Abby Normal

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Abby Normal
Aflevering van ER
Aflevering Seizoen 10
Aflevering 20
Gastrollen Daniel Dae Kim
Patrick Kerr
James Earl
Bruce Gray
Archie Kao
John Prosky
Kevin Sussman
Renée Victor
Julianne Nicholson
Luis Chávez
Schrijver(s) David Zabel
Regisseur Jonathan Kaplan
Eerste uitzending 29 april 2004
Afleveringchronologie
← Vorige
Volgende →
Lijst van afleveringen
Portaal  Portaalicoon   Televisie

Abby Normal is de twintigste aflevering van het tiende seizoen van de televisieserie ER, die voor het eerst werd uitgezonden op 29 april 2004.

Verhaal[bewerken | brontekst bewerken]

Leeswaarschuwing: Onderstaande tekst bevat details over de inhoud of de afloop van het verhaal.

Dr. Weaver is nog steeds verwikkeld in een voogdijzaak over Henry, zij wil zelfs de stad ontvluchten met Henry. Dr. Corday en Lockhart kunnen haar echter tegenhouden en haar overhalen om de rechter uitspraak te laten doen.

Lockhart loopt nog steeds stage op de afdeling psychiatrie en heeft een patiënte die regelmatig paniekaanvallen heeft. Het blijkt dat de oorzaak van deze aanvallen veroorzaakt wordt door een trauma in haar verleden. Lockhart wil dit behandelen door een controversieel therapie, dit wekt weerstand op bij haar begeleider.

Rasgotra loopt nog steeds stage in een onderzoekslaboratorium, dit tegen de zin van dr. Pratt. Zij ontdekt dat twee medestudenten een gevaarlijk onderzoek houden door zelf drugs in te nemen voor onderzoek. Als een medestudent dan ineens een hartinfarct krijgt twijfelt Rasgotra geen moment en brengt hem snel naar de SEH, dit redt zijn leven.

Dr. Carter is blij dat zijn vriendin Kem weer terug is in Chicago, hij neemt haar mee naar zijn vader om hen samen kennis te laten maken. Ondertussen heeft hij een bijeenkomst van zijn familiestichting waarvan hij sinds de dood van zijn oma de voorzitter is. Hij schudt daar iedereen wakker door te verkondigen dat het doel van de stichting geheel gericht wordt op medische dienstverlening, dit tot grote woede van zijn vader.

Dr. Kovac is nog steeds in afwachting wat de toekomst zal brengen tussen hem en Taggart nu Steve, de vader van Alex, terug is in Chicago.

Rolverdeling[bewerken | brontekst bewerken]

Hoofdrollen[bewerken | brontekst bewerken]

Gastrollen (selectie)[bewerken | brontekst bewerken]

Externe link[bewerken | brontekst bewerken]