Gebruiker:Henna/KroegOnderwerp/ 4 Europese vlag

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie

Europese vlag[bewerken | brontekst bewerken]

Gebruiker:We El is al een tijdje bezig op vrijwel elk EU-gerelateerd onderwerp een Europese vlag te plaatsen. Op zijn overlegpagina is daar al eens een opmerking over geweest zag ik, maar hij lijkt er gewoon mee door te gaan.

Persoonlijk vind ik het plaatsen van een Europese vlag op deze pagina's niet van toegevoegde waarde, en ik denk zelfs dat het voor sommige mensen storend kan zijn (denk je eens in dat op alle pagina's over Nederlandse politiek een Nederlandse vlag zou staan, dat zou volgens mij een aantal verwijten opleveren).

Voorbeelden: Verdrag van Maastricht, Eurojust, Frontex, Fusieverdrag

Wat vinden jullie ervan? Maarten (overleg) 27 mrt 2006 13:42 (CEST)

Zeker zonder frame eromheen vind ik het er vreemd uitzien, omdat het er als een logo bij het artikel uitziet. Met frame vind ik het nog wel kunnen, omdat het dan meer de schijn van een illustratieve afbeelding heeft. Maar dan nog vind ik het enigszins overbodig. Sander Spek (overleg) 27 mrt 2006 13:48 (CEST)
Persoonlijk vind ik de sjablonen die op Verdrag van Maastricht en Fusieverdrag staan irritanter. Peter boelens 27 mrt 2006 13:50 (CEST)
Daar zou een linkje naar de tijdlijn imho ook beter zijn ja. Sander Spek (overleg) 27 mrt 2006 13:56 (CEST)
Zo'n vlag hoort daar inderdaad niet echt bovenaan in het artikel, dat is eerder iets voor in sjabloontjes of een tijdlijn of zo --LimoWreck 27 mrt 2006 14:52 (CEST)
Ik vind het een soort verborgen categorisatie. De vlaggetjes zoals die op pagina's als Sarkana Zvaigsne staan, zijn al even overbodig en mogen van mij ook zo weg. Wat nog storender is, zijn trouwens de snelwegplaatjes (zoals A27) die her en der opduiken in lopende tekst en die de aandacht van de lezer onherroepelijk naar die snelwegvermelding trekken, ook al gaat het artikel daar verder helemaal niet over. Moedig verwijderen, wat mij betreft! Fransvannes 27 mrt 2006 15:12 (CEST)
klopt, ik verwijder zelfs in snelwegartikels die sjabloontjes in de lopende tekst. LET OP: het sjabloon zelf is OK, in tabellen, route-overzichten etc... zijn de sjabloontjes wel een handig extra --LimoWreck 27 mrt 2006 15:22 (CEST)

Die vlaggen hebben geen toegevoegde waarde en mogen van mij weg. Idem dito met de snelwegsjabloontjes in lopende tekst, het leidt alleen maar af. Känsterle 27 mrt 2006 15:59 (CEST)

Eens met Känsterle. Bontenbal 27 mrt 2006 16:07 (CEST)
Ik heb niet genoeg tijd om met regelmaat de kroeg te bezoeken, maar zie nu dat mijn actie om een reeks EU-artikelen met een vlaggetje te markeren ten dienste van de gebruikers, niet door iedereen dolenthousiast wordt ontvangen. Voorzover daar op mijn Overlegpagina een reactie op kwam, heb ik daaraan proberen tegemoet te komen. Maar ik realiseer me dat het beter was geweest dat ik deze handeling beter van tevoren had kunnen aankondigen, bijvoorbeeld op deze plaats. Mijn excuses daarvoor. We El 28 mrt 2006 09:36 (CEST)