Wikipedia:Te verwijderen afbeeldingen/Toegevoegd 20100330

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie


Toegevoegd 30/03 te verwijderen vanaf 13/04[bewerken | brontekst bewerken]

Toegevoegd 30/03: Deel 1[bewerken | brontekst bewerken]

Uitgevoerd
Onderstaande verzoeken zijn door een moderator bekeken en afgehandeld.

Volgens het automatische bericht op mijn overlegpagina is dit de plaats om te reageren op deze nominatie. Ik heb de maker van de foto gecontacteerd, en deze geeft expliciet toestemming om de foto te gebruiken. Wat moet ik doen om dit te laten gelden? Dit is me niet duidelijk. Volstaat een copy/paste van zijn mail? Moet ik hem ergens naar toe laten mailen? Wat moet er juist instaan, want er is ook het portretrecht om rekening mee te houden. Uiteraard is zijn mail in het Engels, maar dit mag geen probleem zijn.

Dit is de mail:

Yes, I am the photographer. I authorized the use of this photo. Actually, I am the one that uploaded the photo originally to the Wiki site. Further, William Morrow, an Imprint of HarperCollins Publishers obtained my authorization for use of this photo within the James Rollins novels.

You stated, "There is now doubt about the fact whether that's true or not, because apparently there is no proof in e-mail by this." How do I go about correcting this doubt on the Wiki site?

You may use the photo for your Wiki site. http://www.jamesrollins.com/img/presskit/author_promo_image.jpg or use the attached hi-res version of the photo attached herein.


David Sylvian-Czajkowski Literary Manager for Author James Rollins

Viv3210 31 mrt 2010 20:46 (CEST)[reageren]
Om de toestemming te laten gelden, en een licentie te gebruiken is het eenvoudigste de auteur vragen een mail te sturen naar het OTRS-Team te sturen. Daar hij Engelstalig is kun je eventueel de voorbeeld mail gebruiken en/of informatie te gebruiken van de Commons pagina: Commons:OTRS. Vraag hem het sjabloon van deze pagina https://commons.wikimedia.org/wiki/Commons:Email_templates in te vullen te e-mailen naar permissions-nl-at-wikimedia.org. Dan zou het OK moeten zijn. –Krinkle 11 apr 2010 05:20 (CEST)[reageren]