Naar inhoud springen

Overleg gebruiker:Raphael1955

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 9 maanden geleden door Raphael1955 in het onderwerp Aartsbroederschap van Onze-Lieve-Vrouw van Tongeren
Hallo Raphael1955, en welkom op de Nederlandstalige Wikipedia!
Vlag van Verenigd Koninkrijk Welcome message in English

Hartelijk dank voor je belangstelling voor Wikipedia! We werken hier aan het ideaal van een vrij beschikbare, vrij bewerkbare, volledige en neutrale gemeenschapsencyclopedie. We waarderen het enorm als ook jij hieraan wilt bijdragen!

De Nederlandstalige Wikipedia is sinds 19 juni 2001 online en telt inmiddels 2.160.561 artikelen. In de loop van de jaren zijn er voor het schrijven of bewerken van artikelen en voor de onderlinge samenwerking een aantal uitgangspunten en richtlijnen geformuleerd. Neem die als nieuwkomer ter harte. Lees ook eerst even de informatie in dit venster voordat je aan de slag gaat. Geen van de richtlijnen heeft kracht van wet, want Wikipedia is en blijft vóór alles vrij bewerkbaar, maar een beetje houvast voordat je in het diepe springt kan nooit kwaad.

Deze pagina, die nu op je scherm staat, is trouwens je persoonlijke overlegpagina, de plaats waar je berichten van andere Wikipedianen ontvangt en ze kunt beantwoorden. Iedere gebruiker heeft zo'n pagina. Wil je een nieuw overleg met iemand anders beginnen, dan kan dat dus op zijn of haar overlegpagina. Sluit je bijdragen op overlegpagina's altijd af met vier tildes, dus zo: ~~~~. Een druk op de handtekeningknop (zie afbeelding) heeft hetzelfde effect: je bericht wordt automatisch ondertekend met je gebruikersnaam en de datum en tijd waarop je je boodschap voltooide. Versturen doe je met de knop "Wijzigingen publiceren".

Woordenbrij2 (overleg) 3 aug 2023 23:41 (CEST)Reageren

Hallo Raphael1955,

Ook van mij welkom op Wikipedia. Je hebt met de Aartsbroederschap van Onze-Lieve-Vrouw van Tongeren een mooi eerste artikel afgeleverd. Compliment en dank voor het delen van je kennis. Wel is het artikel nog niet helemaal volgens de conventies van Wikipedia. Zo is de plaatsing van de referenties nogal vreemd: eentje zelfs nog voor de allereerste zin. Ook de plaatsing van 11 referenties vóór de paragraaftitel Geschiedenis is ongebruikelijk. Een referentie of verwijzing behoort te volgen op een zin of paragraaf, waarop deze betrekking heeft. Misschien kun je daar nog eens naar kijken. Ook het gebruik van externe links (geen wikilinks) in de lopende tekst is feitelijk niet toegestaan. Externe links kun je wel in een referentie verwerken. Laat me weten als je hulp nodig hebt. Succes!

PS: ik was twee jaar geleden (tijdens corona) na lange tijd weer eens in Tongeren. Wat een prachtige stad is het geworden, mooi opgeknapt en met twee topmusea! Groet, kleon3 (overleg) 31 aug 2023 23:45 (CEST)Reageren

Dag kleon3,
Hartelijk dank voor de feed back. Ik moet eerlijk bekennen dat ik mij tot nu toe op de eerste plaats heb beziggehouden met de inhoud. Omdat dit mijn eerste artikel op Wikipedia is durfde ik nog niet beginnen experimenteren met de opmaak. Ik ben uiteraard wel van plan om de tekst volgens de regels aan te passen. Enige hulp van jouw kant zou ik daarom enorm op prijs stellen. Zou jij de referenties en externe links conform de regels kunnen of willen aanpassen? Dan zie ik direct wat juist is en kan ik dat in de toekomst ook zo toepassen.
Het doet mij plezier dat je onze stad waardeert. Er is inderdaad de laatste jaren enorm geïnvesteerd in de toeristische ontwikkeling van de stad. Wij als inwoners plukken daar nu ook de vruchten van. Spijtig dat je de kroningsfeesten van juli niet hebt gezien. Die waren werkelijk geweldig om mee te maken en voor 3500Tongenaren om mee te doen.
Alvast bedankt voor de hulp Raphael1955 (overleg) 1 sep 2023 16:05 (CEST)Reageren