Overleg gebruiker:Seuter

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 10 jaar geleden door Lidewij C J. in het onderwerp Beoordelingsnominatie Seuter
Hallo Seuter, en welkom op de Nederlandstalige Wikipedia!
Vlag van Verenigd Koninkrijk Welcome message in English

Hartelijk dank voor je belangstelling voor Wikipedia! We werken hier aan het ideaal van een vrij beschikbare, vrij bewerkbare, volledige en neutrale gemeenschapsencyclopedie. We waarderen het enorm als ook jij hieraan wilt bijdragen!

De Nederlandstalige Wikipedia is sinds 19 juni 2001 online en telt inmiddels 2.158.799 artikelen. In de loop van de jaren zijn er voor het schrijven of bewerken van artikelen en voor de onderlinge samenwerking een aantal uitgangspunten en richtlijnen geformuleerd. Neem die als nieuwkomer ter harte. Lees ook eerst even de informatie in dit venster voordat je aan de slag gaat. Geen van de richtlijnen heeft kracht van wet, want Wikipedia is en blijft vóór alles vrij bewerkbaar, maar een beetje houvast voordat je in het diepe springt kan nooit kwaad.

Deze pagina, die nu op je scherm staat, is trouwens je persoonlijke overlegpagina, de plaats waar je berichten van andere Wikipedianen ontvangt en ze kunt beantwoorden. Iedere gebruiker heeft zo'n pagina. Wil je een nieuw overleg met iemand anders beginnen, dan kan dat dus op zijn of haar overlegpagina. Sluit je bijdragen op overlegpagina's altijd af met vier tildes, dus zo: ~~~~. Een druk op de handtekeningknop (zie afbeelding) heeft hetzelfde effect: je bericht wordt automatisch ondertekend met je gebruikersnaam en de datum en tijd waarop je je boodschap voltooide. Versturen doe je met de knop "Wijzigingen publiceren".

Beste Seuter, na je een hartelijk welkom geheten te hebben wil ik je erop wijzen dat je niet zo maar omschrijvingen in een tabel kunt wijzigen, de precieze termen komen overeen met de tekst in een sjabloon. Bovendien is alleen de officiële site van de gemeente bedoeld en geen andere. Veel plezier hier, veel handige links en tips vind je in het sjabloon hierboven. Jörgen 29 dec 2005 00:14 (CET)Reageren

Verwijderingsnominatie Afbeelding:Voorbeeld van een grondvormmodel van een groothandel.jpg[brontekst bewerken]

Beste Seuter, je hebt één of meerdere afbeeldingen, Afbeelding:Voorbeeld van een grondvormmodel van een groothandel.jpg, geüpload welke zijn genomineerd voor verwijdering. De reden hiervoor staat op Wikipedia:Te verwijderen afbeeldingen/Toegevoegd 20070212 en dat is ook de plek waar je kunt reageren op de verwijderingsnominatie. Uitleg over de procedure en een lijst met veelgestelde vragen staat op Help:Waarom staat mijn afbeelding op de verwijderlijst. Aangezien dit bericht automatisch is geplaatst, heeft het geen zin hier te reageren. NB Deze afbeelding is niet door Erwin85Bot genomineerd. Erwin85Bot stelt je slechts op de hoogte van de nominatie. --Erwin85Bot 13 feb 2007 16:46 (CET)Reageren

Hoi Seuter,
Ik zag toevallige je vraag aan Siebrand over de afbeelding die je hebt toegevoegd en welke op de verwijderlijst staat. Er is niks aan de hand, en ik heb alles gecorrigeerd zodat deze van de verwijderlijst af is.
Het probleem, volgens Siebrands becoderingen, was dat er niet exact stond aangegeven dat dit je eigen werk was. Hoewel ik zelf vind dat het er wel enigzins op te maken was uit je upload commentaar, en ik zelf eerder even bij jou had geïnformeerd, was Siebrand waarschijnlijk anders van mening. Dat kan gebeuren.
Je hoeft je in ieder geval geen zorgen te maken over de afbeelding, die is nu in orde.
Iedereen is trouwens welkom om hier afbeeldingen op wikipedia toe te voegen, dat heeft niets te maken met hoe lang je lid bent.
Mocht je nog vragen hebben of hulp willen, stel ze gerust.
Groetjes JackSparrow Ninja 14 feb 2007 23:17 (CET)Reageren

Joris in 't Veld[brontekst bewerken]

Hoi, in het artikel van Joris in 't Veld heb je vermeld, dat hij de vader was van Jan in 't Veld, wiens artikel ik grotendeels geschreven heb. Ik weet eigenlijk weinig van zijn priveleven en was best verbaasd. Ik zou eerder denken dat Joris in 't Veld de vader is van Roel in 't Veld. Op internet heb ik echter geen bevestiging kunnen vinden van de familierelatie met één van beide. Kun je mij jou bron van informatie geven. Bedankt. -- Mdd 16 mrt 2008 23:37 (CET)Reageren

Naamgeving afbeeldingen[brontekst bewerken]

Beste Seuter,

Onlangs heb je de afbeelding Afbeelding:DSC05778.JPG geüpload. Dank daarvoor, maar tegelijk een verzoek om de afbeelding nog eens te uploaden met dan een andere naam. Zoals te lezen in het beleid voor gebruik van media, moet uit de naam van een afbeelding blijken wat erop te zien is. Deze foto zou je dus bijvoorbeeld "Seuters 's-Gravendeel 2007.JPG" kunnen noemen. Ook is het verstandig een omschrijving bij te voegen; je kunt zoiets schrijven als "Zelfgemaakte foto, 21 mei 2024: Seuters 's-Gravendeel 2007". Sowieso dien je altijd het volledige informatiesjabloon te gebruiken en in te vullen, bijvoorbeeld:

{{Information
|Description= Zelfgemaakte foto van Seuters 's-Gravendeel 2007
|Source= Eigen foto
|Date= 21 mei 2024
|Author= Seuter
|Permission= Ja
|other_versions=
}}

Zodra je de afbeelding opnieuw hebt geüpload, kun je bovenaan de oude afbeelding op "bewerk" drukken en daar deze tekst plaatsen:

{{afbnuweg|Vervangen door afbeelding met correcte naam}}

De afbeelding zal dan snel worden verwijderd. Denk er wel aan dat je de afbeelding ook vervangt in de artikelen waarin 'ie voorkomt. Alvast bedankt!

Vriendelijke groeten, Erik'80 · 3 jun 2008 15:34 (CEST)Reageren

Reactie Ben Tiggelaar[brontekst bewerken]

Beste Seuter,


Ik werd gewezen op een wijziging in het artikel dat over mij is geschreven in Wikipedia. Jij voegde recent toe dat ik in mijn boeken niet naar bronnen verwijs en geeft daarnaast je persoonlijke mening over de kwaliteit van mijn werk.

Ik citeer: "De theorieën van Tiggelaar komen vaak van andere bronnen, waar hij nauwelijks of niet naar verwijst. Wetenschappelijk gezien is zijn werk dan ook niet betrouwbaar te noemen. Het is meer een populaire wijze van journalistiek."

Iedereen kan zonder enig probleem vaststellen dat de eerste bewering onwaar is. Binnen de teksten van mijn publicaties en/of in de literatuurlijsten wordt juist zeer zorgvuldig aan bronvermelding gedaan.

De vaststelling dat mijn werk wetenschappelijk niet betrouwbaar is, is jouw persoonlijke mening en hoort niet thuis in een neutraal encyclopedie-artikel.


Jouw toevoeging schaadt mijn goede naam en ook die van Wikipedia. Ik heb hier dan ook een klacht over ingediend.


Ben Tiggelaar – De voorgaande bijdrage werd geplaatst door 87.195.171.58 (overleg · bijdragen)

Hallo,
ik heb de gewraakte passage uit het artikel Ben Tiggelaar verwijderd. Die hoort daar inderdaad niet. In een geval als dit kunt u het beste even een bericht op de bijbehorende overlegpagina of op de Helpdesk plaatsen, zodat er naar gekeken kan worden.
Met vriendelijke groet, MrBlueSky 24 okt 2009 03:21 (CEST)Reageren

Beoordelingsnominatie Seuter[brontekst bewerken]

Een Wikipedia-gebruiker heeft één of meer artikelen die u hebt gestart of waar u aan hebt gewerkt genomineerd voor beoordeling. Dit betekent dat deze gebruiker het artikel op dit moment niet geschikt acht voor Wikipedia. Het gaat om Seuter dat is genomineerd door The Banner. De reden hiervoor staat op Wikipedia:Te beoordelen pagina's/Toegevoegd 20130521 en dat is ook de plek waar u kunt reageren op de nominatie. Wellicht hebt u er iets aan om de conventies door te lezen; daar kunt u zien hoe een artikel er uit hoort te zien. Zie ook Help:Waarom staat mijn artikel op de beoordelingslijst. Mocht het het artikel na 2 weken als niet voldoende worden beoordeeld zal het worden verwijderd.

N.B. dit is een automatisch bericht geplaatst door een bot. Ik heb niets met de nominatie te maken en kan er niets aan doen. Als u vragen hebt, kunt u die het beste stellen aan de gebruiker die het artikel genomineerd heeft. --E85Bot (overleg) 22 mei 2013 02:03 (CEST)Reageren

Dag Seuter, volgens mij worden de aardappels op deze wijze bereid in de hele oosthoek zo genoemd, ook in Strien. Wanneer de mensen aan het rooien waren, (alles met de hand) werden deze aardappeltjes gegeten. Men had speciale seuterpannen. Ook werden deze seuters met/in karnemelk gegeten. Bel eens met of ga eens langs bij het streekmuseum volgens mij heeft men daar wel informatie. En misschien wel een oude foto waar mensen op het land seuters eten. Mvg, Lidewij (overleg) 26 mei 2013 22:58 (CEST)Reageren

Seuter, ik heb eens even verder gekeken. Je hobby bij het Digitale Dorp 's-Gravendeel en Wikipedia gaan wat door elkaar lopen. Je tekst gebruik je nu tweemaal. Dat moet even beter geregeld worden. Zie Wikipedia:OTRS Groet, Lidewij (overleg) 26 mei 2013 23:42 (CEST)Reageren

Beste Lidewij, Goed om te lezen dat er inhoudelijk op gereageerd wordt. In je reactie worden er een aantal zaken door elkaar heen gehaald. De aardappels die met karnemelk vermengd werden, worden in deze streek kekkemekkie genoemd. Dat is geheel iets anders dan seuters. Daarnaast kan ik melden dat ik niet de auteur ben van het stuk dat op het digitale dorp 's-Gravendeel is vermeld. Er zijn wel andere bronnen weer te geven als dat wenselijker is. Mijn doelstelling met de stuk is de oorsprong van het begrip seuters duidelijk te maken en de relatie naar het dorp 's-Gravendeel weer te geven. De historische vereniging van 's-Gravendeel heeft niet voor niets een site met de naam www.seuterhistorie.nl 2 juni 2013 00:06 (CEST)

Beste Seuter, mijn roots liggen op de eilanden. Ik woonde 20 jaar in de Hoekse Waard. Ik heb de aardappelen (als seuters)gebakken en gekookt door de karnemelk zien eten. (door mensen die al lang overleden zijn). De naam seuter kwam ik het eerst tegen in Strijen, de aardappeltjes op deze manier is volgens mij geen unicum voor s'Gravendeel, de bijnaam wel. Gelukkig is de pagina niet verwijderd en zijn geen verdere stappen nodig. Mvg, Lidewij (overleg) 9 jun 2013 13:23 (CEST)Reageren