Naar inhoud springen

Overleg gebruiker:Rieks de Jonge

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 16 jaar geleden door Dolfy

Hallo Rieks de Jonge,
Welkom op wikipedia!

Ik zag de tekst die je op Hoogezand-Sappemeer geplaatst had. Eerlijk gezegd vond ik de tekst er niet goed uitzien, maar er staat misschien wel veel informatie in, die ergens een plaats in Wikipedia zou kunnen krijgen. Ik heb de door jou toegevoegde tekst eerst maar eens verplaatst naar Overleg:Hoogezand-Sappemeer en er wat opmerkingen over gemaakt. Dan kunnen we van daaruit verder kijken.

Ik neem wel aan dat je de tekst zelf geschreven hebt? Overgeschreven teksten mogen niet op wikipedia gezet worden (enkele uitzonderingen daargelaten).

Nog enkele nuttige links:

(Het wordt aanbevolen je berichten op overlegpagina's en dergelijke te ondertekenen met vier tildes, dus zo: ~~~~. Je gebruikersnaam, de datum en de tijd verschijnen dan automatisch op de plaats van de tildes, in jouw geval bijvoorbeeld zo: Rieks de Jonge 7 jun 2024 04:30 (MEZT).)

Heb je nog vragen, dan kun je terecht op Help:Helpdesk of op mijn overlegpagina.

Johan Lont (voorbehoud) 22 nov 2007 20:35 (CET)Reageren

Beste gebruiker lees aub even je overleg en de overlegpagina van Hoogezand-Sappemee, ik neem bij deze maal aan dat uw daar nog niet aan toe was gekomen...Dolfy 22 nov 2007 20:55 (CET)Reageren