Believe the Unseen

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Believe the Unseen
Aflevering van ER
Aflevering Seizoen 14
Aflevering 12
Gastrollen Patrick Cassidy
Lorraine Toussaint
Avion Baker
Rebecca Hazlewood
Jim Haynie
Odessa Rae
Elsa Raven
Gabriel Salvador
Schrijver(s) Virgil Williams
Regisseur Rob Hardy
Eerste uitzending 10 januari 2008
Afleveringchronologie
← Vorige
Volgende →
Portaal  Portaalicoon   Televisie

Believe the Unseen is de twaalfde aflevering van het veertiende seizoen van de televisieserie ER, die voor het eerst werd uitgezonden op 10 januari 2008.

Verhaal[bewerken | brontekst bewerken]

Leeswaarschuwing: Onderstaande tekst bevat details over de inhoud of de afloop van het verhaal.

Zelinsky beleeft een romantische nacht met de nicht van dr. Rasgotra, Jaspreet, en denkt dat hij de wedstrijd met dr. Morris over haar heeft gewonnen.

Dr. Lockhart is terug vanuit de afkickkliniek voor haar alcoholverslaving en wil weer aan het werk. Het ziekenhuis wil haar alleen terugnemen onder bepaalde voorwaarden, zoals het blijven bezoeken van A.A. en urinetesten. Zij gaat hiermee akkoord en gaat vol overgave aan het werk. Als eerste krijgt zij een gezin dat verwond is geraakt in een woningbrand. Zij ontdekt dat een van de kinderen een zeldzame oogziekte heeft en dat zij hiervoor behandeld kan worden. Aan het einde van de werkdag besluit zij eerlijk te zijn tegen haar collega’s over haar alcoholverslaving en waar zij de laatste tijd is geweest, de meeste hebben hier vrede mee maar Taggart neemt het haar kwalijk dat zij dronken op haar werk verscheen.

Een mismaakte man brengt zijn drugsverslaafde buurvrouw bewusteloos naar de SEH met een gebroken arm. Hij wil weer snel naar huis omdat hij niet zo’n goede verhouding heeft met de buurvrouw. Dr. Gates kan hem toch overtuigen om te blijven, en als zij weer bij de positieven is dan wordt zij agressief naar de buurman maar als zij ontdekt dat hij haar heeft gered geeft zij hem toch waardering.

Een oudere vrouw sterft op de SEH terwijl de doktoren wachten op een psychiater.

Rolverdeling[bewerken | brontekst bewerken]

Hoofdrollen[bewerken | brontekst bewerken]

Gastrollen (selectie)[bewerken | brontekst bewerken]

Externe link[bewerken | brontekst bewerken]