Gebruiker:Johi

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Ik ben woonachtig in Gouda. Een 'wikipedia' vind ik een prachtig fenomeen. Ik heb mij als gebruiker aangemeld op 15 maart 2004. Ik ben begonnen met e.e.a. over Gouda en omgeving aan te vullen en te verdiepen. Mogelijk waag ik mij nog wel eens aan andere onderwerpen. Bijvoorbeeld de literatuur.

Na een (hogere) beroepsopleiding Elektrotechniek ben ik o.a. werkzaam geweest bij de KLM op Schiphol, enkele installatiebedrijven en als projectleider op het gebied van telematica en -communicatie. Nu ik met pre-pensioen ben, heb ik wat meer tijd om te doen wat ik zelf leuk vind.

Mijn belangstelling gaat ondermeer uit naar (lokale) historische onderwerpen. In gemeente en rijksarchieven heb ik dan ook de nodige tijd doorgebracht. Ik heb een brede belangstelling. Er zijn weinig dingen waar ik heel veel van weet, maar veel dingen waar ik iets van wil weten.Kleine (tijdelijke) notities voor eigen gebruik Gebruiker:johi/kladblok

WikipediaDit is een gebruikerspagina

Als u deze pagina op een andere website aantreft dan op Wikipedia, bekijkt u een zogenaamde "mirror"-website. Wees u er dan van bewust dat deze pagina verouderd kan zijn en dat de gebruiker die op deze pagina wordt genoemd geen persoonlijke betrokkenheid heeft met enige andere versie van deze pagina dan die op Wikipedia zelf. De oorspronkelijke gebruikerspagina vindt u op Wikipedia.