Categorie:Wikipedia:Sjablonen vlag met ISO-code

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Categorie
Dit is een beheercategorie, bestemd voor sjablonen.
Om een sjabloon in een categorie te plaatsen zonder ook alle pagina's waar dit sjabloon wordt gebruikt in dezelfde categorie te plaatsen, moeten noinclude-tags gebruikt worden: plaats <noinclude>[[Categorie:Wikipedia:Sjablonen <sjabloonsoort>|<sjabloonnaam>]]</noinclude> onderaan de sjabloon. Let erop dat dit op dezelfde regel gebeurt als de laatste van het sjabloon om onnodige witte regels te voorkomen in de artikelen. Plaats bij voorkeur een sjabloon in meerdere van toepassing zijnde categorieën.
Pijl Indien je niet weet in welke categorie een sjabloon thuishoort, plaats het sjabloon in: Categorie:Wikipedia:Nog te categoriseren sjablonen.

In deze categorie staan de tweelettercode-sjablonen met vlaggen met erachter de landnaam. Zie ook:

Sjablonen (historische) vlag met gewone naam van (historisch) land en link naar het artikel over het land of de periode.

Wanneer er een tweeletterige ISO 3166-1-code aan het land of haar voorloper is toegewezen, dan wordt deze code gebruikt. Wanneer er een (vierletterige) ISO 3166-3-code beschikbaar is, wordt deze gebruikt.

Huidige landen met huidige vlag hebben geen jaartal-suffix. Huidige landen met historische vlag hebben een suffix met het jaartal van invoeren van de vlag. Historische landen met tweelettercode hebben een suffix met het beginjaar of het jaar van invoeren van een eerdere vlag. Historische landen met vierlettercode met de laatst gebruikte vlag hebben geen jaartal-suffix en met een eerdere vlag of eerdere periode wel.

Sommige sjablonen hebben een extra suffix voor een variant van de vlag of een andere naam.

Zie de categorie Flag icon templates van Wikimedia Commons voor mediabestanden over dit onderwerp.

Artikelen in de categorie "Wikipedia:Sjablonen vlag met ISO-code"

Deze categorie bevat de volgende 200 pagina’s, van de 1.146 in totaal.

(vorige pagina) (volgende pagina)
(vorige pagina) (volgende pagina)