeer houden uw wikipedia-werkzaamheden niet veel meer in dan steeds deze twee, niets met elkaar van doen hebbende personen aan elkaar te verbinden. U heeft zelf al vele verschillende wikipedia-inlogs aangemaakt en blijft maar bezig, zelfs bij de Koninklijke Bibliotheek (via een universiteit schijnt) om een "betrouwbare link" te suggereren, dit alles uit een lastercampagne? Een grap?

groet,

Loes

Dag Erik,

Als je goed naar dit kijkt zie je wederom dat ManOfLetters de maker is. Deze 'Louis Nanet' is een literair personage van Pefko, dus dat klopt. Zoals hierboven besproken heeft ManOfLetters zelf deze link in de Koninklijke bibliotheek aangemaakt. Persoonlijke vete of niet, deze zal weer verwijderd worden want ze is onjuist.

Loes

Natuurlijk is David Pefko dezelfde persoon als David Afentoulis. Ik kan het weten! Vraag de schrijver maar eens om zijn identiteitsbewijs!

Eva Eva Coolen (overleg) 4 mrt 2012 18:12 (CET)Reageren

@Loes: O... dankjewel. --ErikvanB (overleg) 4 mrt 2012 18:18 (CET)Reageren

@Eva: Dit begint me boven de pet te groeien. Groet, --ErikvanB (overleg) 4 mrt 2012 18:18 (CET)Reageren

Antwoord op uw terugkoppeling 2[brontekst bewerken]

Je zou bijvoorbeeld een moderator kunnen inschakelen als het echt nodig is of een andere ervaren gebruiker

BakkertjeWouter. 4 mrt 2012 18:53 (CET)Reageren