Naar inhoud springen

Overleg gebruiker:Vloeroloog

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 12 jaar geleden door Erik Wannee in het onderwerp Nominatie Pleistervloer doorgehaald.
Hallo Vloeroloog, en welkom op de Nederlandstalige Wikipedia!
Vlag van Verenigd Koninkrijk Welcome message in English

Hartelijk dank voor je belangstelling voor Wikipedia! We werken hier aan het ideaal van een vrij beschikbare, vrij bewerkbare, volledige en neutrale gemeenschapsencyclopedie. We waarderen het enorm als ook jij hieraan wilt bijdragen!

De Nederlandstalige Wikipedia is sinds 19 juni 2001 online en telt inmiddels 2.160.335 artikelen. In de loop van de jaren zijn er voor het schrijven of bewerken van artikelen en voor de onderlinge samenwerking een aantal uitgangspunten en richtlijnen geformuleerd. Neem die als nieuwkomer ter harte. Lees ook eerst even de informatie in dit venster voordat je aan de slag gaat. Geen van de richtlijnen heeft kracht van wet, want Wikipedia is en blijft vóór alles vrij bewerkbaar, maar een beetje houvast voordat je in het diepe springt kan nooit kwaad.

Deze pagina, die nu op je scherm staat, is trouwens je persoonlijke overlegpagina, de plaats waar je berichten van andere Wikipedianen ontvangt en ze kunt beantwoorden. Iedere gebruiker heeft zo'n pagina. Wil je een nieuw overleg met iemand anders beginnen, dan kan dat dus op zijn of haar overlegpagina. Sluit je bijdragen op overlegpagina's altijd af met vier tildes, dus zo: ~~~~. Een druk op de handtekeningknop (zie afbeelding) heeft hetzelfde effect: je bericht wordt automatisch ondertekend met je gebruikersnaam en de datum en tijd waarop je je boodschap voltooide. Versturen doe je met de knop "Wijzigingen publiceren".

Dit bericht is automatisch geplaatst. Je kunt hier je opmerkingen over dit bericht achterlaten. --SieBot (overleg) 17 jan 2012 14:59 (CET)Reageren

Verwijderingsnominatie Pleistervloer[brontekst bewerken]

Een Wikipedia-gebruiker heeft één of meer artikelen die u hebt gestart of waar u aan hebt gewerkt genomineerd voor verwijdering. Dit betekent dat deze gebruiker het artikel op dit moment niet geschikt acht voor Wikipedia. Het gaat om Pleistervloer dat is genomineerd door Erik Wannee. De reden hiervoor staat op Wikipedia:Te verwijderen pagina's/Toegevoegd 20120117 en dat is ook de plek waar u kunt reageren op de verwijderingsnominatie. Wellicht hebt u er iets aan om de conventies door te lezen; daar kunt u zien hoe een artikel er uit hoort te zien. Zie ook Help:Waarom staat mijn artikel op de verwijderlijst.

N.B. dit is een automatisch bericht geplaatst door een bot. Ik heb niets met de nominatie te maken en kan er niets aan doen. Als u vragen hebt, kunt u die het beste stellen aan de gebruiker die het artikel genomineerd heeft. --E85Bot (overleg) 18 jan 2012 01:03 (CET)Reageren

Nominatie Pleistervloer doorgehaald.[brontekst bewerken]

Dag Vloeroloog,

zoals je hebt kunnen zien heb ik de verbeternominatie voor het lemma Pleistervloer verwijderd, omdat het stukje inmiddels door jou samen met Spoonman mooi is opgeknapt. Er zijn nog een paar puntjes die misschien nog verbeterd kunnen worden:

  • Uiteraard is er nu een rode link naar Zandcementvloer, en een dergelijke link houdt in dat het de bedoeling is om ook dat lemma te gaan schrijven. Dus mijn verzoek is om òfwel dat lemma aan te maken, òfwel de link weg te halen. (De eerste optie is natuurlijk de beste.)
  • Er staat dat de minimale dikte van de vloer 3 cm. is, liefst 5 cm. Een vraag die bij mij opkomt is hoe dik de zandcementlaag is en hoe dik de toplaag? Ik zou het antwoord daarop er graag bij vermeld zien staan.
  • Er wordt aangegeven dat scheurvorming bij het gebruik van vloerverwarming niet helemaal is uit te sluiten. Dat komt natuurlijk door krimp en uitzetting door het verwarmen. Nu heb ik wel eens gehoord dat er daarom tegenwoordig soms glasvezels aan dergelijke mortels worden toegevoegd, om scheuren tegen te gaan. Weet je daar iets van? En verder worden er natuurlijk bij grote vloeroppervlakken dilatatievoegen toegepast. Misschien is dat ook nog een leuk puntje om te beschrijven. Ik ben bepaald geen vloerendeskundige, vandaar dat ik het niet aan durf om daar zelf wat over te schrijven.
  • Misschien zijn er nog meer vloerensoorten waarvan nu nog geen lemma bestaat? Als er een hele reeks artikels over vloeren bestaat, kunnen mensen dat bekijken en vergelijken om beter onderbouwd te besluiten welke vloer te kiezen.

Vriendelijke groet, Erik Wannee (overleg) 19 jan 2012 10:14 (CET)Reageren