Overleg gebruiker:Turntabledayz

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 13 jaar geleden door Agora in het onderwerp Gebruiker:Turntabledayz

Deze gebruiker is voor onbepaalde tijd geblokkeerd en kan de encyclopedie niet meer bewerken.
Turntabledayz (nl-talk | nl-contribs | nl-blocks | CA | cross-wiki)verwijderde bijdragen

Waarschuwing
Beste gebruiker, hierbij krijgt u een waarschuwing. Nadere uitleg kunt u onderaan deze waarschuwing vinden.

Wanneer blijkt dat u na deze waarschuwing toch doorgaat met de geconstateerde ongewenste bewerkingen, dan wordt uw account geblokkeerd. Als u dit account enkel gebruikt voor vandalisme, dan zal de blokkade snel en voor onbepaalde tijd zijn. In minder ernstige gevallen kan een blokkade voor korte tijd volgen. Gaat u hierna weer door met de ongewenste bewerkingen, dan volgt, mogelijk zonder nieuwe waarschuwing, een lange blokkade. Als u constructief bij wil gaan dragen aan de encyclopedie, lees dan onze welkomstpagina.

  1. 8 jun 2010 03:39 (CEST) Herhaald verwijderen wiu-sjabloon
  2. 8 jun 2010 03:42 (CEST) Nogmaals
  3. 8 jun 2010 03:48 (CEST) Dossier vandaliseren
  4. 8 jun 2010 14:00 (CET) handmatig 2 stemmen verwijderen op de verwijderingslijst [1]
  5. 8 jun 2010 14:52 (CET) vandalisme op gebruikspagina andere gebruiker
    • Blok onbepaaalde tijd; ingelogde vandaal

RFM radio[brontekst bewerken]

Het gaat om een radiostation met een officieel uitzendlicentie, en niet om een website. Net als de genoemde lokale omroep op de overlegpagina. Alleen de wijze van distributie is anders. Het feit dat ik het sjabloon weghaal is dezelfde reden, n.l. geen toegevoegde waarde en niet relevant. RFM is geen website maar een radiostation met een uitzendlicentie.

Ik zal het dit keer laten staan, maar ben het hier absoluut niet mee eens, alsmede de toevoeging dat dit een dossier vandaliseren is. Als je het ergens niet mee eens bent wil nog niet zeggen dat je een gebruiker dan maar vandaliseren kunt toekennen. – De voorgaande bijdrage werd geplaatst door Turntabledayz (overleg · bijdragen)

Hallo Turntabledayz, ik heb je artikel RFM radio ter beoordeling aan de gemeenschap voorgelegd omdat ik het (in deze vorm) niet geschikt acht voor Wikipedia. Wellicht heb je er iets aan om de conventies door te lezen; daar kun je zien hoe een artikel eruit hoort te zien. Zie ook Help:Waarom staat mijn artikel op de verwijderlijst. Voor verdere vragen kun je altijd terecht bij onze helpdesk. Veel plezier op Wikipedia!

Zie ook:

Beste Turntabledayz,

Het verwijderen van sjablonen waarmee wordt aangegeven dat een artikel voor verwijdering is genomineerd, is pas toegestaan als het betreffende artikel aan de eisen voldoet én als daarvan melding is gemaakt op de lijst Wikipedia:Te verwijderen pagina's. Om het sjabloon weg te krijgen, kunt u op die lijst met eventuele bezwaarmakers in discussie treden. Het zonder instemming verwijderen van het sjabloon zal als vandalisme worden gezien.

De genoemde sjablonen worden geplaatst boven artikels die (nog) niet geschikt zijn voor Wikipedia en daarom voor verwijdering worden genomineerd. Dat gebeurt omdat we op Wikipedia enkele eisen stellen aan artikelen, voor wat betreft de inhoud en de lay-out. Nominatie van artikelen dient dan ook beslist niet om uw werk en inzet af te kraken, maar om de kwaliteit op Wikipedia te handhaven én u te stimuleren het artikel in overeenstemming te brengen met wat er op Wikipedia van een artikel verwacht wordt.

Iedereen, waaronder u, heeft tot twee weken na nominatie van het artikel de tijd om het te verbeteren. Indien u het niet eens bent met de nominatie, of er om een andere reden over wilt discussiëren, kunt u dat doen op de lijst Wikipedia:Te verwijderen pagina's. Als u nog vragen heeft, kunt u die altijd stellen.

Met vriendelijke groet,--Kattenkruid 8 jun 2010 02:29 (CEST)Reageren

Als je eerst even het overleg leest op je eigen overlegpagina, snap je het misschien beter en kan je het in de context plaatsen. – De voorgaande bijdrage werd geplaatst door Turntabledayz (overleg · bijdragen)
Lees zelf svp het stukje hierboven over het verwijderen van sjablonen en meld je op Wikipedia:Te verwijderen pagina's/Toegevoegd 20100608. Kattenkruid 8 jun 2010 03:48 (CEST)Reageren

Dat heb ik gedaan, ik heb mijn reactie ook op de discussiepagina geplaatst. Ik vind het erg jammer dat een goedbedoeld artikel over een radiostation de nek om wordt gedraaid omdat jij van mening bent dat het om een website gaat. Er zijn meer radiostations die internet als distributievorm gebruiken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de geleverde diensten van providers als KPN. Deze leveren op basis van IP radio en TV stations digitaal aan hun gebruikers. Zijn deze radio en TV stations dan ook enkel 'websites' omdat sommigen er voor kiezen enkel op basis van IP uit te zenden? 8 jun 2010 04:08 (CEST)

Gebruiker:Turntabledayz[brontekst bewerken]

De gebruikspagina is niet bedoeld als gratis webruimte en om reclame in te maken. De huidige inhoud is daarom voor directe verwijdering voorgedragen. Wel kunt u deze ruimte benutten om kort iets over u zelf neer te zetten, zie ook de pagina;s bij anderen voor inspiratie. mvg Agora 8 jun 2010 14:06 (CEST)Reageren