Categorie:Wikipedia:Sjablonen ISO-639

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
Categorie
Dit is een beheercategorie, bestemd voor sjablonen.
Om een sjabloon in een categorie te plaatsen zonder ook alle pagina's waar dit sjabloon wordt gebruikt in dezelfde categorie te plaatsen, moeten noinclude-tags gebruikt worden: plaats <noinclude>[[Categorie:Wikipedia:Sjablonen <sjabloonsoort>|<sjabloonnaam>]]</noinclude> onderaan de sjabloon. Let erop dat dit op dezelfde regel gebeurt als de laatste van het sjabloon om onnodige witte regels te voorkomen in de artikelen. Plaats bij voorkeur een sjabloon in meerdere van toepassing zijnde categorieën.
Pijl Indien je niet weet in welke categorie een sjabloon thuishoort, plaats het sjabloon in: Categorie:Wikipedia:Nog te categoriseren sjablonen.
Nuvola filesystems folder green.png

Deze taalsjablonen hebben als doel anderstalige pagina's te markeren in referenties/bronvermelding en onder de kopjes als Bronnen, Referenties, Voetnoten en Externe links. Taalsjablonen dienen nooit in de lopende tekst gebruikt te worden. Zie voor het gebruik Help:Gebruik van links#Externe links (Externe verwijzingen). Voor de naamgeving maakt u best gebruik van de ISO 639-codes (zie ook Lijst van ISO 639-1-codes). Normaliter gebruiken we de twee-letterige codes, tenzij deze op de wiki reeds in gebruik is of wanneer er geen tweeletterige ISO-code bestaat, gebruiken we de drieletterige code. Zie overzicht van ISO-codes en

Het (nl) -sjabloon wordt bij externe links niet gebruikt, tenzij het expliciet noodzakelijk is om aan te duiden dat het om een Nederlandstalige webpagina gaat.

Zie de categorie Internationalization icon templates van Wikimedia Commons voor mediabestanden over dit onderwerp.

Artikelen in de categorie "Wikipedia:Sjablonen ISO-639"

Deze categorie bevat de volgende 134 pagina’s, van de 134 in totaal.