Gebruiker:Jolande Rommens-Musquetier

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie

Even voorstellen voor Wikipedia: Jolande Rommens-Musquetier uit Breda. Ik heb een eigen counseling en coachingspraktijk in Breda: Minerva Counseling . Ik ben opgeleid tot psychosociaal counselor en ik ben geregistreerd als psychosociaal therapeut bij het NFG en de RBCZ. Tevens heb ik een training als relatietherapeut gehad en werk ik veel met koppels die een hulpvraag hebben m.b.t. hun relatie.

Wat ik graag doe[bewerken | brontekst bewerken]

Wat mij enthousiast maakt is om mensen te helpen bij het oplossen van hun psychosociale problemen. Of dat nou problemen zijn op persoonlijk vlak, in relaties of met betrekking tot hun zakelijk functioneren. Het is ontzettend leuk om mensen te zien groeien en ontwikkelen waarbij ze zich steeds sterker en beter gaan voelen.

Verder geef ik graag trainingen op het gebied van persoonlijke effectiviteit zoals stressmanagement, timemanagement, communicatievaardigheden, opvoedingstraining en trainingen voor een beter functioneren. Immers is dat ook weer helpend om sterk en krachtig in het leven te kunnen staan.

Waarom Wikipedia gebruiker?[bewerken | brontekst bewerken]

Het meewerken aan Wikipedia vind ik leuk om te doen omdat het kennis voor iedereen toegankelijk maakt. Rijk of arm, jong of oud, blank, bruin of geel, gezond of niet. Mensen hebben toegang tot deze kennis en informatie die door iedereen wordt verzameld, geschreven en verbeterd. Super dat dit bestaat. Daar werk ik graag aan mee door ook mijn steentje hier aan bij te dragen en mijn kennis te delen en/of anderen aan te vullen in wat zij al gedeeld hebben.