Bridget Marquardt

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Ga naar: navigatie, zoeken
Bridget Marquardt

Bridget Marquardt (geboren als Bridget Christina Sandmeier, Tillamook (Oregon), 25 september 1973) is een Amerikaans model, televisiepersoonlijkheid, radio-presentatrice en actrice. Ze is vooral bekend door haar rol in de reality-televisieserie The Girls Next Door met Hugh Hefner. Hoewel ze nooit als Playmate is gekozen, was ze regelmatig naakt in Playboy te zien met haar collega-actrices Holly Madison en Kendra Wilkinson.

Levensloop[bewerken]

Bridget Marquardt is geboren in Tillamook (Oregon) nadat haar familie daarheen verhuisde vanuit Lodi (Californië). Kort na haar geboorte verhuisde de familie terug naar Californië, waar Marquardt is opgegroeid. Marquardt studeerde af aan het San Joaquin Delta College en studeerde in 1998 af aan de California State University - Sacramento met een bachelordiploma in communicatie. In 2001 behaalde ze een masterdiploma in communicatie aan de University of the Pacific in Stockton. Ten slotte heeft Marquardt een journalismeopleiding gevolgd aan de UCLA via een programma voor permanente vorming.

In 2001 verhuisde Marquardt naar Los Angeles en deed daar lokaal modellenwerk en kleine filmrollen. Na twee tevergeefse testen voor Playboy, werd ze uitgenodigd in de "Playboy Mansion" en werd al snel een regelmatig geziene gast. Pas in oktober 2002 werd ze gevraagd om samen met Holly Madison en Kendra Wilkinson de vriendin van Hugh Hefner te worden. Deze relatie hield stand tot maart 2009.

Externe links[bewerken]