Down and Out of District in Beverly Hills

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Down and Out of District in Beverly Hills
Aflevering van Beverly Hills, 90210
Aflevering Seizoen 2
Aflevering 12
Gastrollen Lainie Kazan
Christine Elise
Jennifer Runyon
Joe E. Tata
Schrijver(s) Allison Adler
Karen Rosin
Regisseur Charles Braverman
Eerste uitzending 17 oktober 1991
Afleveringchronologie
← Vorige
Volgende →
Lijst van afleveringen
Portaal  Portaalicoon   Televisie

Down and Out of District in Beverly Hills is de twaalfde aflevering van het tweede seizoen van het tienerdrama Beverly Hills, 90210, die voor het eerst werd uitgezonden op 17 oktober 1991. De titel van de aflevering refereert aan de speelfilm Down and Out in Beverly Hills (1986).

Verhaal[bewerken | brontekst bewerken]

Leeswaarschuwing: Onderstaande tekst bevat details over de inhoud of de afloop van het verhaal.

Wanneer Brandon haar aanraadt, wint Andrea een journalistiekwedstrijd. Andrea woont echter feitelijk niet in Beverly Hills en heeft het adres van haar grootmoeder, die wel in Beverly Hills resideert, opgegeven als haar adres om de veeleisende school destijds binnen te komen. Nu ze de wedstrijd heeft gewonnen, zal ze thuis worden geïnterviewd. Andrea krijgt het nu flink benauwd, aangezien ze nu een tijd bij haar grootmoeder zal moeten leven en moet laten ogen alsof ze er al heel haar leven woont. Het wordt nog moeilijker voor haar wanneer haar grootmoeder haar vertelt dat ze niet zal liegen als haar wordt gevraagd of Andrea er daadwerkelijk woont. Een gefrustreerde Andrea wordt boos en krijgt ruzie met haar grootmoeder.

Ondertussen krijgt Steve een vriendin in de Peach Pit. Kelly ziet in dat ze alleen uit is op zijn geld, maar weet een verliefde Steve hier maar niet van te overtuigen.

Rolverdeling[bewerken | brontekst bewerken]

Externe link[bewerken | brontekst bewerken]