Overleg sjabloon:Navigatie selectie Sparta Rotterdam

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 16 jaar geleden door Bart van der Pligt in het onderwerp Opnieuw achterhaald

Blanco[brontekst bewerken]

Ik heb, zoals in mijn commentaren bij mijn wijzigingen te lezen is, dit sjabloon tijdelijk blanco gemaakt omdat de 'huidige selectie' van Sparta nog helemaal niet bekend is.

Als iemand toch graag een sjabloon als dit onder allerlei artikelen wil hebben, verwacht ik dat diegene er ook correcte informatie in zet, graag met bronvermelding op deze pagina. Ikzelf voel me daartoe niet geroepen. Ik heb dit sjabloon niet bedacht.

Bart van der Pligt 6 jul 2007 10:48 (CEST)Reageren

Er staan ook na de vorige wijziging nog steeds allerlei fouten in dit sjabloon.
Als er mensen zijn die vinden dat dit ding op allerlei plekken moet verschijnen, dan moet dat maar, maar ik verwacht van diegenen wel dat ze zich ook serieus inzetten om de inhoud van het sjabloon te onderhouden.
Op deze manier haalt het alleen maar het niveau van de Sparta-artikelen omlaag.
Bart van der Pligt 6 jul 2007 17:16 (CEST)Reageren
Met kritiek is niets mis, maar dan wel graag opbouwende kritiek. Kan je ook aangeven wat er mis met het huidige sjabloon? Over het feit dat het sjabloon niet altijd up-to-date is: dit is nou eenmaal de Nederlandse wikipedia, en niet de Engelse - met 100 keer zoveel medewerkers. Er zijn vast zat artikelen die nog niet up-to-date zijn, maar om ze dan meteen te verwijderen... Luctor 7 jul 2007 09:59 (CEST)Reageren
Ik heb het sjabloon zo aangepast dat het volgens mij redelijk klopt.
Ik heb hopelijk voldoende duidelijk gemaakt dat ik dat in de toekomst niet meer ga doen. Het is namelijk dubbel werk. Op het artikel Sparta Rotterdam staat ook al een lijst.
Ik heb overigens nergens een sjabloon verwijderd. Ik heb het tijdelijk blanco gemaakt omdat het kennelijk niet werd bijgehouden en omdat de informatie momenteel van dag tot dag kan veranderen. Ik ga dat niet elke dag controleren. Dan wacht ik liever tot het nieuwe seizoen begint om het in een keer goed te doen, of tot zich iemand aandient die het wel actueel wil houden.
Als je naar de bewerkingsgeschiedenis van dit sjabloon kijkt, kun je je hopelijk voorstellen wat ik aan je handelswijze onprettig vind: je roept een sjabloon in het leven waarin in de eerste versie al een spelersnaam fout gespeld staat; vervolgens laat je anderen de inhoud van het sjabloon corrigeren/bijhouden en als die anderen dat een keer zat zijn, geef je ze de opdracht "Als er spelers vertrekken of bijkomen voeg je dat toe."
Ik twijfel niet aan je goede bedoelingen, maar dat is geen prettige manier van doen.
Als je een sjabloon in het leven roept waarvan de informatie regelmatig verandert, brengt dat volgens mij de verantwoordelijkheid met zich mee om die informatie op peil te houden.
Als zich niemand aandient om dat te doen is het beter om het sjabloon (eventueel tijdelijk) op te heffen.
Bart van der Pligt 7 jul 2007 14:20 (CEST)Reageren
Volgens mij kan je bij Wikipedia niet zo gauw over verantwoordelijkheid spreken, aangezien het allemaal vrijwilligerswerk is, en dus vrijblijvend. Als iemand aangeeft dat hij dit sjabloon zal bijhouden en dat vervolgens nalaat is dat een ander verhaal, maar dat is hier niet van toepassing.
In principe geef je met het aanmaken van een pagina of sjabloon deze uit handen, en doe je ahw een beroep op andere vrijwilligers om het te verbeteren. Als niemand dat doet, is het jammer, maar om het dan meteen leeg te maken (je hebt gelijk, ik trek het woord verwijderen terug) vind ik enigszins cru, aangezien het maar een klein werkje is om de nieuwe spelers erbij te zetten. Ik begrijp je actie wel, maar ik vind het moeilijk er begrip voor te hebben - als je begrijpt wat ik bedoel.
Maar goed, het sjabloon is verbeterd en lijkt zo te kloppen: wat mij betreft is hiermee de kous af. Overigens valt er nog wel te discussiëren over huidige selectie - vermoedelijke selectie, omdat dit wel de huidige selectie is, maar ik vermoed dat er voor het nieuwe seizoen nog wel nieuwe spelers bijkomen. Ik laat het echter maar zo. Fijne avond, Luctor 7 jul 2007 19:38 (CEST)Reageren
'Vermoedelijk' kan volgens mij worden verwijderd als sparta op zijn eigen website de nieuwe selectie neerzet -- nu staat daar nog de selectie van het afgelopen seizoen.
Ook een fijne avond, Bart van der Pligt 7 jul 2007 20:23 (CEST)Reageren

Opnieuw achterhaald[brontekst bewerken]

Zoals te voorspellen viel is de inhoud van dit sjabloon opnieuw achterhaald.
Ik maak het sjabloon tijdelijk blanco zodat iemand die het een 'klein werkje' vindt om dit overbodige sjabloon bij te houden, het kan verbeteren. De correcte informatie staat in het artikel Sparta Rotterdam Bart van der Pligt 30 jul 2007 18:46 (CEST)Reageren