Naar inhoud springen

Gebruiker:ErikWarmelink/MediaWiki:Blockedtext

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie

U mag niet bewerken
Indien u Wikipedia enkel wenst te lezen, is dit van geen enkel belang. U heeft toegang tot alle aanwezige informatie.

U heeft op een link voor het bewerken van een pagina op Wikipedia geklikt. Dit is een functie voor het aanpassen de tekst op die pagina of, als het een rode link was, om een nieuwe pagina aan te maken. Als u Wikipedia enkel wenst te lezen, mist u niets.

De opgegeven reden voor uw blokkering luidt:

{{{2}}}.

De blokkering begon op {{{6}}} en zal lopen tot {{{8}}}. De blokkering heeft nummer #{{{5}}}. Zie het blokkeerlogboek van {{{7}}}.

  • Anonieme gebruiker: indien u geen gebruikersaccount gebruikt en u krijgt deze melding dan is er een blokkering van uw IP-adres actief. Uw externe IP-adres is {{{3}}}. Een IP-adres in een identificatienummer van uw computer op het internet. Als er problemen zijn met anonieme gebruikers, zoals vandalisme, wordt soms het gebruikte IP-adres geblokkeerd. Dit is niet noodzakelijkerwijs persoonlijk. Vele mensen delen hun IP-adres met andere gebruikers. Dit is bijna zeker zo als u via een school of bedrijf verbonden bent. De onnozelheden van een ander kunnen jammer genoeg de oorzaak zijn dat u Wikipedia niet mag bewerken.
    • Oplossing: sommige blokkeringen worden gegeven voor een korte periode. Kijk in het logboek tot wanneer de blokkering loopt. U kan daar ook het type van blokkering zien. Ziet u de vermelding alleen anoniemen dan zal u wel bewerkingsrechten hebben indien u zou inloggen als een geregistreerde gebruiker. Ziet u ook de vermelding aanmaken account geblokkeerd dan kan u geen gebruikersaccount aanmaken via uw huidige internetverbinding. Wanneer die vermelding er niet is, kan u gewoon een gebruikersaccount aanmaken. Voor andere oplossingen zie de pagina Oplossingen voor geblokkeerde gebruikers
  • Geregistreerde gebruiker: er kan ook een blokkering zijn van uw gebruikersaccount. Deze blokkering is persoonlijk en is waarschijnlijk geen vergissing.
    • Oplossing: als u het niet begrijpt, kijk eens op uw overlegpagina. Mogelijk zal u daar een aanwijzing vinden. Mogelijk kan u ook een melding van uw blokkering vinden op Wikipedia:Blokkeringsmeldingen. Als u iets te melden heeft over uw blokkering, mag u een e-mail sturen. Normaal gezien is er niets te zeggen of te vragen en zal u gewoon uw blokkering moeten uitzitten.

Voor verdere vragen contacteer het e-mailteam van de Nederlandstalige Wikipedia. Als u een geregistreerde gebruiker bent, geef dan de URL naar uw gebruikerspagina mee.