Overleg sjabloon:Navigatie spaceshuttlemissies

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 15 jaar geleden door Romaine in het onderwerp Geannuleerde missies

Geannuleerde missies[brontekst bewerken]

Ik ben van mening dat de geannuleerde missies uit deze navigatiebalk geschrapt moeten worden en dat er verder slechts één artikel moet komen over geannuleerde missies, tenzij er voldoende informatie over een dergelijke missie beschikbaar is dat een volwaardig artikel gevuld kan worden. Er is nu eenmaal maar weinig te vertellen over een missie als STS-41E.

Verder denk ik dat het de kwaliteit van de Nederlandse Wikipedia bevordert, omdat alle geannuleerde missies dan in één artikel te vinden zijn, in plaats van verspreid over verschillende artikelen.

Ik stel dus voor dat we ons op dit gebied meer gaan aanpassen aan de Engelstalige wikipedia, waar de geannuleerde missies al slechts één artikel beslaan en verder ook niet voorkomen in navigatiebalken als deze. Ik vond het echter een te grote verandering om te doen zonder overleg.

Marijn 2 15 dec 2008 20:48 (CET)Reageren

Hallo Martijn, Ik denk dat je beter overleg kunt voeren op Space Shuttleprogramma en op Wikipedia:Overleg gewenst hierover melding dient te maken zodat andere gebruikers hier aandacht voor krijgen. Groetjes - Romaine (overleg) 15 dec 2008 21:04 (CET)Reageren