Overleg gebruiker:Marc van Zuylen

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 13 jaar geleden door Michael 1988 in het onderwerp Ongedaan making bewerking GTW Breng
Hallo Marc van Zuylen, en welkom op de Nederlandstalige Wikipedia!
Vlag van Verenigd Koninkrijk Welcome message in English

Hartelijk dank voor je belangstelling voor Wikipedia! We werken hier aan het ideaal van een vrij beschikbare, vrij bewerkbare, volledige en neutrale gemeenschapsencyclopedie. We waarderen het enorm als ook jij hieraan wilt bijdragen!

De Nederlandstalige Wikipedia is sinds 19 juni 2001 online en telt inmiddels 2.158.913 artikelen. In de loop van de jaren zijn er voor het schrijven of bewerken van artikelen en voor de onderlinge samenwerking een aantal uitgangspunten en richtlijnen geformuleerd. Neem die als nieuwkomer ter harte. Lees ook eerst even de informatie in dit venster voordat je aan de slag gaat. Geen van de richtlijnen heeft kracht van wet, want Wikipedia is en blijft vóór alles vrij bewerkbaar, maar een beetje houvast voordat je in het diepe springt kan nooit kwaad.

Deze pagina, die nu op je scherm staat, is trouwens je persoonlijke overlegpagina, de plaats waar je berichten van andere Wikipedianen ontvangt en ze kunt beantwoorden. Iedere gebruiker heeft zo'n pagina. Wil je een nieuw overleg met iemand anders beginnen, dan kan dat dus op zijn of haar overlegpagina. Sluit je bijdragen op overlegpagina's altijd af met vier tildes, dus zo: ~~~~. Een druk op de handtekeningknop (zie afbeelding) heeft hetzelfde effect: je bericht wordt automatisch ondertekend met je gebruikersnaam en de datum en tijd waarop je je boodschap voltooide. Versturen doe je met de knop "Wijzigingen publiceren".

Dit bericht is automatisch geplaatst. Je kunt hier je opmerkingen over dit bericht achterlaten. --SieBot (overleg) 8 apr 2011 23:26 (CEST)Reageren

Ongedaan making bewerking GTW Breng[brontekst bewerken]

Geachte gebruiker,

Allereerst welkom op wikipedia. Ten tweede wil ik u via deze manier mededelen dat ik uw bewerking bij het artikel GTW Breng ongedaan heb gemaakt. Dit omdat ik vermoed dat u niet de auteur bent van de afbeelding die u hebt toegevoed. Ook lijkt mij niet dat Skyscrapercity of de persoon die het op Skyscrapercity heeft geupload de auteur van de foto/schets is. Er kan dus sprake zijn van auteursrechtenschending wat niet wordt gewaardeert op wikipedia en wikipedia kan hierdoor in de problemen komen. Laat ik het zelfs zo zeggen, de afbeelding die u wou gebruiken originele ontwerpafbeelding van Stadsregio Arnhem Nijmegen. Dus er is hier op dit moment sprake van auteursrechtenschending. Tenzij u toestemming hebt gekregen van SRAN om de afbeelding te plaatsen. Dit kunt u doen door een mail te sturen naar SRAN. Zie voor meer informatie Wikipedia:Beleid voor gebruik van media. Voor eventuele vragen kunt u terecht bij de helpdesk.

Hopende u hierbij voldoende te hebben geïnformeerd.

M.v.g. Michael 1988 (overleg) 9 apr 2011 00:34 (CEST)Reageren

Van Marc van Zuylen:

Om even uit te proberen hoe het is om iets te bewerken op wikipedia heb ik deze account aan gemaakt. Het was de bedoeling om de info van "GTW Breng" een beetje recenter te maken door een foto te plaatsen die reeds van de trein zelfs is. Gezien ik niet wist dat er zoveel rechten en regels aan dit alles zat heb ik een foto geplaatst waar ik niet het recht over heb. Graag zou ik de foto willen deleten, en ook mijn wikipedia account. Kunt U mij hier mee helpen?

Groetjes Marc

Beste Marc,
U kan uw vraag beter op de Help:Helpdesk plaatsen, daar is meer kans dat ze wordt gelezen. Uw foto zal normaal binnen de zeven dagen worden verwijderd, zoals het onderschrift aangeeft. Een wikipedia-account wordt normaal gezien niet verwijderd, omdat er aanpassingen met deze account zijn gebeurd. Maar stel deze vraag opnieuw op de Helpdesk. :Groeten, Johan N (overleg) 9 apr 2011 10:49 (CEST)Reageren
Beste Marc,
Als mijn verhaal demotiverend overkwam, dat was niet de bedoeling. Mijn excuses ervoor als het wel zo overkwam. Ik wou u er alleen maar op attent maken dat je niet alles zomaar op wikipedia mag plaatsen, maar wel moet letten op bepaalde regels. Wellicht hebt u er iets aan om de de introductie en de snelcursus door te nemen, over wat wikipedia is en hoe je ermee moet omgaan. Je bijdrage werd wel door mij gewaardeerd overigens, maar helaas had je een klein foutje gemaakt met de auteursrechten van bepaalde dingen (wat u ook niet kon weten). M.v.g. Michael 1988 (overleg) 9 apr 2011 22:04 (CEST)Reageren