Gebruiker:Gabriel Sjors

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie

Mijn gebruikersnaam is Gabriel Sjors: ik werk als online communicatiespecialist en copywriter met een passie voor woord én beeld.

Werkervaring[bewerken | brontekst bewerken]

Als online communicatiespecialist en ervaren copywriter heb ik voor verschillende bedrijven online en offline teksten te schrijven. Met meer dan 20 jaar ervaring, heb ik mij gaandeweg gespecialiseerd als schrijftrainer die deelnemers sneller overtuigende bedrijfsteksten leert schrijven. Dat gaat van een algemene focus tot nichevaardigheden zoals vacatureteksten of vergaderverslagen uitwerken.

Naast mijn werk als tekstschrijver, ben ik ook actief als natuurfotograaf. Mijn liefde voor de natuur komt voort uit mijn brede interesse en nieuwsgierigheid. Daarbij focus ik het liefst op de schoonheid en diversiteit van de natuur waarin landschappen, bloemen, planten en wildlife een hoofdrol spelen.

Sinds einde jaren '90 heb ik ervaring als geluidstechnicus. Het podium van een festival of dat van een concertzaal is een ideale voedingsbodem voor je probleemoplossend denken. Want er kan altijd wel een onverwachte uitdaging de kop opsteken.

Gezonde nieuwsgierigheid[bewerken | brontekst bewerken]

Mijn veelzijdige achtergrond weerspiegelt mijn brede interesse naar verschillende aspecten van kunst, communicatie en technologie. Ik geloof sterk in het belang van kennis en ervaring delen. Daarom ben ik enthousiast over de kans om aan projecten bij te dragen die anderen kunnen inspireren en informeren.