Overleg gebruiker:F.Karels

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 14 jaar geleden door MrBlueSky in het onderwerp Extreemlinks

Deze gebruiker is voor onbepaalde tijd geblokkeerd en kan de encyclopedie niet meer bewerken.
F.Karels (nl-talk | nl-contribs | nl-blocks | CA | cross-wiki)verwijderde bijdragen

Stop

Deze gebruiker heeft misbruik gemaakt van sokpoppen en is daarom geblokkeerd conform de richtlijnen en kan niet meer bijdragen.

Sokpop

I.v.m. wederom en herhaald misbruik van sokpoppen voor het ondanks het blok voor onbepaalde tijd voor het hoofdaccount Westbrabander met uitweg indien niet doorgegaan zou worden met ongewenste activiteiten zie hier onderaan toch wederom met meer accounts en een statisch IP-adres onverifieerbare of dubieuze gegevens toevoegen aan artikelen; het herplaatsen van zaken die reeds door een ander account waren geplaatst en verwijderd; het uploaden van niet vrijgegeven afbeeldingen op commons ook met falsificatie van licentie en deze hier plaatsen; en het verder verstoren van een goede neutrale opbouw van de encyclopedie ondermeer door het voeren van bewerkingsoorlogen en plaatsen van point of view en tevens bronfalsificatie zodat een goede en betrouwbare opbouw van de encyclopedie wederom werd verstoord zijn, zoals vastgesteld via uitgevoerde checkuser waar ook een overzicht van het geconstateerde misbruik is te vinden, de volgende sokpoppen en ducks en 1 statische huisaansluiting geblokkeerd op 6 september 2012:

Op 12 juni 2013 zeer ernstige aantijgingen met privacyschending plaatsen die i.v.m. ernst zaak zijn ge-oversight. Online checkuser gedaan op verzoek door Groucho en Andre Engels en hieruit kwamen de accounts:

Deze voor onbepaalde tijd geblokkeerd en een onderliggend statisch IP-adres meegenomen.

Uw aandacht alstublieft
Welkom op Wikipedia! Via uw internetverbinding of aangemaakte gebruikersnaam zijn een of meer dubieuze bewerkingen gedaan in de encyclopedie. Hieronder het overzicht. Het kan zijn dat u zich van geen kwaad bewust bent en dacht een goede wijziging te doen. Vraag in dat geval uitleg op onze Helpdesk, waar u vragen kunt stellen aan andere bijdragers. Uw constructieve bijdragen zijn altijd welkom.

Maar deed u bewust dubieuze bewerkingen, stop daar dan nu mee. Doorgaan wordt gezien als vandalisme. Bij herhaling hiervan wordt de mogelijkheid om te bewerken via dit IP-adres of deze gebruikersnaam uitgeschakeld. Wilt u experimenteren met pagina's bewerken of een oefenpagina aanmaken, doe dit dan in de Zandbak en niet in artikelen. Meer informatie over bijdragen staat in het welkom voor nieuwkomers.

Deed u de bewerkingen niet zelf, dan wordt dit IP-adres mogelijk door meerdere personen gebruikt. In dat geval is de waarschuwing voor iemand anders bestemd en kunt u rustig bewerken.

  1. 17 sep 2009 19:07 (CEST) (Bewust?) maken van meerdere in elk geval overduidelijke fouten op Leeuwarden (stad)

Extreemlinks[brontekst bewerken]

Hallo F. Karels,

op Extreemlinks heeft Gebruiker:TaalVerbeteraar een NPOV-sjabloon geplaatst. In dat sjabloon kan de reden voor plaatsing opgegeven worden. TaalVerbeteraar heeft daar zijn motivatie neergezet en het is niet de bedoeling dat je die vervolgens (gedeeltelijk) verwijderd omdat je het er niet mee eens bent, of om wat voor reden dan ook. Als je toch bezwaar hebt tegen de tekst, dan kun je TaalVerbeteraar vragen deze aan te passen.

Met vriendelijke groet, MrBlueSky 2 dec 2009 15:39 (CET)Reageren

Hallo,
omdat je toch doorgaat met het verwijderen van het commentaar van TaalVerbeteraar ben je voor 12 uur geblokkeerd.
Met vriendelijke groet, MrBlueSky 2 dec 2009 16:33 (CET)Reageren