A Very Merry Daughter of the Bride

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Ga naar: navigatie, zoeken
A Very Merry Daughter of the Bride
Alternatieve titel(s) Dochter van de Bruid
Mama gaat trouwen!
Regie Leslie Hope
Producent Michael Frislev
Chad Oakes
Scenario Scott Eastlick
Leslie Hope
Hoofdrollen Joanna García
Muziek Zack Ryan
Distributie Vlag van Verenigde Staten Lifetime
Première Vlag van Canada 15 december 2008
Genre Romantische komedie
Speelduur 89 min.
Taal Engels
Land Vlag van Canada Canada
Budget ~CA$1,3 miljoen
(en) IMDb-profiel
MovieMeter-profiel
Portaal  Portaalicoon   Film

A Very Merry Daughter of the Bride is een Canadese televisiefilm uit 2008, geregisseerd door Leslie Hope en met Joanna García in de hoofdrol.

Verhaal[bewerken]

Leeswaarschuwing: Onderstaande tekst bevat details over de inhoud en/of de afloop van het verhaal.

Na het overlijden van haar vader en het plotse vertrek van haar verloofde opende Roxanne samen met haar moeder Rose een huwelijkswinkel. Nu, zes jaar later, komt Rose terug van een zakenreis naar Parijs met een verloofde. Jack wil datzelfde weekend nog met Rose in het huwelijkbootje stappen en met haar naar Seattle verhuizen. Roxanne probeert haar tevergeeft op andere gedachten te brengen. Intussen kan Jacks zoon Charlie het niet verteren dat hij zijn erfenis zal moeten delen, en dus zweren de twee samen om het huwelijk te saboteren.

Roxanne ziet echter al snel in hoe verliefd het stel wel is en laat haar bezwaren varen. Dan blijkt echter dat Jack en Charlie een keten van huwelijkswinkels hebben en dat Charlie ter plaatse een filiaal wil openen om Roxannes' winkel weg te concurreren. Rose voelt zich verraden en verbreekt de verloving. Als Roxanne ontdekt dat Jack hier niets van afwist brengt ze de twee terug samen. Inmiddels kwam ook haar eigen ex-verloofde weer in beeld en op het huwelijksfeest van haar moeder worden ook zij herenigd.

Rolverdeling[bewerken]