Gebruiker:Arch

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Ga naar: navigatie, zoeken


Bredevoort animated flag.gif
Deze gebruiker is geboren en getogen in Bredevoort
Dinxperlo animated flag.gif
Deze gebruiker woont in Dinxperlo
Verklaring onderdelen wapen.svg
Deze gebruiker heeft interesse in Heraldiek
Wikiproject Gemeentewapens Benelux.svg
Deze gebruiker is lid van het Wikiproject Gemeentewapens Benelux
Moers 1604.jpg
Deze gebruiker heeft interesse in Vestingbouwkunde
Wikipedia-logo-v2-nl.svg
Deze gebruiker is vandaag precies 8 jaar, 8 maanden en 17 dagen actief op Wikipedia.
+800 Deze gebruiker is de dader van meer dan 800 nieuw aangemaakte artikelen
+8000 Deze gebruiker is de dader van meer dan 8000 bestanden op Wikimedia Commons
Wikigroup.png
Deze gebruiker bevordert samenwerking op Wikipedia
TimeDead.jpg
Deze gebruiker heeft de leeftijd van
46 jaar en 261 dagen
(17222 dagen)

Goedenacht, welkom op deze gebruikerspagina. Ik lever sinds eind 2006 (8 jaar, 8 maanden en 17 dagen) bijdragen op Wikipedia. Op 12 maart 2007 heb ik me geregistreerd als Arch.

Archmedus.svg

Tussen januari 2012 en december 2013 heb ik onder mijn echte naam Henk Boelens gewerkt. Ik werk sinds 2013 weer als "Arch" verder op Wikipedia. Het werken onder eigen naam voldeed niet aan de volle tevredenheid om persoonlijke redenen, waardoor ik in december 2013 besloot een nieuwe gebruikersnaam te nemen; Archmedus, een duidelijke verwijzing naar mijn eerste gebruikersnaam, "Arch", ik/mij dus. Onder deze naam heb ik slechts enkele weken (uitgezonderd Commons) gewerkt, sinds januari 2014 kon het account hernoemd worden naar mijn oude gebruikersnaam uit 2007 zodat "ik" weer "ik" ben.

Interesses[bewerken]

Hoewel mijn interesses vrij breed liggen van; kastelen, vestingwerken tot en met (streek)geschiedenis heb ik mij voornamelijk toegelegd op het tekenen van vectorafbeeldingen van (Nederlandse) wapenschilden en vlaggen. Het werken met Scalable Vector Graphics (SVG) blijft een ontwikkelingsproces, waardoor ik constant werk aan verbetering en het onderhoud van de afbeeldingen. Daaruit voortvloeiend schrijf ik soms een artikeltje over wapenschilden.

Pleidooi

Wikipedia is erg verslavend, ondanks dat ik moeite blijf hebben met bepaald inconsequent beleid en vooral de mentaliteit van sommige gebruikers. Bijvoorbeeld op gebied van de zogenaamde E-waarde. Veel (volgens mijn visie) goede artikelen worden (soms) genomineerd voor verwijdering, terwijl op Wikipedia daarentegen voor een periode van enkele jaren (!) een artikel online heeft gestaan over een verzonnen (!!!) standbeeld! Daarnaast zijn fictieve zaken zoals: Pokémonfiguren, Harry Potters toverstokken, of een Mecha volledig geaccepteerd. Bekijk de lijst van opmerkelijke pagina's eens, voor meer bizarre voorbeelden. Erger dan inconsequentie is intolerantie en egotripperij. Mensen die kennelijk niet de doelstellingen samenwerking hoog in het vaandel hebben staan, slechts dogmatisch bouwen aan hun eigen ego in plaats aan deze encyclopedie.

Gelukkig zijn er op Wikipedia nog voldoende mensen werkzaam die wél uit het juiste hout gesneden zijn, want juist de onderlinge SAMENWERKING maakt dit project uniek. Je weet wie je bent!

Sterren[bewerken]