Naar inhoud springen

Overleg gebruiker:Slyvis

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 16 jaar geleden door Jeroenverhulst in het onderwerp Wim van Scharenburg
Hallo Slyvis, en welkom op de Nederlandstalige Wikipedia!
Vlag van Verenigd Koninkrijk Welcome message in English

Hartelijk dank voor je belangstelling voor Wikipedia! We werken hier aan het ideaal van een vrij beschikbare, vrij bewerkbare, volledige en neutrale gemeenschapsencyclopedie. We waarderen het enorm als ook jij hieraan wilt bijdragen!

De Nederlandstalige Wikipedia is sinds 19 juni 2001 online en telt inmiddels 2.160.353 artikelen. In de loop van de jaren zijn er voor het schrijven of bewerken van artikelen en voor de onderlinge samenwerking een aantal uitgangspunten en richtlijnen geformuleerd. Neem die als nieuwkomer ter harte. Lees ook eerst even de informatie in dit venster voordat je aan de slag gaat. Geen van de richtlijnen heeft kracht van wet, want Wikipedia is en blijft vóór alles vrij bewerkbaar, maar een beetje houvast voordat je in het diepe springt kan nooit kwaad.

Deze pagina, die nu op je scherm staat, is trouwens je persoonlijke overlegpagina, de plaats waar je berichten van andere Wikipedianen ontvangt en ze kunt beantwoorden. Iedere gebruiker heeft zo'n pagina. Wil je een nieuw overleg met iemand anders beginnen, dan kan dat dus op zijn of haar overlegpagina. Sluit je bijdragen op overlegpagina's altijd af met vier tildes, dus zo: ~~~~. Een druk op de handtekeningknop (zie afbeelding) heeft hetzelfde effect: je bericht wordt automatisch ondertekend met je gebruikersnaam en de datum en tijd waarop je je boodschap voltooide. Versturen doe je met de knop "Wijzigingen publiceren".

Wim van Scharenburg[brontekst bewerken]

Hoi. Ik zag je bijdrage op Wim van Scharenburg. Het is wel de bedoeling dat je toevoegingen integreert in de bestaande tekst: dus niet zomaar aan het eind dumpen. Daarnaast stonden er gekke dingetjes bij, alsof het gekopieerd was. Denk ook aan interne links [[hoofdpagina]] geeft hoofdpagina, [[hoofd|pagina]] geeft pagina en [[hoofd]]pagina geeft hoofdpagina.. Groet. — Zanaq (?) 6 dec 2007 12:54 (CET)

  • ik verplaats je reactie even vanaf mijn overlegpagina om alles netjes bijelkaar te houden:

Bedankt voor je tips Zanaq. Zoals je vast al begreep is dit mijn eerste paginga. Zag maar 1 'bewerk' optie, vandaar de rare toevoeging op het einde. Tekst was niet gekopieerd, lay out wel van 'n andere wikipedia pagina, ik dacht namelijk aan uniformiteit. Heb jij de tekst nu aangepast? Is niet helemaal correct. Ik zie maar weer 1 bewerkoptie, dus ik kom er niet bij. groet, slyvis

Is goed hoor: ik heb aangepast: er is daarmee wel wat dubbel materiaal verdwenen. De [bewerk]-dingetjes hoef je er niet zelf in te zetten. dat gebeurt automatisch bij kopjes. Helemaal Bovenaan de pagina vind je een stel tabjes, waaronder bewerk. Die kun je gebruiken om een hele pagina ineens te bewerken. Als je meer vragen heb hoor ik het wel :-) Veel plezier. — Zanaq (?) 6 dec 2007 13:17 (CET)
Oh, ja: Je kunt je bijdragen op overlegpagina's overigens met vier tildes (~~~~) ondertekenen.. Groet. — Zanaq (?) 6 dec 2007 13:18 (CET)

Hartelijk dank, bewerkknop gevonden. Heb nog wat kleine aanpassingen gedaan en hoop dat de pagina blijft staan. grtz Slyvis 6 dec 2007 13:24 (CET)Reageren

Goed hoor. De discussie over behoud loopt op Wikipedia:Te verwijderen pagina's/Toegevoegd 20071206. Groetjes. — Zanaq (?) 6 dec 2007 13:31 (CET)
  • De pagina mag nu zeker blijven staan, ik had ze genomineerd op basis van de oorspronkelijke inhoud (bij het aanmaken van de pagina) omdat er veel pagina's zijn met maar 1 regel over een persoon, dit is dan meestal zelfpromotie.. De pagina is ook van de verwijderlijst gehaald! Groetjes, Jeroenverhulst 6 dec 2007 15:49 (CET)Reageren

Ps: Als je een pagina maakt, en je typt voorlopig maar 1 zin, maar je gaat er later nog informatie bijzetten kan je het volgende sjabloon gebruiken: {{wiu2}} Zo weet iedereen dat er aan de pagina gewerkt wordt. Meer informatie over deze sjablonen vindt je hier