Bestand:Famien Strada Histoire-Den Bosch-ppn087811480 MG 8910T2p039.tif

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Oorspronkelijk bestand(5.262 × 2.196 pixels, bestandsgrootte: 33,09 MB, MIME-type: image/tiff)

Commons-logo.svg

Beschrijving

Beschrijving
Nederlands: "Sylva-Ducis". Den Bosch, stadsgezicht. Schermend paar. Koeien. St. Janskathedraal. Tom. II. pag. 39.
English: Skyline of 's-Hertogenbosch (Den Bosch), the Netherlands. Fencing couple. Cows, City fortifications. St. John's Cathedral.
Datum
Bron
institution QS:P195,Q3046797

Histoire de la guerre des Païs-Bas, du R.P. Famien Strada ... / traduite par P. Du Ryrer, 1727

Link to signature in catalogue
Auteur OnbekendBook authors: Famiano Strada (1572-1649); Pierre Du Ryer (ca.1606-1658). Photography: D-vorm, Bert en Lilian Mellink

Licentie

Het tweedimensionale kunstwerk afgebeeld op deze afbeelding valt in het publiek domein omdat:
Public domain

Dit werk bevindt zich in het publiek domein in landen en gebieden waar de auteursrechttermijn het leven van de auteur plus 100 jaar of minder is.


Dit werk bevindt zich in het publiek domein in de Verenigde Staten omdat het gepubliceerd werd (of geregistreerd bij de U.S. Copyright Office) voor 1 januari 1924.

Reproducties van het werk kunnen ook worden beschouwd als publiek domein omdat ze geen oorspronkelijk karakter hebben. Dit geldt voor reproducties gemaakt in de Verenigde Staten (zie Bridgeman Art Library v. Corel Corp.), Duitsland en veel andere landen.
This is a photograph taken of an image originating from an antiquarian book that is part of the Peace Palace Library collection in the Netherlands. The image has been digitized by Bert Mellink and Lilian Mellink-Dikker from the partnership "D-Vorm VOF". Credits are appreciated.
Creative Commons CC-Zero Dit bestand is beschikbaar onder Creative Commons CC0 1.0 Universele Public Domain Dedication.
De persoon die een werk voorziet van deze licentie stelt dit werk beschikbaar aan het publieke domein door, voor zover dit wettelijk is toegestaan, afstand te doen van al zijn of haar rechten op het werk in de zin van het auteursrecht en alle andere aanverwante of naburige rechten die hij of zij op het werk heeft. U kunt het werk kopiëren, aanpassen, distribueren en uitvoeren, zelfs voor commerciële doeleinden, zonder dat u daarvoor toestemming hoeft te vragen.

OTRS Wikimedia

Toestemming van de rechthebbenden voor het gebruik van dit werk volgens de op de bestandspagina vermelde licentie is geverifieerd en gearchiveerd via het OTRS-systeem. U hoeft geen toestemming voor gebruik buiten Wikimedia te vragen mits u de licentievoorwaarden naleeft. Gebruikers met een OTRS-account kunnen de mailwisseling op OTRS inzien. Voor bevestiging van deze toestemming kunt u contact opnemen met een van de OTRS-vrijwilligers via deze meldingspagina of u kunt direct contact opnemen met een vrijwilliger.


Link naar het ticket: https://ticket.wikimedia.org/otrs/index.pl?Action=AgentTicketZoom&TicketNumber=2014040410006141

Bestandsgeschiedenis

Klik op een datum/tijd om het bestand te zien zoals het destijds was.

Datum/tijdMiniatuurAfmetingenGebruikerOpmerking
huidige versie14 apr 2014 15:48Miniatuurafbeelding voor de versie van 14 apr 2014 om 15:485.262 × 2.196 (33,09 MB)HansmullerUser created page with UploadWizard

Dit bestand wordt op de volgende pagina gebruikt:

Metadata