Gebruiker:Hendrik F K /archief 3

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie

Verwijderingsnominatie Johan Conrad Amman[bewerken | brontekst bewerken]

Beste Hendrik F K, één of meerdere pagina's die u hebt gestart zijn genomineerd voor verwijdering. Dit betekent dat iemand het artikel op dit moment niet geschikt acht voor Wikipedia. Het gaat om Johan Conrad Amman. De reden hiervoor staat op Wikipedia:Te verwijderen pagina's/Toegevoegd 20080813 en dat is ook de plek waar u kunt reageren op de verwijderingsnominatie. Wellicht hebt u er iets aan om de conventies door te lezen; daar kunt u zien hoe een artikel er uit hoort te zien. Aangezien dit bericht automatisch is geplaatst, heeft het geen zin hier te reageren. Als u vragen hebt, kun u die stellen op Help:Helpdesk. --E85Bot 14 aug 2008 02:35 (CEST)

Verwijderingsnominatie Afbeelding:Villa_Niebergh_1920.jpg[bewerken | brontekst bewerken]

Beste Hendrik F K, u hebt een versie van één of meerdere afbeeldingen geüpload die zijn genomineerd voor verwijdering. Het gaat om Afbeelding:Villa_Niebergh_1920.jpg. De reden hiervoor staat op Wikipedia:Te verwijderen afbeeldingen/Toegevoegd 20081010 en dat is ook de plek waar u kunt reageren op de verwijderingsnominatie. Uitleg over de procedure en een lijst met veelgestelde vragen staat op Help:Waarom staat mijn afbeelding op de verwijderlijst. Aangezien dit bericht automatisch is geplaatst, heeft het geen zin hier te reageren. Als u vragen hebt, kun u die stellen op Help:Helpdesk. --E85Bot 11 okt 2008 03:03 (CEST)

KinderWiki[bewerken | brontekst bewerken]

Even over een andere wiki: Waarom kom je nooit meer op KinderWiki? We hebben je nu nodig, maar je hebt je al 10 maanden niet meer laten zien... volgensmij al heel 2008 niet... Het spijt me maar ik ben nu daar op het plein aan het pleiten voor een moderatorrechtverwijdering van jouw rechten, want dit is onzin... Je bent geregistreerd en hebt de rechten maar doet niks eraan. Trouwens: Had ik hier niet eerder een bericht geplaatst of op Wikikids, heb je dat soms verwijderd? Groeten, TahR78 Gestarte artikelen 12 okt 2008 00:10 (CEST)

Ik zat net te neuzen in je archieven maar je hebt nooit geantwoord op eerdere vragen van mij of je terug wil komen. Waarom doe je dat? Je kan ook normaal zeggen dat je niet meer wilt komen... TahR78 Gestarte artikelen 12 okt 2008 00:12 (CEST)
Je sysoprechten zijn officieel verwijderd. 213.10.27.88 15 okt 2008 21:47 (CEST)

Overleg:Hamster[bewerken | brontekst bewerken]

Je weet wel wat er is gebeurd op Overleg:Hamster op KinderWiki, daarover heb ik even en berichtje geschreven om het goed te maken, al deed ik zelf niks fout ;)

Aangezien je weer KW schijnt te verlaten, wil ik mijn excuses aanbieden ondanks dat ik niks fout heb gedaan. Het is namelijk dat ik uit een ander overleg met een anoniem opmaakte dat we de artikelen in beide categorieen moeten zetten. Dus ik doe dat, maar ik kreeg een onaangename reactie, namelijk dus die van jou, en daar ergerde ik me een beetje aan. Je hoeft er niet speciaal voor te stoppen met bewerken; hé, je mist immers het feest van de 450 artikelen, dat nu alweer 460 is geworden. Ik heb niks fout gedaan, ik probeerde alleen bij te werken. Alhoewel is het toch destructief, en daarom vraag ik je om alsnog terug te komen (maar dan als je wel even nakijkt of iemands bewerking goed of niet goed is ;)). En over dat Eschede ding: zoals ik al zei, kan gebeuren. 't Is een fout die veel gemaakt wordt, dus daarom.

Verder zou ik je nog willen vragen waarom je Nederlands hebt veranderd in Nederlandse taal en ook zo met andere talen. Lijkt mij onzin: hier is het ook gewoon Nederlands. Greenday gaat bijv. gewoon door met Engels alleen, geen Engelse taal. Dit lijkt me ook het beste. Ik wacht voor de pagina's met taal erachter wel even op je reactie, maar ik ga wel door met zonder taal erachter.

Het verbaasde me best hoe je reageerde. Daarom was ik ook een beetje aangebrand: zoals ik zei, je kan het ook normaal zeggen. Daarom was ik een beetje aangebrand, en ik wil het niet graag zeggen maar daarin stoor ik me soms. Maar ieder heeft zijn slechte eigenschappen, dus je moet het niet persoonlijk opvatten, alleen kan het heel soms voor problemen zorgen.

Laten we in ieder geval vrede sluiten en de bijl begraven. Laten we met een nieuwe start beginnen bij de 460 artikelen, samenwerken, niet zomaar elkaar gaan aanvallen enzovoorts. Daarom bied ik je aan om terug te komen. We hebben een nieuwe gebruiker Leeloo die ons in 1,5 dag hielp van de 425 naar de 460 artikelen. Jij zou hierbij ook kunnen helpen naar de 500, en misschien over een paar weken wel de 750 of 1000.

Nog een ding: Heb je nog moderatormail? Er zijn namelijk een paar belangrijke dingen die je nog moet weten, maar ik heb je adres bij de modmail niet, zou je die op KW kunnen doorgeven, of je mailfunctie aanzetten, ben geen spammer, alleen iets over Max die met de servers rare dingen doet en iets over een eventuele geannuleerde samenwerking met Wikikids, verder mag ik niks zeggen.

Als je boos bent over de desysop mag je het ook gewoon zeggen, het lijkt me terecht dat je boos daarover kan zijn, alleen was je een jaar niet actief. Tja, we willen niet dat je weer ong. een jaar wegblijft.

Tussendoor een tip: Als je boos op iemand bent, probeer even af te koelen en daarna een berichtje te schrijven. Dus niet gelijk op een toon van dat je weer een jaar wegblijft, zoals we weten het weer beter? zie je over een jaar. Da's niet zo constructief. Met overleggen en samenwerken kom je altijd ver ;)

Maar vriendelijke groeten, TahR78 Gestarte artikelen 22 okt 2008 22:45 (CEST) (P.S. Oke, ik weet dat ik je soms lastig val, als je dit vervelend vindt mag je het zeggen, maar ik probeer je alleen ff iets te vertellen ;))

SS[bewerken | brontekst bewerken]

Certificaat van schip met naam zonder MS

Hendrik, voorvoegsels zoals MS en SS bij schepen zijn geen onderdeel van de scheepsnaam. Groet, BoH 21 dec 2008 15:23 (CET) Aanvulling: zie een officieel document met scheepsnaam zonder voorvoegsel. BoH 21 dec 2008 16:09 (CET)

't Bekend bericht[bewerken | brontekst bewerken]

Hallo Hendrik F K, ik zie dat je hier ook lange tijd niet meer bent geweest, maar ik heb op KinderWiki een bericht voor je achtergelaten. Directe link. Groet, TahR78 Gestarte artikelen 5 mei 2009 02:32 (CEST)

Amman en Auris[bewerken | brontekst bewerken]

Beste Hendrik, ik heb het artikel over de Amman Stichting hernoemd naar Koninklijke Auris Groep. Dat is immers de naam waaronder de organisatie - alweer een tijdje - draait. Verder heb ik de omschrijving van het oude gebouw aan het Ammanplein weggehaald. Het gebouw is enkele jaren geleden afgebroken: een omschrijving van hoe het gebouw er uitzag, leek mij niet zo relevant meer. Bovendien was de onderwijsfunctie van het gebouw sowieso al tijden geleden afgestoten.

Ik hoop dat je mijn ingrepen kunt billijken; anders moeten we overleggen over wat (nog) wel en wat niet in het artikel behouden dient te blijven.

Nog een klein ding: wat Auris doet, heb ik ontleend aan haar website. Alleen de functie arbeidstoeleiding heb ik geschrapt: die is immers per 1 mei 2009 overgeheveld naar Werkpad. Maar een vrijere omschrijving van de taken van Auris is van harte welkom!

Er ontbreekt nog een artikel over de Koninklijke Effatha Guyot Viataal Groep die vanaf 2010 onder de naam Kentalis verder zal gaan. Heb jij tijd en/of zin om te kijken of je zo'n artikel kunt schrijven? Groeten - Paul-MD 25 jun 2009 09:56 (CEST)

Het klinkt helemaal goed zo, al zou een vermelding van zowel de oude benaming als het voorgaande adres op zijn plaats zijn (misschien staat het er wel, maar ik heb het artikel nog niet nagelezen). Zoals je al gemerkt zult hebben ben ik niet zo actief meer, dit komt o.a. door de vele andere werkzaamheden die mij in het dagelijks leven bezighouden, ik kome een enkele keer per week om de berichten en laatste wijzigingen te bekijken. Hendrik 20 jul 2009 17:17 (CEST)