Randy Pearson

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Randy Pearson
Personage uit That '70s Show
Debuut "Somebody To Love"
Laatst gezien "That '70s Finale"
Bedacht door Mark Brazill
Gespeeld door Josh Meyers
Persoonsinformatie
Bijnaam Ms Lady Lovely Locks, Poofy Hair
Geslacht Mannelijk
Leeftijd 19
Geboorteland Amerika
Nationaliteit Amerikaans
Beroep Platenwinkelmedewerker
Portaal  Portaalicoon   Media

Randy Pearson is een personage van de Amerikaanse televisieserie That '70s Show van Fox Networks, gespeeld door Josh Meyers. Hij werkt bij Steven Hyde in zijn platenwinkel en wordt het nieuwe vriendje van Donna Pinciotti (Laura Prepon).

Over Randy[bewerken | brontekst bewerken]

Randy is geïntroduceerd als een vervanger voor Eric Forman (Topher Grace), nadat hij besloot om de serie te verlaten. Randy heeft het achtste en laatste seizoen gespeeld. In het algemeen werd Randy niet geaccepteerd als lid van de groep door het publiek en fans van de show. Zijn rol werd steeds kleiner en soms verscheen hij helemaal niet in een aflevering. De allerlaatste aflevering was voor hem ook geen uitspatting, hij had twee zinnen tekst.

Persoonlijkheid[bewerken | brontekst bewerken]

Randy wordt getekend als een luie, maar aardige en behulpzame jongeman, die goed kan werken met gereedschap (aangezien hij Red helpt met een tafel te bouwen voor Kitty). Hij heeft voordat hij met Donna ging al met heel veel vrouwen iets gehad. Randy is zeer geïnteresseerd in muziek, bands managen en zelf in een band zitten. Hij heeft een drumstel in zijn appartement, maar deze gebruikt hij niet in de serie. Er worden veel grappen gemaakt over zijn lange haar. Ook heeft hij het met Donna erover dat ze een keertje voor de grap van geslacht moeten verwisselen. Donna moet zich dus verkleden als man en Randy als vrouw.

Externe link[bewerken | brontekst bewerken]