Overleg gebruiker:Rutgerweemhoff

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 14 jaar geleden door JZ85 in het onderwerp WP:NIET

Deze gebruiker is voor onbepaalde tijd geblokkeerd en kan de encyclopedie niet meer bewerken.
Rutgerweemhoff (nl-talk | nl-contribs | nl-blocks | CA | cross-wiki)verwijderde bijdragen

Waarschuwing
Beste gebruiker, hierbij krijgt u een waarschuwing. Nadere uitleg kunt u onderaan deze waarschuwing vinden.

Wanneer blijkt dat u na deze waarschuwing toch doorgaat met de geconstateerde ongewenste bewerkingen, dan wordt uw account geblokkeerd. Als u dit account enkel gebruikt voor vandalisme, dan zal de blokkade snel en voor onbepaalde tijd zijn. In minder ernstige gevallen kan een blokkade voor korte tijd volgen. Gaat u hierna weer door met de ongewenste bewerkingen, dan volgt, mogelijk zonder nieuwe waarschuwing, een lange blokkade. Als u constructief bij wil gaan dragen aan de encyclopedie, lees dan onze welkomstpagina.

  1. 13 apr 2010 13:14 (CEST) herhaald leeghalen danwel tekstdumpen op Rutgerweemhoff (laatste waarschuwing)
  2. 13 apr 2010 15:10 (CEST) Juridische dreiging
    • Blok voor onbepaalde tijd

WP:NIET[brontekst bewerken]

Wikipedia is een encyclopedie, geen website voor publicaties ter meerdere eer en glorie van uzelf. Persoonlijke websites kunt u elders onderbrengen. Kleuske 7 apr 2010 11:22 (CEST)Reageren

Beste Rutger, ik zou je bij dezen graag willen aanraden om hetgeen incorrect is simpelweg te verbeteren in plaats van lappen tekst op Wikipedia te 'dumpen'. Zelfpromotie wordt over het algemeen niet gewaardeerd op Wikipedia. Ik vraag me af wat er volgens jou niet klopt aan de huidige tekst van het artikel Rutger Weemhoff, want wat er staat wordt niet verbeterd... Dit suggereert hooguit dat het artikel onvolledig is, iets wat an sich niet fout is. Al dan niet lange teksten die door de betrokkene zelf geschreven worden, zijn nauwelijks voor verificatie vatbaar en dat levert ongewenste situaties op. Het (door jou aldus verwoorde) "stelselmatig verwijderen" van informatie lijkt mij lichtelijk overdreven, gezien het feit dat Kleuske slechts één keer je bewerkingen heeft teruggedraaid. Tot slot begrijp ik niet precies wat je intenties zijn met je 'ingebrekestelling' (zie [1]). Bekijk in ieder geval even deze pagina. Overigens is het niet de bedoeling dat je overleg verwijdert, ook al vond het op jouw overlegpagina plaats. Alvast bedankt voor je begrip! Met vriendelijke groet, Mathonius (overleg) 12 apr 2010 14:00 (CEST)Reageren
Rutger,
hierbij nogmaals het dringende verzoek om de hierboven te lezen en op te houden met het promoten van jezelf. Doorgaande zelfpromotie ook een blokkadereden zijn.
Groeten, JZ85overleg 13 apr 2010 10:36 (CEST)Reageren
Ik zie dat je inmiddels geblokkeerd bent vanwege het dreigen met juridische actie. Waarom heb je niets gedaan met de tips van hierboven? Kleine dingen kunnen gerust worden gecorrigeerd als ze niet kloppen! Het is echter niet de bedoeling om je eigen boek te komen pluggen en een Gouden Gids van het artikel te maken. Zoals u inmiddels ondervonden hebt wordt dreigen met juridische acties niet gewaardeerd. Ik wens je veel wijsheid toe.
Groeten, JZ85overleg 13 apr 2010 15:18 (CEST)Reageren

Gebruikerspagina[brontekst bewerken]

Uw gebruikerspagina
Beste Rutgerweemhoff, welkom op Wikipedia!
U heeft onlangs een gebruikerspagina aangemaakt. Het is uitdrukkelijk niet de bedoeling om hier informatie op te zetten die niets met Wikipedia te maken heeft, zoals reclame/(zelf)promotie/werving, een persoonlijke tekst of betoog, een tekstdump van elders, niet-vrijgegeven inhoud waarop auteursrecht rust, privacyschending van niet-encyclopedische personen, geklieder, willekeurige leestekens of een curriculum vitae. Daarom is deze gebruikerspagina verwijderd, of wordt hij binnenkort verwijderd. Uw gebruikerspagina is bedoeld om te zijner tijd iets over uw bijdragen aan de encyclopedie te vertellen. U kunt op deze pagina lezen wat wél de bedoeling is. Alvast bedankt voor uw begrip.