Bestand:Engelandvaarders, February 24, 1944, Off Lowe.jpg

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Oorspronkelijk bestand(1.210 × 934 pixels, bestandsgrootte: 294 kB, MIME-type: image/jpeg)

Commons-logo.svg

Beschrijving
Nederlands: Op 24 februari 1944 worden de Engelandvaarders v.l.n.r. John Osten (op de boeg), Edzard Moddemeijer, Hein Fuchter, Flip Winckel en Henk Baxmeier (aan het roer) worden gered door de High Speed Rescue Launch 185 van de RAF bij Great Yarmouth
Datum (original upload date)
(Original text : 24 feb 1944)
Bron Transferred from nl.wikipedia; transfered to Commons by User:GijsvdL using CommonsHelper.
(Original text : filmbeeldje van de film die Cpt Hardy heeft gemaakt op 24 febr. 1944)
Auteur Captain A.J. Hardy, van de 8th USAAF Bomber Command Original uploader was Pvt pauline at nl.wikipedia
Toestemming
(Hergebruik van dit bestand)

CC-BY-2.5; Released under the GNU Free Documentation License.
(Original text : B. Winckel (zoon van Flip Winckel)
)

Licentie

w:nl:Creative Commons
Naamsvermelding
Dit bestand is gelicenseerd onder de Creative Commons-licentie Naamsvermelding 2.5 Unported
De gebruiker mag:
  • Delen – het werk kopiëren, verspreiden en doorgeven
  • Remixen – afgeleide werken maken
Onder de volgende voorwaarden:
  • Naamsvermelding – U moet de juiste creditering geven, een link naar de licentie verstrekken en aangeven of er wijzigingen zijn aangebracht. U mag dit op elke redelijke manier doen, maar niet op een manier die suggereert dat de licentiegever u of uw gebruik goedkeurt.

GNU head Toestemming wordt verleend voor het kopiëren, verspreiden en/of wijzigen van dit document onder de voorwaarden van de GNU-licentie voor vrije documentatie, versie 1.2 of enige latere versie als gepubliceerd door de Free Software Foundation; zonder Invariant Sections, zonder Front-Cover Texts, en zonder Back-Cover Texts. Een kopie van de licentie is opgenomen in de sectie GNU-licentie voor vrije documentatie.
w:nl:Creative Commons
Naamsvermelding Gelijk delen
Dit bestand is gelicenseerd onder de Creative Commons-licentie Naamsvermelding-Gelijk delen 3.0 Unported
De gebruiker mag:
  • Delen – het werk kopiëren, verspreiden en doorgeven
  • Remixen – afgeleide werken maken
Onder de volgende voorwaarden:
  • Naamsvermelding – U moet de juiste creditering geven, een link naar de licentie verstrekken en aangeven of er wijzigingen zijn aangebracht. U mag dit op elke redelijke manier doen, maar niet op een manier die suggereert dat de licentiegever u of uw gebruik goedkeurt.
  • Gelijk delen – Indien de gebruiker het werk bewerkt kan het daaruit ontstane werk uitsluitend worden verspreid krachtens dezelfde licentie als de onderhavige licentie, een gelijksoortige of een compatible licentie.
Deze licentietag is toegevoegd aan dit bestand in verband met de GFDL licentie-update.
OTRS Wikimedia

Toestemming van de rechthebbenden voor het gebruik van dit werk volgens de op de bestandspagina vermelde licentie is geverifieerd en gearchiveerd via het OTRS-systeem. U hoeft geen toestemming voor gebruik buiten Wikimedia te vragen mits u de licentievoorwaarden naleeft. Gebruikers met een OTRS-account kunnen de mailwisseling op OTRS inzien. Voor bevestiging van deze toestemming kunt u contact opnemen met een van de OTRS-vrijwilligers via deze meldingspagina of u kunt direct contact opnemen met een vrijwilliger.


Link naar het ticket: https://ticket.wikimedia.org/otrs/index.pl?Action=AgentTicketZoom&TicketNumber=2008060510001446

Oorspronkelijk uploadlogboek

De oorspronkelijke beschrijving van deze afbeelding stond hier. Alle volgende gebruikersnamen verwijzen naar nl.wikipedia.
  • 2008-06-06 14:48 Pvt pauline 1210×934×8 (301469 bytes) {{Information |Description= Flip Winckel en 4 andere Engelandvaarders worden gered door de High Speed Rescue Launch 185 van de RAF gered bij Great Yarmouth |Source= filmbeeldje van de film die Cpt Hardy heeft gemaakt op 24 febr. 1944 |Date=5jun2008 |Autho

Bestandsgeschiedenis

Klik op een datum/tijd om het bestand te zien zoals het destijds was.

Datum/tijdMiniatuurAfmetingenGebruikerOpmerking
huidige versie7 jun 2008 00:11Miniatuurafbeelding voor de versie van 7 jun 2008 om 00:111.210 × 934 (294 kB)File Upload Bot (Magnus Manske) {{BotMoveToCommons|nl.wikipedia}} {{Information |Description={{nl|Flip Winckel en 4 andere Engelandvaarders worden gered door de High Speed Rescue Launch 185 van de RAF gered bij Great Yarmouth}} |Source=Transferred from [http://nl.wikipedia.org nl.wikip

Globaal bestandsgebruik

De volgende andere wiki's gebruiken dit bestand: