Gebruiker:Coosje77

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie

Mijn naam is Coosje Kuis en momenteel werk ik achter de schermen bij Bakkerij & Bakkerscafé Royal in 's-Hertogenbosch. Hier ben ik verantwoordelijk voor de reserveringen, de roosters van de medewerkers, de sociale media, de nieuwsbrief en de website.

Na jarenlang gewerkt te hebben als o.a. traffic medewerker bij een communicatie -en vertaalbureau, medewerker bij een woningverhuurbedrijf en diverse functies te hebben gehad in de horeca, besloot ik in 2019 het roer om te gooien en weer te gaan studeren. Met mijn favoriete VWO-vakken (Nederlands & Engels), mijn ervaring als trafficmedewerker en mijn liefde voor taal in het achterhoofd, koos ik voor de studie Engels aan de ITV Hogeschool voor Tolken & Vertalen .

Inmiddels ben ik aan het vierde jaar van mijn studie begonnen en heb ik gekozen voor het afstudeerprofiel Vertalen & Tekstschrijven. Gedurende de afgelopen drie jaar ben ik namelijk tot de conclusie gekomen dat ik copywriting minstens zo leuk vind als vertalen. Voor mijn stage ga ik dit jaar als vertaler Engels-Nederlands aan de slag bij Wikipedia.

Deze gebruiker werkt mee aan het Vertaalproject tolken en vertalers.