Naar inhoud springen

Overleg gebruiker:Uitjesnl

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 12 jaar geleden door Eve in het onderwerp Reclame
Stop

Deze gebruikersnaam is niet toegestaan op Wikipedia en is daarom voor onbepaalde tijd buiten gebruik genomen.
blokkeerlogboekbijdragenverwijderde bijdragen

Ongewenste gebruikersnaam
Naam van een organisatie/Bedrijfsnaam

Deze gebruikersnaam voldoet volgens een bewerker van Wikipedia niet aan de richtlijnen voor gebruikersnamen (toelichting: Naam van een organisatie/Bedrijfsnaam). Er kan inmiddels een blokkade zijn opgelegd. U kunt gemakkelijk een nieuwe gebruikersnaam aanmaken. Als u al tientallen bewerkingen heeft gedaan, kunt u een verzoek doen om uw gebruikersnaam te wijzigen.

Niet toegestaan zijn beledigende, aanstootgevende, obscene en haatdragende namen, en namen van bedrijven, organisaties en merken. Ook niet toegestaan zijn gebruikersnamen die gebruik door meer dan een persoon suggereren. Accounts zijn persoonlijk en mogen niet door meerdere personen gebruikt worden. Niet gewenst zijn verder namen die moeilijk te onthouden zijn, zoals namen met een reeks van meer dan zes cijfers of willekeurige reeksen letters of combinaties van andere willekeurige tekens, verwarring scheppende namen als "Administrator" of "Beheer Wikipedia", namen die verwarring met bekende personen opleveren, en e-mailadressen, domeinnamen (URL's) en IP-adressen.

Als u twijfelt of de gebruikersnaam aan de richtlijnen voldoet, hanteer dan de stelregel dat anderen uw gebruikersnaam zonder moeite moeten kunnen onthouden en reproduceren. Denkt u dat dat problemen oplevert, kies dan een andere naam.

Reclame[brontekst bewerken]

Beste, uw artikel Uitjes.nl is verwijderd, reclamemaken is per se niet toegestaan op Wikipedia. Zie ook WP:NIET voor meer informatie over de richtlijnen hieromtrent. Dank voor uw begrip en vriendelijke groet, eVe Roept u maar! 7 mei 2012 12:32 (CEST)Reageren

Beste Eve,

Ik begrijp niet helemaal wat je bedoeld. Als ik kijk naar een Unilever of Philips, die hebben ook hun bedrijfsnaam in de titel en degelijke staan. Wat is dan de reden dat mijn pagina verwijderd wordt?? (terwijl ik er bij heb gezet dat ik nog niet klaar ben)

Beste, niet elk bedrijf is per se een encyclopedie-waardig onderwerp. Uw artikel is verwijderd vanwege de wervende tekst, maar ook het onderwerp voldoet niet aan de richtlijnen, die u hier kunt lezen: WP:REL. Het gaat dus niet zo zeer om de "bedrijfsnaam in de titel", een bedrijfsnaam mag, wanneer het bedrijf encyclopedisch is, best genoemd worden, en er mag dan best een artikel aan gewijd worden. Maar in dit geval voldoet het bedrijf dus (nog) niet aan die richtlijnen. Met vriendelijke groet, eVe Roept u maar! 8 mei 2012 12:05 (CEST)Reageren