Overleg gebruiker:Zanaq/Archief/2014 12

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie


Je kunt me altijd op mijn overlegpagina aanspreken en om opheldering of hulp vragen...

Dit is een archief. Plaats hier geen commentaar.

Archief


Doorverwijzingen op een dp[brontekst bewerken]

Normaal gezien is het niet gebruikelijk om een doorverwijzing of redirect op een dp te hebben (wat op Titelrol het geval is), zodat lezers de titel van het desbetreffende artikel kunnen zien en zij dan ook rechtstreeks naar het artikel gebracht worden (en niet via een redirect). Dinosaur918 (overleg) 1 dec 2014 20:14 (CET)[reageer]

Ongelijke redirects en redirects naar kopjes zijn daarvan uitgezonderd. Het is belangrijk dat (gefixte dp-)links via de redirect blijven lopen zodat bij een wijziging van de structuur niet alle links nagelopen hoeven worden. Voor de lezer is het ook duidelijker. Groet. — Zanaq (?) 1 dec 2014 20:29 (CET)

Beste Zanaq, dank voor je interventie. Ik krijg meer en meer het idee dat de richtlijnen voor nuweg door sommige steeds meer opgerekt worden. Wikipedia was een site waar iedereen kon bijdragen, maar ik krijg het gevoel dat het "Deletionism" de overhand krijgt. Met als gevolg dat gebruikers met een andere filosofische insteek het voor gezien houden.
Nu is gebruiker EvilFreD van menig dat niet moderatoren geen mandaat hebben om nuweg om te zetten naar weg. Nu doe ik dit al jaren en zie ik dit ook door andere gebruikers doen, weet jij (als oudgediende) iets van deze richtlijnen? Met vriendelijke groet, Lidewij (overleg) 25 dec 2014 13:30 (CET)[reageer]

Hoi, ik heb ook het idee dat de nuwegcriteria door sommigen niet zo streng nageleefd worden als zou moeten.
Het weghalen van het nuwegsjabloon om aan te geven dat je het er niet mee eens bent, is idd al jaren de procedure, en uiteraard zijn er geen richtlijnen opgesteld die deze status quo beschrijven.
Een nuweg-sjabloon geeft geen ruimte om de moderator te laten weten dat er discussie is, behalve het sjabloon weghalen. Als de nominator het vervolgens wel door een moderator wil laten beoordelen kan hij de pagina op Wikipedia:Te beoordelen pagina's/Direct te verwijderen aanmelden, alwaar wel ruimte is voor bezwaar en overleg. Groet. — Zanaq (?) 25 dec 2014 17:42 (CET)

Stemverklaringen[brontekst bewerken]

Ben je serieus? JurriaanH (overleg) 30 dec 2014 13:10 (CET)[reageer]

Uiteraard. Groet. — Zanaq (?) 30 dec 2014 13:13 (CET)
Opmerkelijk. JurriaanH (overleg) 30 dec 2014 13:25 (CET)[reageer]