Pascale Naessens

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Ga naar: navigatie, zoeken

Pascale (Marie-Jeanne G. A. J.) Naessens (Eeklo, 4 juni 1969) is een Vlaams fotomodel. Toen VTM startte werd ze even later twintig en ze verwierf door televisiewerk naam in Vlaanderen. Jarenlang was ze omroepster tot ze er in 2006 de brui aan gaf.

Biografie[bewerken]

Pascale Naessens is sinds een tijdje ook presentatrice voor de VTM. Zo presenteert ze al enkele seizoenen, het woonmagazine Huis en Thuis. Samen met haar echtgenoot, reporter Paul Jambers, zeilde ze de wereld rond en ontvingen ze bekende vlamingen op hun zeilboot voor "Met Jambers onder Zeil". Met de boot maakten ze ook het toeristische programma 'Jambers Odyssee', een zeiltrip doorheen de Middellandse Zee. Verder presenteert ze ook TV-makelaar en Red mijn huis. Naast haar Tv-werk verzorgt ze ook bedrijfspresentaties.

In 2010 kwam haar kookboek uit: "Mijn Pure Keuken", volop genieten en toch slank. Er volgde later nog een tweede boek.[1] Later volgden nog 3 boeken, "Puur genieten 1" en "2" en "Puur eten".[2]

In het najaar van 2011 presenteerde ze een kookprogramma op Vitaya. Sinds januari 2011 komt ze tijdens het Radio 2-programma Avondpost met een "recept van de dag" op maandag, woensdag en vrijdag. Ze vervangt er Cathérine Vandoorne, die met zwangerschapsverlof is.[1]

Pascale Naessens was in 2006 naast haar presentatiewerk ook nog te zien in 'Dancing on Ice', waar ze samen met de Fransman Paul Levier de ene moeilijke kür na de andere schaatste.

Externe link[bewerken]

Noten
  1. a b Pascale Naessens kookt vanaf 9 januari op Radio 2. TV-Visie (9 januari 2012) Geraadpleegd op 10 januari 2012
  2. PurePascale.com - Boeken overzicht