Overleg gebruiker:Rodry 1

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 17 jaar geleden door Erwin85Bot in het onderwerp Verwijderingsnominatie Afbeelding:Wapen curacao.jpg
   Welkom op Wikipedia, Rodry 1!


Leuk dat je meedoet met dit gemeenschapsproject. We willen je zo veel mogelijk het voel-je-vrij-en-ga-je-gang-gevoel geven. Hier volgen een aantal aanwijzingen die van pas kunnen komen:


  • Een verzameling nuttige links is te vinden op het Gebruikersportaal, dat ook in het menu aan de linkerkant te vinden is.
  • Experimenteren kan in de Zandbak.
  • Je kunt naar wens Wikipedianen naar expertise aanvullen met je eigen gegevens.
  • Wikipedia is al een paar jaar oud. Over veel zaken is in het verleden al overleg gevoerd op de overlegpagina's die bij artikelen horen. Als je denkt dat iets niet juist is, bekijk dan eerst de overlegpagina om te zien of er in het verleden al overleg over is geweest. De overlegpagina kun je bovenaan elk artikel als apart tabblad vinden.
  • Wie voorzichtig wil beginnen met bewerken, kan eens kijken bij de Beginnetjes. Wellicht kun je een artikel daar met je expertise uitbreiden.
  • Heb je je nog niet (gratis) geregistreerd, bedenk dan dat dit veel voordelen heeft. Je hebt meer mogelijkheden; zo kun je allerlei voorkeuren instellen en je eigen artikelen in de gaten houden. Ook als je vanaf verschillende computers werkt komen je bijdragen dan in één overzicht. Daarnaast roept een naam binnen de gemeenschap meer herkenning op dan een IP-adres.
  • Wees zorgvuldig met het werk van anderen. Als je de titel van een artikel wilt wijzigen, doe je dat via "wijzig titel". (Dat kan alleen na registratie.) Op die manier blijft de voorgeschiedenis (welke auteurs hebben bijgedragen) bewaard. Die kun je ook bekijken door op "geschiedenis" te klikken.
  • Je kunt berichten ondertekenen met vier tildes, dus [[Gebruiker:Dedalus|Dedalus]] 24 aug 2005 21:07 (CEST).
  • Lees de conventies en de wikiquette van Wikipedia.


Veel plezier en succes namens alle Wikipedianen!

Dedalus 24 aug 2005 21:07 (CEST)Reageren


Dia di Bandera[brontekst bewerken]

Laat ik je ook nog welkom heten. Ik kwam jouw artikel over Dia di Bandera tegen. Erg leuk dat jij ook wat kunt toevoegen over de gebruiken in de meer exotische delen van het koninkrijk der Nederlanden :-). Ik heb de layout een beetje aangepast (gewikificeerd) en ook wat kleine tekst dingetjes veranderd. Kun je er nog even naar kijken of ik geen onzin heb opgeschreven.

Nogmaals bedankt voor je bijdrage en ik hoop dat je in de toekomst nog veel aan de wikipedia zult bijdragen. Succes ErikvD 25 aug 2005 08:30 (CEST)Reageren

Ik heb het net ook met plezier gelezen. Welkom! Sietske Reageren? 26 aug 2005 14:11 (CEST)Reageren

Himno di Kòrsou[brontekst bewerken]

Hoi Rodry 1,

ik kwam tijdens de controle jouw artikel Himno di Kòrsou tegen en heb er een wiu-sjabloon op geplakt. Zou je in dit artikel iets meer kunnen vertellen over het volkslied (geschiedenis, ontstaan, etc.), om er zo een volwaardig artikel van te maken? Groet, Jurre 26 aug 2005 01:53 (CEST)Reageren

Kaarten en copyright[brontekst bewerken]

Beste Rodry (een naam die ik ergens ken uit Caracao en Eindhoven),
De volgende afbeeldingen zijn door mij op de lijst van te verwijderen afbeeldingen gezet.

Het probleem ligt op gebied van Copyright en/of het ontbreken van een bron en een verklaring dat copyright niet van toepassing is. Je bent nieuw en ook ik sta op de lijst met te verwijderen pagina's. Het beleid is soms een bewegend doel, maar wanneer er letters © staan wordt dat wat moeilijker. Ben je het niet eens dan kan je op de Wikipedia:Te verwijderen afbeeldingen een motivatie neerzetten.


Wikipedia heeft een link naar kaartmateriaal dat wel vrij is van rechten:

Ongetwijfeld vind je daar een kaart die uitwisselbaar is. Ed Stevenhagen 29 aug 2005 21:11 (CEST)Reageren

Afbeelding genomineerd voor verwijdering[brontekst bewerken]

Beste Rodry 1,

U heeft een of meer afbeeldingen geupload op Wikipedia. Er is onduidelijkheid over de licentie of herkomst van deze afbeelding(en). Het kan bijvoorbeeld zijn dat auteursrechten worden geschonden, of dat er andere licenties worden gebruikt dan toegestaan volgens het beleid voor gebruik van media.

Op Wikipedia:Te verwijderen afbeeldingen/Geeninfo kunt u vinden over welke afbeeldingen het gaat. U vindt daar ook een toelichting. Over enkele weken zal de afbeelding verwijderd worden, tenzij u intussen meer informatie heeft kunnen toevoegen. Wellicht kan de afbeelding dan toch behouden blijven.

Voegt u deze informatie svp. toe op de afbeelding zelf, en schrijft u svp. een korte toelichting op de genoemde lijst.

WebBot 22 okt 2005 17:28 (CEST)Reageren

Verwijderingsnominatie Afbeelding:Logo koninkrijksspelen2005.gif[brontekst bewerken]

Beste Rodry 1, je hebt een afbeelding, Afbeelding:Logo koninkrijksspelen2005.gif, geüpload welke is genomineerd voor verwijdering. De reden hiervoor staat op Wikipedia:Te verwijderen afbeeldingen en dat is ook de plek waar je kunt reageren op de verwijderingsnominatie. Aangezien dit bericht automatisch is geplaatst, heeft het geen zin hier te reageren. --Erwin85Bot 30 nov 2006 20:55 (CET)Reageren

Verwijderingsnominatie Afbeelding:Wapen curacao.jpg[brontekst bewerken]

Beste Rodry 1, je hebt één of meerdere afbeeldingen, Afbeelding:Wapen curacao.jpg, geüpload welke zijn genomineerd voor verwijdering. De reden hiervoor staat op Wikipedia:Te verwijderen afbeeldingen/Toegevoegd 20070216 en dat is ook de plek waar je kunt reageren op de verwijderingsnominatie. Uitleg over de procedure en een lijst met veelgestelde vragen staat op Help:Waarom staat mijn afbeelding op de verwijderlijst. Aangezien dit bericht automatisch is geplaatst, heeft het geen zin hier te reageren. NB Deze afbeelding is niet door Erwin85Bot genomineerd. Erwin85Bot stelt je slechts op de hoogte van de nominatie. --Erwin85Bot 17 feb 2007 22:31 (CET)Reageren