Naar inhoud springen

Overleg gebruiker:Wcoops

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 16 jaar geleden door ErikWarmelink in het onderwerp Beste Erik,
Hallo Wcoops, en welkom op de Nederlandstalige Wikipedia!
Vlag van Verenigd Koninkrijk Welcome message in English

Hartelijk dank voor je belangstelling voor Wikipedia! We werken hier aan het ideaal van een vrij beschikbare, vrij bewerkbare, volledige en neutrale gemeenschapsencyclopedie. We waarderen het enorm als ook jij hieraan wilt bijdragen!

De Nederlandstalige Wikipedia is sinds 19 juni 2001 online en telt inmiddels 2.160.614 artikelen. In de loop van de jaren zijn er voor het schrijven of bewerken van artikelen en voor de onderlinge samenwerking een aantal uitgangspunten en richtlijnen geformuleerd. Neem die als nieuwkomer ter harte. Lees ook eerst even de informatie in dit venster voordat je aan de slag gaat. Geen van de richtlijnen heeft kracht van wet, want Wikipedia is en blijft vóór alles vrij bewerkbaar, maar een beetje houvast voordat je in het diepe springt kan nooit kwaad.

Deze pagina, die nu op je scherm staat, is trouwens je persoonlijke overlegpagina, de plaats waar je berichten van andere Wikipedianen ontvangt en ze kunt beantwoorden. Iedere gebruiker heeft zo'n pagina. Wil je een nieuw overleg met iemand anders beginnen, dan kan dat dus op zijn of haar overlegpagina. Sluit je bijdragen op overlegpagina's altijd af met vier tildes, dus zo: ~~~~. Een druk op de handtekeningknop (zie afbeelding) heeft hetzelfde effect: je bericht wordt automatisch ondertekend met je gebruikersnaam en de datum en tijd waarop je je boodschap voltooide. Versturen doe je met de knop "Wijzigingen publiceren".

Kameraad Pjotr 4 okt 2007 21:24 (CEST)Reageren

Wolter D.Jzn. Coops[brontekst bewerken]

Hallo Wcoops,
Je artikel Wolter D.Jzn. Coops is op de verwijderlijst geplaatst, om de volgende reden: opmaak, stijl. Als je het artikel verbeterd hebt, of je hebt opmerkingen over de nominatie, schrijf het dan gerust op deze lijst, maar het gewoon verwijderen van het wiu of weg-sjabloon is niet toegelaten en wordt gezien als vandalisme. Op deze, deze en deze pagina's zijn goede tips te vinden om het artikel te verbeteren. Als het artikel echter niet verbeterd wordt, is het heel waarschijnlijk dat het binnen twee weken wordt verwijderd.
Mocht je vragen hebben, mag je altijd naar mijn overlegpagina gaan, aangezien ik deze pagina waarschijnlijk niet op mijn volglijst heb staan.
Mvg, Kameraad Pjotr 4 okt 2007 21:24 (CEST)Reageren

Wolter D.Jzn. Coops[brontekst bewerken]

Hoi, ik heb wat bewerkt aan Wolter D.Jzn. Coops, maar echt geslaagd vind ik het resultaat niet. Ga gerust je gang als je de wijzigingen terug wil draaien. Eventueel zou je de wijzigingen die je wel bevallen, als voorbeeld kunnen gebruiken. Ik heb jouw overlegpagina wel op mijn volglijst staan, maar loop daarmee flink achter. Erik Warmelink 8 okt 2007 06:42 (CEST)Reageren


Beste Erik,[brontekst bewerken]

Ik wil je juist hartelijk danken voor je bijdrage. Ik ben eigenlijk zeer onervaren met dit soort dingen en zou er eigenlijk meer tijd aan moeten besteden (maar die ontbreekt mij nogal eens). Nogmaals veel dank! Hartelijke groeten, WillemWcoops 14 okt 2007 20:03 (CEST)Reageren

Graag gedaan, wel een verzoekje. Weet jij zo of de E.J. Planten op Lijst van burgemeesters van Doetinchem dezelfde persoon is als de voorzitter van de afdeling Doetinchem van de Maatschappij tot Nut van het Algemeen?
hmm, eigenlijk nog een verzoek. Over Herman Hendrik Timotheus kun je meer vertellen (ik heb al even gekeken op de website) en een aardig deel daarvan lijkt me goed te passen op wikipedia.
O ja, ik ben de komende week weg en het kan zijn dat het daarna nog redelijk lang duurt voor ik je antwoord lees. Erik Warmelink 15 okt 2007 06:28 (CEST)Reageren

E.J. Planten was, naast burgemeester, stadsgeneesheer. In het boek "Van Gemeentehuizen en Gemeentebestuurders" door A.K. Kisman, lees ik: "Bovendien was hij (Planten) zeer actief voor het departement Doetinchem van de Maatschappij tot Nut van 't Algemeen. Hij behoorde in 1822 tot de oprichters en was gedurende geruime tijd voorzitter. Ook trad hij op als spreker op de vergaderingen van het departement: op 15 maart 1822 behandelde hij "den nuttigen invloed welke een gepaste beoefening der wetenschappen op de gezondheid heeft" en op 4 maart 1825 sprak hij over "Gods almagt, wijsheid en goedheid in den aanleg der natuur als spaarzaam in middelen en vruchtbaar in de uitwerkselen afgeleidt uit de kennis van eenige harer grondkragten." Op 16 mei 1832 is E.J. Planten overleden in de ouderdom van 64 jaren." (begraven op de begraafplaats aan de Nieuweweg). Ik zal eens wat aanvulling verzorgen bij H.H.T. Coops. Groeten, Willem Wcoops 18 okt 2007 21:26 (CEST)Reageren

Ik heb zelf helaas geen tijd om een artikel over E.J. Planten te schrijven. Ik zet hier even een interne link, zodat iemand die dat artikel wel gaat schrijven, jouw informatie iets makkelijker terug kan vinden.
Over die onervarenheid met wikipedia: daar moet je je niet te veel van aantrekken. Gewoon schrijven en af en toe op het tabblad "Gesciedenis" drukken en kijken wat anderen veranderd hebben. Als de wijzigingen je bevallen, gebruik je het zelf ook. De opmaak is wel wat belangrijk, maar de inhoud van artikels is veel belangrijker. Bovenndien is die inhoud lastiger te vinden. Erik Warmelink 19 okt 2007 16:39 (CEST)Reageren