Gebruiker:Kjalving

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Over mij

Mijn naam is Kaj Jalving. Ik ben geboren in 1969. Ik heb rechten en bestuurskunde gestudeerd in Leiden en ik werkte als arbeidsjurist en als arbeidsmarketeer. Ik woon in Amsterdam maar ik ben veel onderweg, want ik reis graag. Ik beschouw mijzelf als generalist.

Ik schrijf onder mijn eigen naam, want ik geloof niet dat ik redenen heb om mijzelf te verbergen.

Mijn artikelen op Wikipedia

Ik vind het leuk om af en toe nieuwe artikelen te schrijven of om kleine artikelen flink op de schop te nemen. Een selectie:

Buiten Wikipedia schrijf ik veel over tolerantie, onder de naam De Tolerantie Campagne.

Vage plannen bestaan om de volgende artikelen flink op de schop te nemen:

Waarom en hoe

Ik vind het vooral leuk om mij flink in een onderwerp te verdiepen, daarover te schrijven, en zodoende openbaar toegankelijke kennis toe te voegen, voor de mensheid zullen we maar zeggen. Ik ben niet zo goed in de technische aspecten van Wikipedia, althans ik vind dat minder interessant. Het kan daardoor goed zijn dat mijn artikelen en edits technisch niet perfect zijn. Gelukkig zijn er heel veel gebruikers die daar juist helemaal in opgaan. Bij voorbaat dank ik hun dan ook voor hun bijdragen.

Aanvankelijk was ik helemaal ontdaan als anderen een artikel van mij onder handen namen, waardoor het artikel er geschonden uit kwam. Gaandeweg heb ik geleerd om dat los te laten. Zodra het artikel gepubliceerd is, is het niet meer van mij, maar van de gemeenschap. Soms is een edit geen verbetering, maar ik ga er niet meer bovenop zitten. En als een edit wel een verbetering is; tant mieux!, en dank aan de bewerker.

Externe links
Mijn profiel op LinkedIn
Mijn account op Twitter
De Tolerantie Campagne