Overleg gebruiker:Steenbergenaar

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 11 jaar geleden door E85Bot in het onderwerp Verwijderingsnominatie Strienestad

Deze gebruiker is voor onbepaalde tijd geblokkeerd en kan de encyclopedie niet meer bewerken.
Steenbergenaar (nl-talk | nl-contribs | nl-blocks | CA | cross-wiki)verwijderde bijdragen

Stop

Deze gebruiker heeft misbruik gemaakt van sokpoppen en is daarom geblokkeerd conform de richtlijnen en kan niet meer bijdragen.

Sokpop

I.v.m. wederom en herhaald misbruik van sokpoppen voor het ondanks het blok voor onbepaalde tijd voor het hoofdaccount Westbrabander met uitweg indien niet doorgegaan zou worden met ongewenste activiteiten zie hier onderaan toch wederom met meer accounts en een statisch IP-adres onverifieerbare of dubieuze gegevens toevoegen aan artikelen; het herplaatsen van zaken die reeds door een ander account waren geplaatst en verwijderd; het uploaden van niet vrijgegeven afbeeldingen op commons ook met falsificatie van licentie en deze hier plaatsen; en het verder verstoren van een goede neutrale opbouw van de encyclopedie ondermeer door het voeren van bewerkingsoorlogen en plaatsen van point of view en tevens bronfalsificatie zodat een goede en betrouwbare opbouw van de encyclopedie wederom werd verstoord zijn, zoals vastgesteld via uitgevoerde checkuser waar ook een overzicht van het geconstateerde misbruik is te vinden, de volgende sokpoppen en ducks en 1 statische huisaansluiting geblokkeerd op 6 september 2012:

Op 12 juni 2013 zeer ernstige aantijgingen met privacyschending plaatsen die i.v.m. ernst zaak zijn ge-oversight. Online checkuser gedaan op verzoek door Groucho en Andre Engels en hieruit kwamen de accounts:

Deze voor onbepaalde tijd geblokkeerd en een onderliggend statisch IP-adres meegenomen.

Gemeente en stad Steenbergen[brontekst bewerken]

Beste Steenbergenaar,

Er gaat wat mis. Je kopieert Steenbergen (Noord-Brabant) naar Steenbergen (Gemeente) op de verkeerde manier. Daar heb je een knop voor, genaamd 'wijzig titel'. Ook is het zo dat de titel dan Steenbergen (gemeente) moet zijn.

Ook wijs ik je er op dat de artikelen van de stad en de gemeente vrijwel identiek zijn. Er moet hierin duidelijk onderscheid gemaakt worden, anders heeft het geen zin om twee artikelen te hebben.

Het probleem met het verplaatsen van de inhoud naar Steenbergen (Gemeente) ga ik nu voor je oplossen. Aan jou daarna om een duidelijke scheiding tussen die twee aan te brengen.

Groet,

--.....jeroen..... 29 mei 2008 14:38 (CEST)Reageren

Het spijt me. Ik zie deze knop nergens. Ik ben een nieuwe gebruiker, misschien heb ik deze bevoegdheid nog niet? Mvg.Steenbergenaar 29 mei 2008 14:39 (CEST)Reageren
Dat zou kunnen. In ieder geval is het nu opgelost. Ik ga zelf even de links goed zetten op Wikipedia (naar gemeente of stad). Ik zal aan jou willen vragen om de op alleen de plaats/stad Steenbergen van toepassing zijnde informatie in het artikel Steenbergen (gemeente) te verplaatsen en op de juiste plek in te voegen in het artikel Steenbergen (stad)? Succes verder. --.....jeroen..... 29 mei 2008 14:47 (CEST)Reageren
Komt voor elkaar.Steenbergenaar 29 mei 2008 14:52 (CEST)Reageren

Verwijderingsnominatie Strienestad[brontekst bewerken]

Een Wikipedia-gebruiker heeft één of meer artikelen die u hebt gestart of waar u aan hebt gewerkt genomineerd voor verwijdering. Dit betekent dat deze gebruiker het artikel op dit moment niet geschikt acht voor Wikipedia. Het gaat om Strienestad dat is genomineerd door Night of the Big Wind. De reden hiervoor staat op Wikipedia:Te beoordelen pagina's/Toegevoegd 20120702 en dat is ook de plek waar u kunt reageren op de verwijderingsnominatie. Wellicht hebt u er iets aan om de conventies door te lezen; daar kunt u zien hoe een artikel er uit hoort te zien. Zie ook Help:Waarom staat mijn artikel op de verwijderlijst.

N.B. dit is een automatisch bericht geplaatst door een bot. Ik heb niets met de nominatie te maken en kan er niets aan doen. Als u vragen hebt, kunt u die het beste stellen aan de gebruiker die het artikel genomineerd heeft. --E85Bot (overleg) 3 jul 2012 02:04 (CEST)Reageren