Blind Spot (Beverly Hills, 90210)

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Ga naar: navigatie, zoeken
Blind Spot
Aflevering van Beverly Hills, 90210
Aflevering Seizoen 4
Aflevering 26
Gastrollen Jack Armstrong
Sydney Brown
Vaun Wilmott
Todd Bryant
Schrijver(s) Ken Stringer
Regisseur Michael Lange
Eerste uitzending 6 april 1994
Afleveringchronologie
← Vorige Volgende →
The Time Has Come Today Divas
Lijst van afleveringen
Portaal  Portaalicoon   Televisie

Blind Spot is de zesentwintigste aflevering van het vierde seizoen van het tienerdrama Beverly Hills, 90210, die voor het eerst werd uitgezonden op 6 april 1994.

Verhaal[bewerken]

Leeswaarschuwing: Onderstaande tekst bevat details over de inhoud en/of de afloop van het verhaal.

Als Brandons auto stil komt te staan met panne, stapt hij samen met Steve een koffiebar binnen om daar de wegenwacht te bellen. Het blijkt dat het een homobar is. Mike Ryan,de president van de studentenvereniging ziet Steve en denkt dat hij een relatie heeft met Brandon. Als later Mike Steve hierop aanspreekt, voelt Steve hier zich ongemakkelijk bij maar maakt meteen duidelijk dat hij hetero is. Wanneer sommige jongens grappen gaan maken over homo's, verklapt Steve het geheim van Mike. Mike besluit hierop om de vereniging te verlaten, Steve haalt hem over om toch te blijven en steunt hem in de ingelaste vergadering die belegt is om Mike weg te sturen. Uiteindelijk mag Mike blijven.

David wil pianoles nemen en komt uit bij een meisje genaamd Holly die pianoles geeft. Ze blijkt blind te zijn maar kan uitstekend piano spelen. Hij wordt verliefd op Holly en gaat veel met haar om, Donna heeft dat in de gaten en zij gaat uit met D'Shawn om David jaloers te maken. Dit werkt en David komt er net op tijd achter wat hij aan het doen is en besluit om terug te keren bij Donna.

Donna en Kelly willen een kalender maken met allemaal jongens in sexy kleren, dit valt nog niet mee maar uiteindelijk lukt het. Met hulp van Brandon, David, Dylan, D'Shawn en meerdere.

Rolverdeling[bewerken]

Externe link[bewerken]